עבור לתוכן

נדרש ייעוץ מקצועי בנוגע לבחירת לפטופ

Featured Replies

פורסם

לחברי הפורום שלום רב, אני קורא בפורום מדיי פעם והחלטתי לפתוח יוזר על מנת לשאול שאלה מקצועית, אני קצין שנכנס עוד מעט לקבע והחלטתי לרכוש מחשב נייד שישמש אותי לכמה דברים עיקריים, הדבר העיקרי הוא נייד שיוכל להריץ משחקים בצורה מצויינת כמו מחשב שולחני מה שהופך אותו למחשב נייד לגיימינג, בנוסף אני מעוניין להשתמש באינטרנט אלחוטי איתו (מכיוון שאני לא נמצא בבית...), דבר נוסף ואחרון הוא גודל המסך אני רוצה לפחות 15.6, התקציב שלי נע עד 5.5 אלף שקלים.

יש נייד מסויים שמומלץ לי ללכת עליו? אני מאיזור ירושלים ולכן נכנסתי לאתר KSP ויש שם כמה דברים נחמדים שרציתי שתאמרו את דעתכם עליהם.

1.[table][tr][td]CPU‎[/td][td]‎Intel® Core i7 2630QM Processor, 2.0GHz, 6MB Cache,1066MHz FSB‎[/td][/tr] [tr][td][/td][td]

[/td][/tr] [tr][td]‎ Memory‎[/td][td]‎4GB DDR3 1333Mhz (1 x 4096 MB), Up to 8 GB‎[/td][/tr] [tr][td][/td][td]

[/td][/tr] [tr][td]‎ HD‎[/td][td]‎500GB (7200 Rpm)‎[/td][/tr] [tr][td][/td][td]

[/td][/tr] [tr][td]‎ Display‎[/td][td]‎17.3'' High Definition LED Display (1600X900) with anti-glare‎[/td][/tr] [tr][td][/td][td]

[/td][/tr] [tr][td]‎ GPU‎[/td][td]‎NVIDIA GeForce GT 525M, (1GB Dedicated)[/td][/tr][/table]2.[table][tr][td]CPU‎[/td][td]‎Intel® Core i5 2410M Processor, 2.3GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB‎[/td][/tr] [tr][td][/td][td]

[/td][/tr] [tr][td]‎ Memory‎[/td][td]‎8GB DDR3 1333MHz (2 x 4096 MB), Up to 16 GB‎[/td][/tr] [tr][td][/td][td]

[/td][/tr] [tr][td]‎ HD‎[/td][td]‎750GB (SATA) 7200rpm‎[/td][/tr] [tr][td][/td][td]

[/td][/tr] [tr][td]‎ Display‎[/td][td]‎15.6'' 16:9 HD (1366x768) LED backlit,Asus Splendid Video Intelligent Technology‎[/td][/tr] [tr][td][/td][td]

[/td][/tr] [tr][td]‎ GPU‎[/td][td]‎NVIDIA® GeForce® GT 550M, (2GB DDR3 VRAM Dedicated)[/td][/tr][/table]

אם יש לכם עוד טיפים אתם מוזמנים לשתף , בתודה מראש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים