עבור לתוכן

אחריות על מסכי DELL

Featured Replies

פורסם

שלום,

כנראה שאלך על ה DELL.

אני דיי מודאג לגבי נושא האחריות. DELL ישראל אמרו לי בטלפון שרק מ 5 פיקסלים הם מחליפים. RSM שעובדים איתם אמרו לי שבחודש הראשון גם על פיקסל אחד הם יחליפו. אני יודע שהסיכוי שדבר כזה יקרה הוא דיי נמוך אבל איזה מן דבר זה לקנות מסך חדש ושבמידה וישרפו לך עד 4 פיקסלים אתה תתקע איתו?

יש יבואנים אחרים שהמדיניות שלהם שונה?

תודה.

פורסם

לגבי מסכי ultrasharp בלבד (2209WA, U2211H, U2311H, U2410, U2711, U3011):

המדיניות (של DELL העולמית, בלי קשר לשום יבואן):

* מחליפים גם על פיקסל בודד אם הוא בהיר (רואים אותו על רקע כהה) - בכל תקופת האחריות

* על פיקסלים כהים (רואים אותם על רקע מהיר) - מחליפים החל משישה (או חמישה) - בכל תקופת האחריות

http://accessories.dell.com/sna/sna.aspx?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&~topic=premium_panel

כל מי שאומר לך אחרת - שיחפש "dell premium panel guarantee" - תוצאה ראשונה בגוגל.

פורסם
  • מחבר

תודה.

כתוב "The Premium Panel Guarantee is available for UltraSharp, Professional and Alienware monitors"

available כלומר שניתן לקנות עם Premium Panel Guarantee ואפשר ללא? צריך להוסיף בשביל אחריות כזאת? |:

ובשורה התחתונה זה לא משנה מאיפה אני קונה נכון? זה תמיד אותה אחריות?

פורסם

זה לא כתוב שם בבירור, אך לדעתי כל עוד קנית מDELL או ממשווק מורשה, האחריות הזו בתוקף. הם מסייגים שם את BestBuy שבכוונה קונים מהם במחירים זולים ללא אחריות, אך אני לא חושב שיש כל דרך לקנות במסלול זה בארץ.

פורסם
  • מחבר

"The Premium Panel Guarantee does not cover monitors with dark/ black type of dead pixels."

מה נסגר עם האחריות הזאת.. ממש מדאיג. מה לגבי שאר החברות? למשל סמסונג/LG..

פורסם

כבר אמרתי לך - מכסה רק פיסקלים בהירים.

פיקסלים כהים מפריעים הרבה פחות. לא משהו ששווה להיכנס לסרטים בגללו.

פורסם

לפי מה שהבנתי הכוונה בפיקסל כהה הוא שהוא רק בעייתי בצע אדום ירוק או כחול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים