עבור לתוכן

פסיכומטרי?

Featured Replies

פורסם

שלום

עשיתי פסיכומטרי לפני חצי שנה ועכשיו מותר לי לגשת שוב

אני רוצה לשפר קיבלתי 435

מה אתם אומרים ללמוד בבית לבד אם הספרים או להירשם לקורס

הבעיה היה שכבר שילמתי ים כסף וזה לא עזר כדאי שוב לשלם 7000 שקל ואולי לא לקבל ציון טוב?

פורסם

עשית קורס וקיבלת 435?

עשית את כל מה שצריך בקורס? כולל שיעורי בית?

פורסם

אולי כדאי שתחזור על החלק של הבנת הנקרא - אז אולי לא תפתח דיונים כאלה ב"אקטואליה ותרבות" דווקא.

פורסם

435 זה מאוד נמוך.

אתה בטוח שלמדת טוב?

פורסם

וואו אתם ממש עוזרים לבחור המסכן...

פותח הדיון. פסיכו הוא רק כלי שמאפשר לך כניסה לאונברסיטה. היום לרווחת כולם יש מכללות.

לגבי הציון, יש הרבה שמוציאים ציון נמוך ולאחריו ציון גבוה משמעותית (ידידה שלי למשל הוציאה בראשון איזור ה500 וקצת ובבא כמעט 650)

אבל שוב, המבחן לא מתאים לכולם והרבה לא מנצלים את הפוטנציאל שלהם עקב יכולת תפקוד נמוכה בלחץ וכו'.

הצעתי לך,תחשוב טוב אם למדת היטב. פסיכומטרי הוא מבחן של ישיבה שקדנית ומעמיקה בנוסף לאינטילגנציה (אפילו משמעותית יותר,מכיר הרבה שקיבלו ציונים טובים והם לא אנשים מבריקים) ושינון ותרגול יום וליל למי שלא מגיע עם יכולת מתמטית/אנגלית/מילולית מהבית.

לפני שאתה ניגש לעוד מבחן תחשוב על הדברים הבאים

1)מה אתה רוצה ללמוד, והאם שווה לך לחכות עוד שנה בשביל שיפור תיאורטי בפסיכו?

2)בהתאם לדרישה של המוסד שאתה מעוניין ללמוד בו,האם אתה בכלל צריך לשפר פסיכו?

קורס נוסף יכול לעזור אבל הוא לא ילמד אותך משהו חדש,אלא בסך הכל יתן מסגרת לימודית. רק חשוב לי לסייג את דבריי ולחזור שהמבחן לא מתאים לכולם ואל תצפה לשיפור פלאי לאיזור ה-700 גם אם תעבוד מאוד קשה. סביר להניח שאם תיגש שוב ותלמד היטב תשפר דרמטית, אבל אם אתה רוצה לגשת לפקולטה אונברסיטאית עם רף קבלה שדורש ממך איזור ה-650 ומעלה,שקול היטב שהסיכוי לכך נמוך. בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אני צריך 550 לhit

למהנדס חשמל ואלקטרוניקה

פורסם

אל תתייאש. חבר שלי קיבל 524 ואחרי שנה שיפר ל716. בכל מקרה הקשר בין פסיכומטרי לאינטלגנציה רופף ביותר

אני יכול להכיר לך בחורות שקיבלו 750+ והן לא המסמר הכי חד במגירה בלשון המעטה.

תציב לעצמך מטרה , במקרה שלך זה 550, תפיק לקחים מפעם שעברה, איפה היו החולשות שלך ותעבוד עליהם, הפעם יותר בייסודיות.

פורסם

אתה מכיר את עצמך יותר מכל אחד אחר. אם עשית את הקורס הראשון בידיעה שנתת מעצמך כל מה שיש לך (כלומר ישבת לפחות 4-5 שעות ביום) - שיננת מילים, עשית את כל הש"ב וכו' אז רוב הסיכויים שקורס נוסף לא שיפר את הציון בצורה משמעותית.

אם לא, (כלומר למדת כמו תיכוניסט ממוצע, נתת מבט במילון והוא הביט בך חזרה, עשית 2 תרגילים מכל סט של ש"ב...), אז תנסה שוב רק בתנאי שאתה יודע שהפעם באמת תשקיע.

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים