עבור לתוכן

מחפש מפרט למחשב גיימינג, תקציב 3000+

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב חדש, הנוכחי שלי נמצא איתי עוד מימי XP השמחים (ועדיין מותקן עליו XP...).

בכל מקרה המחשב הקודם שלי נקנה בהמלצה מכאן והייתי מאוד מרוצה ממנו עד ללא מזמן. אשמח אם תוכלו לעזור לי שוב.

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500~

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים בהגדרות גבוהות.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 2, Torchlight 2, Diablo 3, Crisis 2 ועוד, אני מתכנן לשחק במשחקים שיצאו ב 3-4 שנים הקרובות עם המחשב הזה.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 900*1600

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? HD לא צריך להיות עצום. 500 GB מהיר למערכת ההפעלה ותוכנות יהיה מעולה. יש לי עוד אחד חדש ויחסית איטי של 2TB שישמש לאחסון (WD20EARS). בנוסף אין צורך בכונן אופטי.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אף פעם לא ניסיתי, אבל אני רוצה לשמור את האופציה פתוחה. נגיד קל.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא לתוכנות, כן להרכבה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה לחנות, רצוי שיהיה סניף קרוב לקריות (ליד חיפה למי שלא מכיר).

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). יכולת להתחבר למסך טלוויזיה HD לפעמים, לצפייה בסרטים או סתם לראות משחק במסך גדול. בנוסף המחשב הנוכחי שלי מתחמם בקלות, קירור טוב חשוב.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא. מקסימום הרחבת RAM.

ניסיתי לבנות מפרט בעצמי מחנויות, לפי המפרטים המומלצים שלכם אבל כבר יותר מידי זמן לא עשיתי משהו כזה, לא הלך לי משהו "^^.

כמו שאפשר להבין, החלק החשב ביותר הוא שהמחשב יוכל להחזיק משחקים בצורה טובה לאורך זמן, ובצורה מקסימאלית לפחות בשנה הראשונה.

עריכה: נזכרתי - יש לי העדפה לאינטל, ול nVIDIA. אבל לא חייב. ואין לי צורך בכונן אופטי.

תודה רבה על התמיכה :yelclap: !

פורסם

האם נתניה או עפולה נחשבים קרובים מספיק?

פורסם
  • מחבר

לא ממש, אבל אם זה יוזיל את המחיר מחשב בצורה מובהקת, או יעלה את האיכות שלו אני מוכן להתפשר.

פורסם

מבחינת מחיר ומבחינת הבקשות שלך המפרט הבא יהיה מושלם, יהיה לך קצת צוואר בקבוק עם המסך שלך אבל בעוד כשנתיים כשהדרישות יעלו הכל יסתדר :xyxthumbs:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪849

קירור למעבד:

Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only

כמות: 1 - מחיר: ₪110

לוח אם:

Biostar H61MH H61 Chipset - B3 for 1155

כמות: 1 - מחיר: ₪255

מארז:

Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led Silver +FSP 600W SILVER 80 - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪499

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333

כמות: 2 - מחיר: ₪131

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪184

כרטיס מסך:

Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1319

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3478

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3409 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/ka2yhpd1

מפרט חזק במיוחד לגיימינג כבד, שקט רמת רעש בערך 6.

יש לך כאן:

מעבד 4 ליבות חזק שיספיק בהחלט, לוח בסיסי ביותר אבל יספיק, זיכרון של 8GB ב2 סטיקים שכל אחד 4GB, וכרטיס מסך חזק במיוחד הGTX570.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

הסתכלתי על המפרט וניסיתי לראות אם אני יכול לשפר טיפה,

אם אני משווה את הכרטיס מסך שאמרת (GTX570) ל -

Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

מה עדיף לי (גם בהתחשב בטווח הארוך)?

בנוסף יש הבדל כלשהו בין הכונן הקשיח של סמסונג שהצעת לבין

WD 500GB Sata 3 Caviar Blue

?

אני שואל בעיקר כי לאחר 2 השינויים האלה שיניתי את הלוח אם ל

Gigabyte GA-PH67AUD3-B3 for socket 1155

ושיפרתי את הצ'יפסט, במחיר שיצא לבסוף 3501.

אני מוכרח להודות שאני לא כל כך מבין במשמעות השיפור הזה, אז האם הוא שווה את זה?

ושוב תודה רבה :xyxthumbs:

נ.ב. למה התכוונת בצוואר בקבוק? לא הבנתי כל כך את ההערה, אם יש לי צוואר בקבוק עכשיו זה יהיה בעייתי יותר כשהמשחקים ידרשו יותר לא?

פורסם

הGTX570 יותר חזק מי הHD6970 ככה שאתה יכול להבין בעצמך שזה לא כזה שווה השינוי הזה, בקשר לכונן הקשיח אין הבדל כלל שניהם עובדים באותה המהירות רק שהF3 זול יותר ככה שהוא עדיף, בקשר ללוח אם זה שהוא נראה לך יותר טוב לא באמת ככה הלוח שבחרת הוא הוא בס"כ H67 שכולל USB3 ו SATA3 אבל כאן אתה מוותר על כרטיס הרבה יותר חזק שיחזיק יותר שנים וזה לא כזה שווה.

בקשר לצוואר בקבוק, המחשב פשוט יוצא חזק מאוד והרזולוציה שלך לא מספיקה לו הוא צריך יותר בכיוון הFHD שזה 1920X1080 ככה שעכשיו יהיה לך צוואר בקבוק אבל כשהמשחקים ידרשו יותר הצוואר בקבוק יתחיל לעלם.

פורסם
  • מחבר

אני מבין. עזרת לי מאוד! :)

ובקשר לצוואר בקבוק, לא ידעתי שרזולוציה נמוכה יותר יכולה להיות צוואר בקבוק לכרטיס מסך חזק, לומדים משהו חדש בכל יום :)

מקסימום אני אשחק על הטלוויזיה שלי, full HD ונמצאת ממש ליד המסך מחשב ^^.

תודה רבה לך! :xyxthumbs:

עריכה:

שאלה אחרונה "^^

אמרתי שבמקרה הכי גרוע אני ארחיב את ה RAM. אני רואה שהמקסימום בלוח אם במפרט הוא 8GB. הלוח אם הזה -

Gigabyte GA-H61M-D2-B3

אומנם יותר יקר אבל תומך עד ל 16GB. בנוסף הוא יותר טוב מעוד כמה בחינות. השאלה שלי היא - זאת בעיה שאין לו כניסת PCI?

ללוח שהצעת יש 2 סלוטים של PCI, אחד של PCI-E ועוד אחד של PCI-Ex16, לעומת 3 PCI-E ואחד PCI-Ex16 ללוח של ג'יגהבייט.

תודה על כל העזרה!

פורסם

אווו זה כבר רעיון יותר טוב, באמת תשחק על הטלוויזיה עם היא FHD עד שתיקנה מסך נורמלי.

פורסם

THEONE89

אין ספק שאתה אחד מבוני המפרטים הוותיקים האמינים ומהמקצועיים ביותר בפורום.

אבל נראה לי ששתית חשיש היום, והמושג צוואר בקבוק, לא עבר את צוואר הבקבוק במוח שלך

אז שלא תשתה לי חשיש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הוספתי עוד שאלה אחת קטנה "^^

עריכה:

שאלה אחרונה "^^

אמרתי שבמקרה הכי גרוע אני ארחיב את ה RAM. אני רואה שהמקסימום בלוח אם במפרט הוא 8GB. הלוח אם הזה -

Gigabyte GA-H61M-D2-B3

אומנם יותר יקר אבל תומך עד ל 16GB. בנוסף הוא יותר טוב מעוד כמה בחינות. השאלה שלי היא - זאת בעיה שאין לו כניסת PCI?

ללוח שהצעת יש 2 סלוטים של PCI, אחד של PCI-E ועוד אחד של PCI-Ex16, לעומת 3 PCI-E ואחד PCI-Ex16 ללוח של ג'יגהבייט.

תודה על כל העזרה!

פורסם

הקטע שעם אתה לוקח עכשיו 2 סטיקים של 4GB כל אחד לא תוכל לשדרג כי 2 הסלוטים תפוסים כנ"ל בלוח שאתה רוצה לקחת שיקר יותר כמעט ב80 שקל ולא מביא שיפור כלל אפילו שיש לו תמיכה של עד 16GB כי גם אצלו יש רק 2 סלוטים.

כמו כן האם אתה הולך להתקין משהו על הסלוטים של הPCIE ? כי ללוח שהצעתי יש חיבור אחד כזה שלדעתי דיי מספיק כי אפשר להתקין עליו או כרטיס קול או כרטיס טלוויזיה מי הדורות החדשים וגם יש לו 2 חיבורי PCI ככה שהוא אופציה טובה יותר, לעומת שלך שיש לו 3 חיבורי PCIE וללא חיבור PCI כלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים