עבור לתוכן

איזה מעבד ולוח אם אינטל מומלץ ל אובר קלוקינג ?

Featured Replies

פורסם

תקציב 2800 שח מקסימום

פורסם

אני מניח שהמטרה שלה מערכת היא לא OC בלבד אלא שיש לך שימושים אחרים בה. לכן נקודת התחלה טובה תהיה אם תספר קצת מהם השימושים האלה.

שנית, תציין מהן הדרישות שלך מלוח האם מלבד OC. אם אין לך דרישות מיוחדות (לסוג וכמות חיבורים) זה אומר שכל לוח יספיק לך מהבחינה הזאת.

בנוסף תציין גם איזה OC מתוכנן (בינוני, גבוה)?

ולסיום, ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית הוסף לה את השימושים העיקריים והתקציב. לדוגמה. לוח-אם ומעבד Intel למטרות משחקים (כדוגמה) ו-OC. תקציב 2800 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אין דרישות מיוחדות מבחינת חיבורים.

רוב הזמן OC קל קבוע לעבודות מאסיביות של כיווץ קבצים עם WINRAR.

אבל בשביל הסקרנות הייתי רוצה אפשרות לנסות גם OC גבוהה.

אני צריך שהתוכנה לניהול הפרמטרים בביוס תהיה נוחה למתחיל .

המעבד אם לא תהיהנה המלצות סותרות יהיה אינטל 2600K

פורסם

ה-2600K מיותר לגמרי עבורך. ישתלם לך הרבה יותר לבחור ב-2500K.

בעבודה עם קובצי ארכיון צוואר הבקבוק הוא מערכת האחסון ולאו דווקא המעבד. כך שלא משנה איזה מעבד תבחר, אם אתה מבצע פעולות דחיסה ופריסה רבות, אתה צריך לדאוג למערכת אחסון מתאימה.

אתה משתמש בכרטיס גרפי חיצוני או שאתה מעוניין להשתמש בליבה הגרפית המובנית במעבד?

ה-ASRock Z68 Pro 3 הוא לוח-אם משתלם מאוד.

פורסם
  • מחבר

מה ההבדלים בין הלוחות השונים למטרת OC ?

כולל הממשק הגראפי וקלות ההגדרות .

פורסם
  • מחבר

האם התוכנה בכל הסדרה של הASROCK Z68 היא אותה תוכנה .

וכל הפיצרים בהקשר של OC זהים?

פורסם

אל תקפיץ בבבקשה הודעות. אם יש לך משהו להוסיף עוד לפני שהגיבו לך תשתמש בכפתור העריכה כדי לערוך את ההודעה האחרונה שלך ולהוסיף לה תוכן.

ההבדלים הם בעיקר בסוג מערכת החשמל. הלוח שציינתי לא יגביל אותך ב-OC במגבלות קירור אוויר.

OC לא מבצעים באמצעות תוכנה אלא דרך ה-BIOS/UEFI. ההבדלים בין גרסאות ה-BIOS/UEFI השונוות הם מבחינתך מנבה התפריטים. ההגדרות שאיתן תצטרך לעבוד נמצאות במקומות שונים וייתכן שגם עם שמות מעט שונים. לא משהו שצריך להטריד אותך כי לפני ביצוע ה-OC מן הסתם שאתה תקרא את חוברת לוח האם ותכיר את מיקום פריטי התפריט הרלוונטיים. בכלל, כל תהליך ה-OC בפלטפורמה הוא פשוט. אתה מעלה את מכפלת המעבד לערך הרצוי, ואם המערכת לא יציבה מוסיף מתח בהדרגה עד להגעה ליציבות.

ברוב המקרים תוכל להגיע לתדר של 4-4.2 ללא העלאת מתחים. כך שבשביל OC אתה צריך לעבוד עם שתי הגדרות בלבד.

בלי קשר לכך שתהליך ה-OC מאוד פשוט בפלטפורמת SB, מכיוון שאין לך ניסיון אני ממליץ לך לחפש מידע ברשת ופה בפורום וקודם לוודא שאתה מבין מה אתה עושה ולא סתם לעבוד לפי מדריכים בלי שיש לך מושג מה משמעותן של ההוראות הניתנות שם. וכמובן, כפי שכבר הזכרתי, להכיר ולדעת איך קוראים ואיפה נמצאות ההגדרות הללו ב-BIOS/UEFI של הלוח שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים