עבור לתוכן

שידרוג מיפרט המחשב:

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות מחשב לשימוש עם תוכנות של DJ מקצועיות וגם שהוא בנוי חזק לעריכת ווידאו.

המיפרט שלי הוא:

מעבד: Intel Core i7-960 Bloomfield 3.2GHz LGA 1366 130W Quad-Core Desktop Processor BX80601960

זיכרון: Patriot Viper II Sector 7 Edition 12GB (3 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model

לוח-אם: ASUS Sabertooth X58 LGA 1366 Intel X58 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard

כ.מסך: ASUS EN210 SILENT DI 512M GeForce 210 512MB 64-bit DDR2 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready Low Profile Ready Video Card

דיסק: Western Digital Caviar Black WD7502AAEX 750GB 7200 RPM SATA 6.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive -Bare Drive

ספק כח: Sentey Extreme Rock Power ERP700-SM 700W ATX 12V v2.2, EPS 12V v2.91 SLI Ready CrossFire Ready Modular Power

כונן: Sony Optiarc CD/DVD Burner Black SATA Model AD-7261S-0B LightScribe Support.

מה שכן אני צריך לשדרג פה זה את ה-כ.מסך, ואת הלוח-אם ליותר מ 2- SATA 3 ו USB 3

ואולי גם לשדרג את הדיסק ל SSD או לקנות לוח-אם עם תמיכה ב SSD Cashing

זה אומר שכנראה אני הצטרך לשנות כמה חלקים אחרים (לוח-אם, כ.מסך, מעבד יכול להיות)

אני אשמח לכל עזרה תודה :)

פורסם

אתה לא צריך לשדרג כלום שום דבר גורנישט.

גם אם אתה עושה עריכת וידאו לא נראה לי שזה ברמה מקצועית עד כדי כך שמוצדק לקנות כרטיס מסך יעודי

למה אתה צריך עוד חיבורי SATA3 זה כל כך קריטי שבשביל זה את מוכן להחליף לוח אם כזה?

אפשר לקנות בשביל זה בקרים יעודיים

לפי המפרט שלך אני מניח שקנית את המחשב באחת החנויות שמוכרות בעיקר לאנשים שעובדים בכל הקשר של סאונד.

פורסם

SATA3 לא יתרום פה הרבה. אבל בהתאם לתוכנות העריכת וידאו שבהן תשתמש, שווה בהחלט לשקול החלפה של כרטיס המסך. ציין את התוכנות.

פורסם
  • מחבר

כ.מסך אני בהחלט חושב לשדרג בגלל עריכת ווידאו בעתיד. שיהיה כבר מחשב מושקע מעכשיו.

ולוח-אם: כי לדעתי SATA 3 מהיר יותר וגם USB 3. ואני חושב שיש לוחות-אם עם צ'יפ שהוא מיוחד לווידאו ומוסיקה.

ואגב בגלל שהמיפרט הזה עולה קצת יקר: עובר את ה 1200$ אז אני חושב ללכת על לוח של 1156 או 1155. ולכן אני צריך לוח-אם ומעבד שיש להם איזה צי'פ שתומך טוב בווידאו וסאונד.

ובנוסף אני לא יודע עדיין אם לשים SSD או שפשוט להשאיר כרגע את הדיסק הזה, וכמובן ש SATA 3 בהחלט נותן ביצועים מדהימים, רק ש..עדיין לא מצאתי לוח-אם של ASUS שיש לו יותר מ-2 בקרים של SATA 3. אבל אני רואה שאתם אומרים לי (ממליצים) שמספיק SATA 2.

אז השאלה שלי כנראה לאיזה כ.מסך הייתם ממליצים לי?

ועוד משהו מה לגבי קירור? קירור מים אני יודע שלא שייך אבל אני בהחלט חושב לתת קירור יותר חזק ממה שאני מקבל עם המעבד המקורי.

שוב אני מאוד מודה לכם על העזרה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים