עבור לתוכן

איזה קירור היום הכי שווה מבחינה כספית וביצועים

Featured Replies

פורסם

אני צריך להחליף את הקירור ARACTIC 7 שלי למשהו חדש כי הוא לא עומד בחום של Q6600

בדקתי עברתי על כמה מאות ביקורות ומצאתי מספר קירורים שקיימים בחנויות בישראל השאלה איזה מהם הכי קל והכי שווה מבחינה כספית שלא צריך להשקיע 100 שקל יותר בשביל 1C פחות.

אם תזרקו כמה שמות ידועים שאני אחפש עליהם ועדיף לי קירור שלא צריך להוציא את הלוח אם בשביל לחבר, יחסוך לי הרבה כאב ראש אם יש כזה, וגם יש את CROSAIR H60 ראיתי שיש קירור LIQUID, הנה בערך מה שהסתכלתי מבחינה כספית וביצועים

‏Thermaltake Frio OCK CPU Cooler CLP-0575‎

‏Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU Cooler‎ ה H50 הצליח לקרר טוב מאוד בהרבה מבחנים

‏Noctua NH-D14 CPU Cooler‎ אומרים שהוא אחד הטובים

‏Scythe Mugen 3 CPU Cooler האם הוא כל כך ענקי ?

http://www.rwlabs.com/article.php?cat=&id=454&pagenumber=6

לפי הבדיקות האלו Noctua מוביל, השאלה אם יש קירור אחר שהוא טוב פחות אבל יותר קל לחבר שזה מה שמאוד חשוב לי

יש רעיונות ?

פורסם

כרגע היחס ביצועים/מחיר הכי טוב הוא הMugen 2 (נראה איך יתומחר בעתיד ה-Mugen 3 כי ההפרש בביצועים די זניח בין שניהם מהביקורת היחידה שיצא לי לראות).

עדיין מהך הביצועים הוא ה-Noctua NH-D14 ועוקף בקלות את הפתרונות קירור "מים" של Corsair.

פורסם
  • מחבר

כרגע היחס ביצועים/מחיר הכי טוב הוא הMugen 2 (נראה איך יתומחר בעתיד ה-Mugen 3 כי ההפרש בביצועים די זניח בין שניהם מהביקורת היחידה שיצא לי לראות).

עדיין מהך הביצועים הוא ה-Noctua NH-D14 ועוקף בקלות את הפתרונות קירור "מים" של Corsair.

אוקי נקרא להם הקירורים המובילים, השאלה האם יש קירור שדומה להם בקירוב שיכול לספק ביצועים ללא הוצאת לוח אם ?

והבעייה שלהם הם ענקיייייייים @ אני לא יוכל לחיות עם הגודל הזה

פורסם

חיפוש יענה לך על התשובות...

ולא אין שום קירור כזה..אתה רוצה קירור טוב יותר ? צריך שטח קירור גדול יותר מה שאומר יותר צלעות קירור, מה שבא על חשבון הגודל.

פחות גודל אומר פחות שטח ויכולת קיור רמוגבלת..כמו שאתה רואה עם הFREEZER 7.

פורסם
  • מחבר

חיפוש יענה לך על התשובות...

ולא אין שום קירור כזה..אתה רוצה קירור טוב יותר ? צריך שטח קירור גדול יותר מה שאומר יותר צלעות קירור, מה שבא על חשבון הגודל.

פחות גודל אומר פחות שטח ויכולת קיור רמוגבלת..כמו שאתה רואה עם הFREEZER 7.

אני מחפש הבעיה שיש יותר מדי, להגיד תחפש בין מאגר של 1,000 קירורים לא יעזור, עם קצת הכוונה וכונה טובה אני אמצא, כי יש את הקירור Liquad של Corsair H60 ויש את Nocuta ועוד כמה אחרים לפי האתר שנתתי, לי מבחינת ביצועים הם כמעט באותה רמה, השאלה איזה מהם קל יותר להרכיב ויש פחות בעיות תאימות, זה קשה למצוא ולקרוא כי הרבה ביקורות לא רושמות

פורסם

אלף קירורים ? ממש לא..חיפוש בפורום יביא אותך לאותם שאלות..שהם מומלצים 2-3 קירורים ספציפים..

וקירור המים למיניהם במחיר של 400-500+- הם לא ביניהם !

פורסם

שלום לך

הקירור שנותן יחס ביצועים / עלות הטוב ביותר שאני יכול להעלות בראש

שמתאים למעבד בסוקט כמו שלך (סוקט 775) הוא :

ThermalRigth Ultra 120 Extreme

עלות כ 110 ש"ח , והוא מעולה למחירו , במידה ותוסיף עוד מאוור 120 מ"מ בעלות של כ 40 ש"ח

תקבל קירור מעולה במחיר טוב מאוד

להלן הקישור

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=52

שבוע נפלא

מיכאל

פורסם

לך על הMugen 2 בלי לחשוב בכלל 180 שקל ששווים כל שקל שלא נדבר אם אתה מוסיף עוד מאוורר,תתחדש

פורסם

שלום לכולם

להלן קשור שיכול להדגים את התוצאות בקירורים השונים Mugen 2 vs TR UL120EX

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?211739-The-new-Scythe-Mugen-2-vs-Thermalright-Ultra-120-Extreme-1366

כפי שניתן לראות הטמפ' , פחות או יותר זהות לכן במקרה הנדון

עלות של TR UL120EX היא 110 ש"ח

עלות של Mugen2 היא כ 190 ש"ח

כלומר בעלות שהיא כמעט מחצית ניתן להפיק את אותם ביצועים !

לכן התשובה נמצאת למעלה , ה TR UL120Ex נותן את ‏‏אותם

ביצועים בעלות נמוכה יותר לכן הוא הכי שווה היום מבחינה כספית וביצועים במקרה של מעבדים בסוקט 775

כפי שיש לפותח הדיון .

אם כמובן משווים את רמת הרעש אז גם בפרמטר הנ"ל ה TR UL120EX מכה מכת מחץ ל MUGEN מכוון שהוא פסיבי

יום נפלא ושבוע טוב

לכולם

מיכאל

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההדרכה והדוגמאות אבל המשכתי לקרוא עוד טיפה ושמתי לב למשהו שפשוט לא ראיתי מקודם, במחיר טיפה יותר זול אפשר להשיג את ה ‏Zalman CNPS10X Extreme שבכל אבל בכל הדוגמאות שבדקתי הוא נתן תוצאה הכי טובה בין 5-8 מעלות פחות מ Noctua Mugen וכל השאר , אני אקנה אותו יום ראשון היום

ואיזה אדיר לא צריך להוציא את הלוח אם,

Both Intel socket 1366 and 775/1156 processors make use of a special plastic frame which is attached onto the motherboard prior to the Zalman CNPS10X Extreme installation. No tools are required for the LGA775/1156 frame, and the motherboard can stay in place. For Core i7 LGA1366 processors you'll need to remove the board

to screw the bracket in from the rear

וכן נראה שהתוצאות טובות לקירור הזה אבל להדגיש הטמפרטורה שהוא עשה את הבדיקה היה 25 מעלות חדר אצלי בחדר כשהמזגן לא עובד הוא 32-34

פורסם

Zalman CNPS10X לא משתלם בעליל..הוא יקר (עולה באזור ה230+ שקלים)..מציג ביצועים קירור נחותים ביחס לרעש..

ופשוט לא משתלם! לא סתם המליצו לך וביקשתי שתריץ חיפוש..ככה הייתה מגיע למסקנה הזאת בעצמך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים