עבור לתוכן

תלונה נגד חנות ירקות !

Featured Replies

פורסם

זאת חובת החנות לבדוק ולוודא שהמשקל תקין.

מוסכם, אבל מה לעזאזל הבעיה ללכת לומר למוכר שהמשקל שלו מזייף? אם הסטייה היא באחוזים (כ-100 גרם על קילו כלומר 10%) ולא תוספת מספר קבועה שלא תלויה במשקל, רוב הסיכויים מכמה שאני מכיר את המכשירים האלו שהמכשיר תקול ושאף אחד לא מנסה לרמות אותו.

פורסם

יש מצב סביר שהמכשיר תקול אבל לפי איך שהכותב אומר את יש לו סיבה להניח אחרת.

בכל מיקרה שמע, אם מישהו פה לא חושב שחלק נכבד מהיקרנים מעלימים מס ברמה כזאת או אחרת אז יש לנו עוד כמה בעיות של תמימות לפתור בפורום הזה

פורסם

אני מכיר סיפור של חנות ירקות בז'בוטינסקי מול מכון מור שנפתחה והחליפה סניף בנק (כמה אירוני).

על פי "שמועות" (ששמעתי מכמה אנשי ציבור, משפטנים, ושכנים) החנות שייכת למשפחה של אירגון פשע "ידוע" והחנות שימשה (בין השאר, על פי השמועות) כמכבסת כספים.

ה"חנות" היתה נוהגת כדרך קבע לעשות בלאגן גדול על המדרכה ולעבור על חוקים עירוניים.

על פי ה"שמועות" אף פקח לא "העיז" לתת להם דוחות.

יום אחד פגשתי כמה פקחים של העיריה נותנים קנס למסעדה קטנה על זה שהפח הקטן שלהם יושב 20 סנטימטר מחוץ לדלת המסעדה שנמצאת בבניין שיש לו מדרכה רחבה מאוד (פי 4-5 מהממוצע) שמסתיימת בדיוק אחרי המסעדה, כך שאפילו אין שם תנועת אנשים להפריע לה.

ושאלתי את הפקחים ברוב חוצפתי, למה הם נטפלים לעסקים על שטויות ולא עושים כלום לחנות ירקות שמתנהגת בבריונות במרחב הציבורי ובאמת מפריעה לתנועת הולכי רגל ופוגעת באיכות הסביבה ?

ואחד מהם אישר את הדברים שאמרתי לגבי אותה חנות ירקות ופירות.

פורסם
  • מחבר

פקח לא יעזור בכזה מקרה ,נגיד ככה לאבא יש חוש מאוד טוב למשקל ,וזה רק כדי ללמד לקח לא משוה אחר ,כי 10 אחוז זה המון ,

איך בדק ,יש שניי חניות ליד שבהם זה מראה שיש שם 100 גרם פחות ממה שאמור להיות ,ועוד איזה כמה מאזניים בבית !

קיצר משרד הטמת ?כולבוטק חח ?

הוא לא מרמה רק אותנו לה גם את המדינה ,ואני בטוח שהוא יודע את זה ,מעלים מס !ואני בטוח שלא חסר כמוהו במדינה .

פורסם

בקיצור - משרד התמת, בהצלחה.

פורסם

בכל מיקרה שמע, אם מישהו פה לא חושב שחלק נכבד מהיקרנים מעלימים מס ברמה כזאת או אחרת אז יש לנו עוד כמה בעיות של תמימות לפתור בפורום הזה

ציינתי את זה בהקשר של "מה זה קשור?"

בכל מקרה, לפותח התרד שיהיה לך בהצלחה. אני כבר ציינתי שאם מדובר על סטייה באחוזים (כלומר שעל 2 קילו המשקל יצביע על 2.2) רוב הסיכויים שהמכשיר תקול, ואם זה באמת המקרה בסופו של דבר (וככה זה נשמע) חבל שאתה ישר רוצה "להעניש" (LOL) במקום להיות בנאדם ולפנות למוכר.

פורסם

צריך לבדוק אם זה באמת בכוונה או בתום לב. אם זה נעשה בכוונה אז אתה מוזמן לפנות לתמ"ת ואפילו כדאי. השאלה היא איך ניתן לבדוק.

לדעתי שווה לדבר איתם ולראות מה תהיה התגובה, ולפי זה להחליט מה לעשות.

פורסם

באמת? 100 גרם? מה זה היום? 20 אגורות?

אתה מבוזבז כדובר של KSP, תגיש קורות חיים למשרד החוץ

פורסם

אני אומר נפתח מחאה חדשה

פורסם

אתה מבוזבז כדובר של KSP, תגיש קורות חיים למשרד החוץ

איפה רשום לי דובר?

שלח את עצמך חזרה למורה שלך להבנת הנקרא מכיתה א'.

פורסם

לו השכלת לקרוא בין השורות היית מבין שכל תגובה שלך בפורום (במיוחד אלה הפוגעות בצרכנים) מקרינה על KSP בין אם תרצה ובין אם לאו, ובכך היה נחסך מאיתנו פוסט קלוקל מבחינה תחבירית

פורסם

ככה עושים כסף גדול . מזכיר לי חנות מכולת בעבר כשהיה צריך להחזיר עודף (קטן) היה דוחף לקונה מסטיקים עגולים. אין ספק שרק מזה עשה הון.

אבי שהיה גם בעל מכולת- היה נותן מסטיקים בחינם :bash: .( 'בעסקים' צריך להיות ללא "לב" )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים