עבור לתוכן

האם לוח אם P8P67-M יתאים ל i7 ו- GTX560

Featured Replies

פורסם

האם הלוח אם מתאים ל:

Core i7 2600

GTX560 TI

והאם יאפשר SLI עתידי...

פורסם

למעבד מסדרה 2600 לוקחים לוח [H]

למעבד מסדרה 2600K לוקחים לוח [P] מאפשר OC

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית פשוט כתוב בה את השאלות.

פורסם

יתאים, רק שאם אתה לא מתכוון לשחק ברזולוציות גבוהות חריגות אני ממליץ לך לשקול שנית את כדאיות השימוש במערך מרובה כרטיסים לאור חסרונותיו היחסיים והעובדה שאתה יכול לקבל חווית משחק מלאה באמצעות כרטיס גרפי בודד.

כמו כן, לדעתי עדיף לך לקנות לוח Z68 ולא P67. תבדוק את ה-ASrock Z68 Extreme 4. ערכת השבבים תאפשר לך להשתמש גם בליבה הגרפית המובנית. זה שימושי למטרות אבחון תקלות אפשריות בכרטיס הגרפי הייעודי או להסב בעתיד את המערכת לשימושים שאינם מצריכים שימוש בכרטיס גרפי ייעודי (כגון HTPC).

כמו כן, אם אתה כבר קונה לוח Z68 או P67 תקנה מעבד עם סיומת K כדי להשאיר לעצמך את האפשרות לביצוע OC פתוחה בעתיד.

אם אתה יודע בוודאות שאינך מתכוון לבצע OC ואתה יורד מהרעיון של מערך מרובה כרטיסים, ישתלם לך הרבה יותר לקנות לוח-אם מבוסס H67.

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש מתכנן לבצע SLI השאלה הייתה סתם לשם ראייה עתידית..

לגבי OC אני לא מתכוון לעשות משהו מעבר לOC קל

אז איזה לוח אם אתה ממליץ לי בשביל המערכת? P8P67-M?

פורסם

הייתי ממליץ לך על לוח Z68 ולא P67 אם מתוכנן או על לוח H67 אם לא מתוכנן OC.

למשל הלוח ASrock Z68 pro 3 (או Pro 3-M). ויש גם לוחות Z68 של Gigabyte.

אגב, אם כבר הנושא נפתח קצת.

1. למה דווקא את המעבד הזה? מהם השימושים במערכת? אם משחקים, כפי שאני מבין, אז המעבד הזה הוא ממש בזבוז של כסף ויהיה לך משתלם הרבה יותר לבחור ב-Core i5-2500K (או ללא ה-K).

2. לא תצטרך לבצע OC עכשיו ולא בטווח הנראה לעין. אבל מכיוון שפלטפורמת SB קלה מאוד לביצוע OC ואתה יכול להגיע לתדר של 4-4.2 בדרך כלל לא העלאת מתחים לדעתי שתאיר לעצמך את האפשרות פתוחה אלא אם כן זה גורם לך לחריגה מהתקציב.

פורסם

^מחזק, אוסיף ואומר - אם מתוכנן OC אז לעשות כמו שצריך. לא בעייה להגיע ל-4.5GHZ מה שיתן תוספת ביצועים יפה.

כל OC קטן יהפוך את ההשקעה במעבד K ולוח יקר יותר לבזבוז כסף.

לכן יש 2 אופציות:

1. לוח Z68 + מעבד K וביצוע OC מכובד (לא חייבים היום)

2. לוח H67 זול ומעבד רגיל (חיסכון של 200-300 ש"ח אותם אפשר להשקיע בכרטיס מסך כמו 570)

פורסם
  • מחבר

הייתי ממליץ לך על לוח Z68 ולא P67 אם מתוכנן או על לוח H67 אם לא מתוכנן OC.

למשל הלוח ASrock Z68 pro 3 (או Pro 3-M). ויש גם לוחות Z68 של Gigabyte.

אגב, אם כבר הנושא נפתח קצת.

1. למה דווקא את המעבד הזה? מהם השימושים במערכת? אם משחקים, כפי שאני מבין, אז המעבד הזה הוא ממש בזבוז של כסף ויהיה לך משתלם הרבה יותר לבחור ב-Core i5-2500K (או ללא ה-K).

2. לא תצטרך לבצע OC עכשיו ולא בטווח הנראה לעין. אבל מכיוון שפלטפורמת SB קלה מאוד לביצוע OC ואתה יכול להגיע לתדר של 4-4.2 בדרך כלל לא העלאת מתחים לדעתי שתאיר לעצמך את האפשרות פתוחה אלא אם כן זה גורם לך לחריגה מהתקציב.

האמת שהמפרט טיפה השתנה אני לוקח בסוף 2500K ו GTX560TI\570 ....

אני מתכנן OC בעתיד אבל בקשר לליבה הגרפית לא נראה לי שיהיה לה שימוש

מה ההמלצה שלך עכשיו?

יש ההבדל כספי בין P67 ל Z68 אבל הוא משתלם? ולמה?

פורסם

יהיה יותר פשוט לפתוח נושא חדש בפורום מפרטים עם תקציב מוגדר ושימושים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים