פורסם 2003 בדצמבר 522 שנים אוקי , יש לי רשת אלחוטית מחשב עם כרטיס טלוויזיה וlaptop.אני רוצה שהlaptop יקבל שידור טלוויזיה דרך הרשת איך? תודה.
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים מחבר ניסיתי עם vnc (תוכנה לעבוד על המחשב מרחוק), יותר מידי איטי , אני מחפש תוכנה כמו אלה שיש להם אתרים שמריצים תוכניות באינטרנט שאני יכול לקבוע biterateאני לא צריך סופר איכות 1500kbit/s או משהוא כזה :-\
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים תעשה SHARING על הכונן שיש בו את קבצי הוידאו (במחשב הראשי)ואז דרך המחשב הנייד תפעיל את הקבצים .אין פשוט מזה
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים מחבר אין קבצי וידאו ... אני רוצה streaming ישר מהכרטיס טלוויזיה (המחשב הראשי) לרשת :-\
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים http://www20.tomshardware.com/network/20020423/index.html מדברים פה על תוכנה בשם SnapStream. לא קראתי את כל הכתבה אך אתה מוזמן לנסות
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים this might help and if it doesn't try 'video streaming over ip' in google.
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים בגדול כל תוכנה של Video-Over-IP תעשה את העבודה,אבל אתה צריך משהו שיגרום לה לתמוך בכרטיס טלווזיה, קצת בעייתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.