עבור לתוכן

מודינג די יוצא אופן, של אוטו, לא של מחשב

Featured Replies

פורסם

לא נראה לי שהמנוע הוא של SLR, הוא רק רכש/השיג את החלק העליון שמכסה את ראש המנוע והרכיב אותו על מנוע ה V8 הצולע שראינו בתמונות הראשונות וע"י כך, מקנה תחושה של חיה אמיתית השוכנת מתחת למכסה המנוע.

בספק אם הדבר הזה חוקי על הכביש שם בכלל.

אין שום סיכוי שמותר לרכב כזה לסוע על הכביש

במקרה שעולים עליו הרכב מוחרם הבן אדם מאבד את הרישיון ומשלם כנס ענק ולפעמים משלם בזמן בפנים...

המנוע לא הוחלף מכיוון שאין מקום להכניס מנוע V8 של SLR בתוך מכונית שנת 70 ואין אפשרות שהחלקים ברכב יעבדו עם המנוע הזה הוא פשוט חזק וגדול מידי בשבילם...

ואגב זה מאד מאד ישן!!!

פורסם
  • מחבר

ישן, אבל מדהים כל פעם מחדש.

פורסם

מדהים.. רק מעניין מתי תגיע התביעה של מרצדס.

פורסם

1.זה ישן, ראיתי את זה מלפני כמה חודשים טובים

2.זה לא אמיתי

3.מבחינת הDMV זה חוקי לנסוע על זה בארה"ב, מבחינת מרצדס זה משהו אחר.

8)

פורסם

1.זה ישן, ראיתי את זה מלפני כמה חודשים טובים

2.זה לא אמיתי

3.מבחינת הDMV זה חוקי לנסוע על זה בארה"ב, מבחינת מרצדס זה משהו אחר.

8)

למה לא אמיתי?

אגב, הפרוייקט הזה נעשה בפולין.

פורסם

זה ישן ראיתי את זה לפני יותר מחצי שנה בלי להגזים.. אחרי זה רצתי לברר פרטים

זה לא מרצדס משנות ה70 אלא סוף השמונים תחילת 90 כמו שמישה אמר זה פרוייקט פולני והרכב נוסע על הכביש חוקית

בפולין זה לא ממש אמריקה לאף אחד לא אכפת... המנוע הוא המקורי של המרצדס הקודמת כל מה שהוא עשה זה השיג פלסטיק שמתלבש על זה אתה יכולים לראות למטה שהמנוע לפני שיפוץ...

האותו נבנה גם בכלל לא לפי המידות המקוריות ויש שמה הרבה אילטורים בעיקרון הוא בכלל לא דומה פיזית לSLR אלא רק בדימיון המבני כלומר הוא קצר הרבה יותר ובכל מבנה הגוף שונה

פורסם

זה באמת יפה, אבל אני בטוח שההנאה מהנסיעה בכונית כזאת לא משתווה למרצדס אמיתית.

יש פרויקטים הרבה יותר יפים מזה וגם איכותיים יותר מזה. בארה"ב אנשים בונים דברים הרבה יותר יפים והתחום הזה מאוד מפותח שם. אנשים לוקחים מכוניות ישנות משנות ה 50-70 מחדשים להם את כל החלקים ומשפרים את כל החלקים. ראיתי מלא פרויקטים כאלה בטלויזיה אין לי מושג איפה אפשר למצוא באינרטנט מידע על זה, אבל אם מישהו מכיר יהיה נחמד ליראות :).

פורסם

אתה בכלל לא מבין את העניין הזה אין פה שום שיפור

אלא לקחו שילדה של מכונית X והפכו אותו למכונית Y זה לא אותו אוטו הוא חתך את השילדה ועשה כל מיני דברים

מה שאתה מדבר זה פשוט שיפורים של מכוניות ואתה לא צריך לספר לנו שזה נפוץ שם כולם יודעים את זה

פורסם

:o מעניין כמה זמן זה לקח :cwm24:

פורסם
  • מחבר

באמת זה מה שיפה בפרויקט הזה

הוא לקח שלדה של מכונית ממש במצב של גרוטאה, שינה אותה לגמרי והפך אותה למשהו בעיצוב המדהים של ה SLR

פורסם

וואוו נראה פיצוץ

מעניין כמה עלה לו להכין את זה ולא היה יותר פשוט ויותר זול אם היה קונה אחת ......

אני יודע שזה יותר בשביל החוויה אבל לא נראה לכם שצריך להיות פנסיונר/מובטל או משועמם פחד כדי להכין דבר כזה?

פורסם

חחחחחחחחחחחחחח

עלק מודינג

זאת המכונית האמיתי בסוף זה שום מודינג!!

קודם כל שזה לא חוקי לנסוע עם דבר כזה ע"פ החוק כי האוטו שאתה נוהג בו זה לא באמת האוטו שכתוב במשרד הרישוי...

ורואים! זה שקוף שזה לא הוא עשה בסוף רואים תמונה של המכונית האמיתי אולי למכונית הטרנטה הזאת הור \א קצת שינה את הצורה

אבל הוא בחיים לא יגיע לדבר הזה!

רואים! יש לי עין חדה... באמת...

זה לא עשו את זה זה המכונית מרצדס האמתית!

פורסם

חחחחחחחחחחחחחח

עלק מודינג

זאת המכונית האמיתי בסוף זה שום מודינג!!

קודם כל שזה לא חוקי לנסוע עם דבר כזה ע"פ החוק כי האוטו שאתה נוהג בו זה לא באמת האוטו שכתוב במשרד הרישוי...

ורואים! זה שקוף שזה לא הוא עשה בסוף רואים תמונה של המכונית האמיתי אולי למכונית הטרנטה הזאת הור \א קצת שינה את הצורה

אבל הוא בחיים לא יגיע לדבר הזה!

רואים! יש לי עין חדה... באמת...

זה לא עשו את זה זה המכונית מרצדס האמתית!

עין חדה? יותר עין שצריכה ליטוש עצבני.

זה הפנים של מה שהוא בנה:

33311.jpg

זה הפנים של מרצדס SLR אמיתית:

mercedes-benz_slr_coupe_03202_0002_03_08_03.jpg

זה מה שהוא בנה:

moto324791.jpg

זה SLR אמיתית:

mercedes-benz_slr_coupe_03202_0002_03_08_02.jpg

רואה את ההבדלים? אם לא, אני ממליץ לך מאוד ללכת למטבח, לקחת סכין ולהוציא לעצמך את העניים, כי הן גם ככה לא שוות כלום.

אגב, אם היו לך "עניים חדשות" (אעלק) היית רואה כמה השוואות שעשו בת'רד עצמו שם בין מה שהוא בנה לבית SLR אמיתית.

0w3nD.

פורסם

What the hell people? now you're getting skeptical about his work? it's amazing and i wish i had such car to show off with.. now sit quietly and respect.

פורסם

למה הקישור לא עובד לי?!?

כולכם מתלהבים מזה, גם אני רוצה לראות! >:(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים