עבור לתוכן

התייעצות I חקר השוואת מחירים וכדאיות לפני רכישה שלי.

Featured Replies

פורסם

למה אתה צריך כזה מארז יקר?

פורסם
  • מחבר

מה שהציעו פה היו מארזים ממש מכוערים

פורסם

אתה מודע לעובדה שה HAF 932 הוא ענקי?

תסתכל על ה Lancool Dragonlord PC-K60 Mid-tower

- שקט

- מאוורר

- מערכת כבילה נסתרת

- מסנני אבק

- הרכבה ללא כלים

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1417

פורסם
  • מחבר

הוא נחמד לעומת הקודם שהציעו אבל לא יודע תסתכל על המאווררים שהיו ב HAF לעומתו וכל הפיצ'רים זה עושה אותו כזה פשוט לעומתו לא ככה?

פורסם

HAF מתאים למערכות מבוססות קרור מים אחרת סתם מדובר במארז גדול ומגושם המגיע בלי פילטרים לאבק בלי מנגנונים למניעת רעידות של ה HDD והמאווררים קליפסים מפלסטיק לקיבוע כ.מסך ומגירות פלסטיות לHDD, הסקירה מיוטיוב ל K60 נעשתה ע"י אנשים שהמקצוע שלהם הוא מודינג למארזים

ואם הם לא מצאו משהו רע לומר עליו.... קטונתי

פורסם
  • מחבר

מה אתה אומר על :

-

ANTEC Nine Hundred 900 Two Gaming + USB3

או

ThermalTake Xaser VI Black Full Tower + VG4000BNS

או

ThermalTake Spedo Advanced Black 6x120mm 2x230mm + Windows VI90001W2Z

פורסם

ANTEC Nine Hundred 900 Two Gaming + USB3- מארז מצויין אבל החסרון העיקרי שלו זה שאין בו מקום לכרטיסי מסך גדולים מאוד וכדי לנקות את הפילטרים (נקיון יסודי) אתה צריך לפרק את האמאמא שלו.

ThermalTake Xaser VI Black Full Tower + VG4000BNS- לא רע אם כי לדעתי נראה פלסטיקי ומצועצע, עניין של טעם.

ThermalTake Spedo Advanced Black 6x120mm 2x230mm + Windows VI90001W2Z - אחלה מארז אבל דחסו יותר מדי מאווררים במקומות מפוזרים במארז, בספק אם הוא גם שקט.

אם אתה רוצה מארזים בטווח המחירים הזה, יש לך גם את מארזי NZXT שלדעתי נראים נפלא ונותנים תמורה טובה למחיר- פאנטום, H2 ואפילו טמפסט איבו.

פורסם

אני הייתי הולך על הH2 לדעתי ולדעת רבים (ברשת) הוא מארז מצויין שגם נראה מצויין! וגם לא יקר יחסית...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים