עבור לתוכן

בעיה בהתקנת WINDOWS 7 64 BIT

Featured Replies

פורסם

שלום, לא מזמן קניתי דיסק קשיח חדש (WD CAVIAR BLUE - 1TB) ורציתי ליצור בו פרטישן של 100 GB ולהתקין עליו WINDOWS 7 64 BIT

אך ברגע שאני מכניס את הדיסק למחשב לאחר ההגדרות בביוס וכל הסידורים הווינדוס לא מתחיל בהתקנה... אל השנייה שאני מוציא ומכניס את הדיסק של ה 32 BIT הכול עובד... הרצתי בדיקה במחשב כדי לבדוק אם הוא יכול להריץ 64 ביט והבדיקה אומרת שכן.

(Windows 7 Upgrade Advisor)

ברצוני לדעת מה עלי לעשות.... האם הבעיה קשורה לדיסק קשיח או לכונן דיסקים החדש שלי? .

ד.א המפרט שלי הוא :

CPU - Amd Phenom II x6 1075T

Mother Board - Asus Crosshair IV Formula / AM3

Ram : 8 GB Corsair Vengence Edition

Video Crad : Zotac Geforce GTX 560Ti

HDD #1 - Intel SSD 40 GB

HDD # 2 - WD Caviar Blue 1TB

HDD # 3 - WD Caviar Blue 1 TB

בתודה דניאל.

פורסם

ישנה הודעת שגיאה?

אתה רואה את מסך ההתקנה של הווינדוס? המחשב מזהה את הדיסק? איפה אתה נתקע? ברגע שאתה בוחר את ה PARTITION ותהליך ההתקנה מתחיל?

פורסם

אך ברגע שאני מכניס את הדיסק למחשב לאחר ההגדרות בביוס וכל הסידורים הווינדוס לא מתחיל בהתקנה...

נשמע שדיסק ההתקנה לא תקין.

פורסם
  • מחבר

כנראה הדיסק פגום הבעיה היא שניסיתי אם כמה דיסקים שונים וכל אחד מהם לא עובד.... אבל כשאני שם את הדיסק של ה 32 הביט ההתקנה מתחילה והכול עובד...

אין שום שגיאות או תקלות.... רשום אנא הכנס דיסק שממנו ניתן להפעיל את ההתקנה או דיסק קשיח שממנו ניתן להריץ את מערכת ההפעלה....

פורסם

כנראה שאתה לא צורב נכון את הדיסק, או שהמקור הוא דפוק.

פורסם

^^

אחם *קונה* אחם.

פורסם

אשרי המאמין

פורסם

אני חושב שדיסק ההתקנה לא תקין תנסה להתקין אותו מהחלונות רגיל

***נערך ע"י מנהל פורום***

פורסם
  • מחבר

אני חושב שדיסק ההתקנה לא תקין תנסה להתקין אותו מהחלונות רגיל

***נערך ע"י מנהל פורום***

שלום, ניסיתי לעשות את זה ישר כשהבנתי שזה לא מתחיל להתקין... כשאני מנסה לעשות את זה דרך החלונות זה רושם שאני צריך לבדוק אם המחשב הזה צריך מערכת הפעלה של 32 ביט או 64 ביט... אז בשביל זה בדקתי עם ה WINDOWS UPGRADE ADVISER והבדיקה מראה שהמחשב שלי כן מתאים למערכת הפעלה של 64 ביט...זאת אומרת שיש איזו שהיא בעיה שאין לי מושג איך לפתור..

בתודה דניאל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים