עבור לתוכן

שאלה על אייפון - האם עבדו עליי?? והאם הוא גורם לכאבי אזניים?

Featured Replies

פורסם

היי רציתי לדעת האם העסקה שעשיתי נחשבת משתלמת או שעבדו עליי..?

לקחתי מאורנג אייפון 4, תמורת פלאפון מעפן שהיה לי לפני 5 שנים עוד נוקיה ישן כזה.

אני אשלם 187 שקל לחודש, וקיבלתי חבילה של 400 דק, 400 SMS ועד 2.5 גיגה קיבולת גלישה במהירות 7.2.

נראה לי שממש אכלתי אותה..האם יש דרך לבטל תוך 14 יום ולהחזיר להם את המכשיר??

החשבון טלפון הממוצע שלי היה איזה 100 שקל לחודש.....

והבנתי שאייפון 4 לבד עולה איזה 2600 שקל.

והדבר שהכי מפריע לי אני סהכ משתמש בזה יום אחד..אבל אני מרגיש כאבים וחום כזה באוזן אחרי השיחות..

מה בגלל שהוא גדול הוא מפעיל חום וקרינה???

עוד אנשים עם אייפון מרגישים את זה? הוא בכלל בטוח? או בגלל שהוא ענק הוא מחמם לי את האוזן ופולט עליה קרינה?

יש לדעתכם דרך לבטל את העיסקה להחזיר את המכשיר לעשות משהו??

פורסם
  • מחבר

לאיזה מכשיר כדאי לי להחליף? אם חשוב לי מאוד האיכות של הרמקול, של השמע עצמו של הטלפון

ושאני לא רוצה לקבל מהמכשיר מלא קרינה? שווה לי להחליף לבלאק ברי 9800 או לדגם אחר שקיים בשוק?

פורסם

לאיזה מכשיר כדאי לי להחליף? אם חשוב לי מאוד האיכות של הרמקול, של השמע עצמו של הטלפון

ושאני לא רוצה לקבל מהמכשיר מלא קרינה? שווה לי להחליף לבלאק ברי 9800 או לדגם אחר שקיים בשוק?

בעסקאות האלה אתה חותם על חוזה. אני בספק אם תוכל להתחרט על העסקה בלי לשלם את כולה.

בנוגע להתחממות האוזן האייפון רצוי לדבר בכל סמארטפון עם אוזניות ייעודיות. היית אמור לקבל כאלה ואם לא קנה,זה שווה את ה100 שקלים.

פורסם

כן אתה יכול לבטל את כל העיסקה תוך 14 יום בדוק . אני עשיתי זאת פעם.

פורסם
  • מחבר

בעסקאות האלה אתה חותם על חוזה. אני בספק אם תוכל להתחרט על העסקה בלי לשלם את כולה.

בנוגע להתחממות האוזן האייפון רצוי לדבר בכל סמארטפון עם אוזניות ייעודיות. היית אמור לקבל כאלה ואם לא קנה,זה שווה את ה100 שקלים.

קיבלתי.........אבל מה אני עושה אם לא נח לי לדבר עם אוזניות? ??? ??? ? :nixweiss: :nixweiss:

הטלפון שהסתובבתי איתו בשנה וחצי האחרונה היה הנוקיה 3100! "הצביקה פיק" עם האורות! היה לי איזה טלפון של סמסונג שאבד לי אז הסתובבתי עם ה3100 במקום לקנות טלפון אחר. כל החברים שלי צחקו עליי שאני עם כזה ענתיקה, אבל האמת הטלפון הזה היה מעולה, פשוט מעולה!! הספיקר שלו היה כ"כ חזק ועוצמתי והשיחות ברמת שמיעה כל כך איכותית.

כנראה שבגלל זה התאכזבתי כ"כ מהאייפון?

פשוט מה שקרה שהוא נפל לי ונהרס המסך, אז אמרתי נשדרג גם ככה יוצא לי 150 שקל ככה שיחות אז נוסיף קצת ונקח אייפון.

אז כן, סהכ דיברתי שיחות של 10 דק הכי ארוכות, והאוזן ממש מתחממת אחרי השיחה. הווליום של האייפון במצב שיחה לא הכי גבוה, אפילו די נמוך! ושאני שם על ספיקר..אם זה במקום עם קצת רעש אז גם לא שומעים כלום בספיקר המעפן הזה..

וגם הכפתור של ה-השתק נדבק ללחי ולפעמים נהיה השתק שיחה באמצע.......בקיצור אני ממש ממש מאוכזב

לא הייתי צריך להאמין להם שאייפון זה הכי טוב כמו כל העדר וש187 שקל זה אחלה מחיר....

השאלה מה אני יכול לעשות עכשיו? אני יכול לגשת אליהם לתת את המטען וכל החבילה והכל ושעבר סה"כ יום אחד ולבקש שיחליפו לי למכשיר יותר פשוט וישנו חבילה והכל? גם אם פתחתי ניסיתי יום אחד וזה לא נוח לי ומכאיב לי באוזן אז מה אני יכול לעשות??

גם זה לא נח, זה לא כזה אינטימי להדביק בוקסה כזאת ענקית לאוזן שלי שאני מדבר. הדרך היחידה היא רק על ספיקר- ומה אם אני ברחוב וצריך שיחה אינטימית? ואם לא נח לדבר עם אוזניות??? תמיד כל החברים שלי התלהבו מזה רציתי לראות מה זה..

אפל דאגו לכל דבר אפשרי לכל תכנה אפליקציה ומשחק.....למה הם לא דאגו לדבר הכי חשוב?? לאיכות שיחה, לספיקר?? לרמת קרינה?? הבנתי שהרמת קרינה שלו זה 0.91 שזה יחסית גבוה שמעל 1.5 זה כבר מסוכן על ידי משרד הבריאות.

לגבי הגלקסקי..הקרינה שלו היא אחת מהנמוכות ביותר 0.237 כמעט פי 3 פחות מהאייפון...

ברור שזה שיש פה את כל התכנות אפליקציות והכל יהיה לי שימושי...אבל עם זה במחיר של קרינה כאבי אזניים ואי נוחות שיחה, מצידי להחזיר אותו לקחת 3100 ישר במקום..מה אני יכול לעשות?? בעבודה יש לי אינטרנט, בבית יש לי אינטרנט. במחשב יש לי משחקים וגם באקס בוקס. ככה שאני לא רואה הצדקה שאנשים גם יהיו מחוברים כל הזמן גם מהטלפון......פשוט לקחתי את זה כי אמרתי אם ככה יוצא לי בסביבות 150 שקל שיחות אז כבר נוסיף קצת ונקח מכשיר איכותי.

לאיזה מכשיר כדאי לי להחליף, שישמש רק לאיכות שיחה טובה, בלי הכי הרבה קרינה, ושיהיה אפשר לגלוש באינטרנט בקטנה?

אולי הגלקסי 2 הוא עם רמקול יותר טוב ופחות קרינה אז להחליף לזה?

אני ממש מאוכזב מאפל.......יצרו טלפון שיכול להכין לי נס קפה ולשלוח לי אימלים...אבל למה הם לא דאגו לדבר הכי חשוב לאיכות שמיעה לנוחות? אתם חושבים שאורנג יעשו לי בעיות או יתנו לי להחזיר?? לא הלכתי לשם היום כי המטען והכל היה בבית..

לדעתי יש לטלפון הזה כמה חסרונות ממש משמעותיים שאי אפשר להתגבר עליהם:

1. יש רק את הטאץ, אם אני רוצה להשתמש בכפתורים שיהיה לי יותר נח ומהיר??

2. ספיקר חלש עלוב..

3. איכות שמיעה חלשה מאוד.

4. החבילה שלו לא משהו..למה אני צריך 400 סמסים?

5. מה אני עכשיו צריך ללכת לאיזה פורץ כדי לשים שיר וצילצולים בטלפון?

אכלתי אותה חזק, או שיש לי איזה דרך לצאת מזה??

פורסם

אולי תפנה לאורנג' ותשאל אותם אם אפשר לבטל את העסקה?

פורסם
  • מחבר

אולי תפנה לאורנג' ותשאל אותם אם אפשר לבטל את העסקה?

הבעיה שהם לא עונים עכשיו במוקד. מה לעשות לקחת את כל הציוד ולגשת לנקודת מכירה מחר??

והשאלה העיקרית שלי איזה טלפון אחר לקחת...?

פורסם

מעולם לא הוכח שקרינה מסוכנת בכל צורה שהיא. אתה יכול לחפש את הדיון הרלוונטי שהיה פה בפורום לפני כמה חודשים, יש שם הרבה מידע.

החום והכאב לא קשורים לקרינה.

פורסם

מעקב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים