עבור לתוכן

עזרה בבחירת מפרט חדש במחיר של 10500 שקל למשחקים כבדים

Featured Replies

פורסם

חסכתי ברמקולים כי הוא ביקש...

אפשר לשנות את זה ל

Gigacube Radeon 9800Pro

Pentium 3.0 Ghz

ורמקולים ב1400 שקל (אני ממש לא מבין ברמקולים אז אני לא הולך להציע כלום...)

פורסם

who u r talking about?

פניתי ל-Dark Shnitzel מן הסתם, אבל גם המפרט שלך.. לקנות בימינו ראדון 9800XT זה טפשות שאין לה שם אפילו.

כאילו, צריך להיות עם איזשהי מגבלה שיכלית כדי לקנות אחד.

biodome, בעצמך המלצת לפותח הת'רד להשקיע יותר בציוד היקפי ואתה שם לו מערכת 2.1 בתקציב של 10,500 ש"ח?

Speakers : Creative Inspire T7700 7.1 Speakers [ ¤ 1381.01 ] 1

דבר ראשון, הוא ציין שהוא רוצה רמקולים ב-300, אז ברור שלא מעניין אותו יותר מדי סראונד וכאלה..

דבר שני, אלו רמקולים ממש בסיסיים אלו שהצאת, שנועדו רק לתת מענה ל-7.1 שלא קיים בשוק המחשבים במחיר אטרקטיבי.. אז אולי המחיר טוב, אבל האיכות היא בינונית ולא יותר. עדיף לקחת 2.1 אחד שיהיו איכותיים ביותר.

לפותח הת'רד, אינטל 3.2 לא לוקחים כי הוא Top of the line של אינטל כרגע, ולכן המחיר שלו בהתאם.

כנ"ל כלפי Athlon64 של AMD..

מעבד חזק ללא OC בתקציב והצרכים שלך הוא ללא ספק ה-P4 3.0C.. למרות שאפשר להסתפק אף בפחות.

פורסם
  • מחבר

הבנתי ששני המעבדים הם הטופ שבטופ כרגע, אבל רציתי לדעת סתם מי יכול לתת ביצועים יותר טובים למשחקים ועל זה אף אחד לא ענה לי...

פורסם

דבר שני, אלו רמקולים ממש בסיסיים אלו שהצאת, שנועדו רק לתת מענה ל-7.1 שלא קיים בשוק המחשבים במחיר אטרקטיבי.. אז אולי המחיר טוב, אבל האיכות היא בינונית ולא יותר. עדיף לקחת 2.1 אחד שיהיו איכותיים ביותר.

שמעתי את ה-T7700 של CREATIVE ואיכותם טובה בעוד גרסת ה-INSPIRE ללא ה-T הינה בינונית+.

פורסם

שים לב שאפילו המבקר בביקורת ציין כי הסטנדרטים שלו גבוהים ביותר והמערכת הזו אמנם לא מדהימה אך אין לה מתחרים בסכומה. אל תשכח כי אלו בסך הכל רמקולים למחשב.

דרך אגב, ממתי קונים רמקולים לפי ביקורות כתובות?

עריכה:

אם אתה ממש מתעקש על ביקורת:

http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.k-hardware.de%2Fartikel.php%3Fs%3D%26artikel_id%3D2475%26seite%3D2&langpair=de%7Cen&hl=en&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים