פורסם 2011 ביולי 2214 שנים יתאים למעבד.לא יתאים לSLI(ע"פ אתר היצרן)http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8P67M/#specifications
פורסם 2011 ביולי 2214 שנים ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.כדי להפוך את הכותרת לעניינית פשוט כתוב בה את השאלות.
פורסם 2011 ביולי 2214 שנים מחבר יתאים למעבד.לא יתאים לSLI(ע"פ אתר היצרן)http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8P67M/#specificationsגרסאת ה PRO תתאים?והאם יש הבדל בינהם?http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8P67_PRO/
פורסם 2011 ביולי 2214 שנים יתאים, רק שאם אתה לא מתכוון לשחק ברזולוציות גבוהות חריגות אני ממליץ לך לשקול שנית את כדאיות השימוש במערך מרובה כרטיסים לאור חסרונותיו היחסיים והעובדה שאתה יכול לקבל חווית משחק מלאה באמצעות כרטיס גרפי בודד.כמו כן, לדעתי עדיף לך לקנות לוח Z68 ולא P67. תבדוק את ה-ASrock Z68 Extreme 4. ערכת השבבים תאפשר לך להשתמש גם בליבה הגרפית המובנית. זה שימושי למטרות אבחון תקלות אפשריות בכרטיס הגרפי הייעודי או להסב בעתיד את המערכת לשימושים שאינם מצריכים שימוש בכרטיס גרפי ייעודי (כגון HTPC).כמו כן, אם אתה כבר קונה לוח Z68 או P67 תקנה מעבד עם סיומת K כדי להשאיר לעצמך את האפשרות לביצוע OC פתוחה בעתיד.אם אתה יודע בוודאות שאינך מתכוון לבצע OC ואתה יורד מהרעיון של מערך מרובה כרטיסים, ישתלם לך הרבה יותר לקנות לוח-אם מבוסס H67.
פורסם 2011 ביולי 2214 שנים מחבר אני לא ממש מתכנן לבצע SLI השאלה הייתה סתם לשם ראייה עתידית..לגבי OC אני לא מתכוון לעשות משהו מעבר לOC קלאז איזה לוח אם אתה ממליץ לי בשביל המערכת? P8P67-M?
פורסם 2011 ביולי 2214 שנים הייתי ממליץ לך על לוח Z68 ולא P67 אם מתוכנן או על לוח H67 אם לא מתוכנן OC.למשל הלוח ASrock Z68 pro 3 (או Pro 3-M). ויש גם לוחות Z68 של Gigabyte.אגב, אם כבר הנושא נפתח קצת.1. למה דווקא את המעבד הזה? מהם השימושים במערכת? אם משחקים, כפי שאני מבין, אז המעבד הזה הוא ממש בזבוז של כסף ויהיה לך משתלם הרבה יותר לבחור ב-Core i5-2500K (או ללא ה-K).2. לא תצטרך לבצע OC עכשיו ולא בטווח הנראה לעין. אבל מכיוון שפלטפורמת SB קלה מאוד לביצוע OC ואתה יכול להגיע לתדר של 4-4.2 בדרך כלל לא העלאת מתחים לדעתי שתאיר לעצמך את האפשרות פתוחה אלא אם כן זה גורם לך לחריגה מהתקציב.
פורסם 2011 ביולי 2214 שנים ^מחזק, אוסיף ואומר - אם מתוכנן OC אז לעשות כמו שצריך. לא בעייה להגיע ל-4.5GHZ מה שיתן תוספת ביצועים יפה.כל OC קטן יהפוך את ההשקעה במעבד K ולוח יקר יותר לבזבוז כסף.לכן יש 2 אופציות:1. לוח Z68 + מעבד K וביצוע OC מכובד (לא חייבים היום)2. לוח H67 זול ומעבד רגיל (חיסכון של 200-300 ש"ח אותם אפשר להשקיע בכרטיס מסך כמו 570)
פורסם 2011 ביולי 2214 שנים מחבר הייתי ממליץ לך על לוח Z68 ולא P67 אם מתוכנן או על לוח H67 אם לא מתוכנן OC.למשל הלוח ASrock Z68 pro 3 (או Pro 3-M). ויש גם לוחות Z68 של Gigabyte.אגב, אם כבר הנושא נפתח קצת.1. למה דווקא את המעבד הזה? מהם השימושים במערכת? אם משחקים, כפי שאני מבין, אז המעבד הזה הוא ממש בזבוז של כסף ויהיה לך משתלם הרבה יותר לבחור ב-Core i5-2500K (או ללא ה-K).2. לא תצטרך לבצע OC עכשיו ולא בטווח הנראה לעין. אבל מכיוון שפלטפורמת SB קלה מאוד לביצוע OC ואתה יכול להגיע לתדר של 4-4.2 בדרך כלל לא העלאת מתחים לדעתי שתאיר לעצמך את האפשרות פתוחה אלא אם כן זה גורם לך לחריגה מהתקציב.האמת שהמפרט טיפה השתנה אני לוקח בסוף 2500K ו GTX560TI\570 ....אני מתכנן OC בעתיד אבל בקשר לליבה הגרפית לא נראה לי שיהיה לה שימושמה ההמלצה שלך עכשיו?יש ההבדל כספי בין P67 ל Z68 אבל הוא משתלם? ולמה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.