פורסם 2011 ביולי 2214 שנים לפני מספר חודשים קניתי מפנדה אוזנית של Sennheiser. האוניה הימנית לא עובדת יותר, וממה שהבנתי פנדה פשטו את הרגל. האם יש בכל זאת דרך בה אוכל לממש את האחריות? במידה ולא, יש טעם לנסות לתקן אותם אצל איש מקצוע? יש בכלל מקומות שמתקנים בהם אוזניות?
פורסם 2011 ביולי 2214 שנים יש מצב שהבעיה בכבל של האוזניות? פשוט הייתה לי כזאת בעיה לא ממזמן ופשוט קניתי כבל חדש.תנסה להזיז את הכבל למצבים שונים ואז אולי תשמע..
פורסם 2011 ביולי 2214 שנים באופן כללי במקרה ופנדה קנו מהיבואן הרשמי אז אצל היבואן - אבל גם אז לא בטוחהיבואן של האוזניות של סנהייזר הם קילומבו, יש להם חנות בדיזנגוף סנטר בתל אביב ואיפשהו בחיפה, תתקשר אליהם או שתגיע אליהם ותשאל אותם.
פורסם 2011 ביולי 2214 שנים מחבר לא נראה לי שהבעיה בכבל, ניסיתי להזיז אותו בכל וריאציה ואין שום השפעה. היא גם הפסיקה לעבוד באופן ממש פתאומי. זה לא שהיא קירטעה לפני כן או משהו כזה.בכל אופן, אני אנסה את החנות שהוזכרה בדיזנגוף. תודה רבה על העזרה!
פורסם 2011 ביולי 2314 שנים מחבר יש לי גם אוזניות מדגם ישן יותר שלהם ששם באמת יש בעיה עם הכבל. חשבתי אולי לנסות לתקן אותם בעצמי ולחזור כבר להשתמש בהם. איפה אפשר לקנות כבל כזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.