עבור לתוכן

לקנות עכשיו S2 או להמתין ל Iphone5?

Featured Replies

פורסם

אבל על הדברים האחרים אין פרטים... אלא אם אתה מדבר על מערכת ההפעלה, היא לא ממש מחדשת בפני עצמה...

לא התעלמתי, התבססתי על הנתונים הקיימים...

• תגובות 48
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וזאת בדיוק היתה הנקודה שלי :) שכמו בכל הכרזות העבר של אפל - כל הנתונים המעניינים האמיתיים - שמורים בסוד :)

פורסם

או שלא יהיה שום דבר מעניין... :evil_laughterperple:

פורסם

לא היה לאפל מספיק זמן על מנת להציג משהו חדש לחלוטין

הרשה לי לגחך, שנה ++ זה עידן אינסופי לשחרר מכשיר חדש, במיוחד כשהחברה שלך משחררת...... מכשיר אחד (ולא כמה וכמה כמו שאר חברות הסלולאר הגדולות).

כל הסימנים מראים שהאייפון יהווה שידרוג יבש למכשיר הקיים, אם זה יספק צרכנים שירוצו לקנות אותו ? כנראה שכן.

פורסם

הם בסה"כ צריכים לשים סמל של תפוח עליו...

פורסם

הם בסה"כ צריכים לשים סמל של תפוח עליו...

תכל'ס.....

כמו שבארץ מספיק לשים על עגלת סוסים סמל של מאזדה או יונדאי וחצי מעם ישראל ירוץ לקנות את "האוטו", מתוך מחשבה שזה האוטו הטוב ביותר שקיים.... עצוב.

פורסם

אין מצב שהם יוציאו מכשיר שהוא יהיה רק יותר טוב במעבד ובמצלמה יותר טובים,אם הם יעשו כזה דבר הם ייגרמו לכך שהמכירות שלהם יהיו גרועות והם אוהבים ורוצים מכירות גבוהות וככל הנראה הם אוהבים לשלוט בשוק הסלולר,ככה שלדעתי הם יוציאו מכשיר מהפכני.

פורסם

מעניין... כי זה לא שהם שברו את תחזיות הרווח לרבעון השני של השנה והכפילו אותו לכמעט 8 מיליארד דולר....

מכרו כמעט 20 מיליון אייפונים , כמעט 10 מיליון אייפדים וכו' וכו'...

רוב הצרכנים קונים בצורה עיוורת , יש על המוצר את הלוגו של אפל והם קונים ישר.

החוסר בחדשנות לא מונע מעשרות אלפי אנשים לישון ימים ולילות בתור לחנויות אפל ברחבי העולם כשיש השקה של אייפון או אייפד.

פורסם

אין מצב שהם יוציאו מכשיר שהוא יהיה רק יותר טוב במעבד ובמצלמה יותר טובים,אם הם יעשו כזה דבר הם ייגרמו לכך שהמכירות שלהם יהיו גרועות והם אוהבים ורוצים מכירות גבוהות וככל הנראה הם אוהבים לשלוט בשוק הסלולר,ככה שלדעתי הם יוציאו מכשיר מהפכני.

אז אני מניח שהמכירות הגבוהות של האייפאד 2 הן מדומיונות.. מוזר... כנראה שאני מאבד את זה....

פורסם

ipad2 איזה מכשיר יותר טוב ממנו?

פורסם

:screwy:

:facepalm:

421008297_4809bd7b35.jpg

פורסם

תיראה, בתכל'ס היא צודקת, לא ממש היתה חלופה ל- ipad2 עד שלא בא ASUS TRANSFORMER ועכשיו גם galaxy tab 10.1

פורסם

ראיתי את ה galaxy tab ואת ASUS TRANSFORMER לא אהבתי בכלל.IPAD2 נראה יותר טוב.

פורסם

אולי היא צודקת אבל איך בדיוק זה קשור? היא טענה שאף אחד לא יקנה מכשיר חדש שההבדל בינו לבין קודמו הוא מעבד טוב יותר ומלמה משופרת. אני הראתי שזה בדיוק מה שהם עשו באייפאד 2. מדובר על שני דורות של מכשירים מאותה החברה. מה הקשר למתחרות?

ומה הקשר שלא אהבת את הגלקסי טאב ואת הטרנספורמר? מה הקשר שאת אוהבת את העיצוב של אפל?

פורסם

אולי היא צודקת אבל איך בדיוק זה קשור? היא טענה שאף אחד לא יקנה מכשיר חדש שההבדל בינו לבין קודמו הוא מעבד טוב יותר ומלמה משופרת. אני הראתי שזה בדיוק מה שהם עשו באייפאד 2. מדובר על שני דורות של מכשירים מאותה החברה. מה הקשר למתחרות?

ומה הקשר שלא אהבת את הגלקסי טאב ואת הטרנספורמר? מה הקשר שאת אוהבת את העיצוב של אפל?

מה הקשר? שוק הטאבים היה שונה משוק הסמארטפונים.....בגלל זה לא צריך להביא את IPAD2 כדוגמה.

בכל מקרה, ברור שכל הפריקים של התפוח הנגוס יקנו את האייפון הבא גם אם הדבר היחיד שיהיה שונה בו זה השם שלו......

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים