עבור לתוכן

המלצה למעבד + לוח אם בתקציב של עד 700 שקל

Featured Replies

פורסם

התחדשתי בכונן (SSD (CRUCIAL M4, אך לצערי ללוח שיש לי כרגע אין תמיכה במצב AHCI וכתוצאה

מכך אני לא מקבל את מיטב הביצועים מהכונן.

אני רוצה לקנות לוח חדש, ואמרתי על הדרך נשדרג את המעבד.

זה המפרט שיש לי כרגע:

-------------------------------------------------

מעבד -

DualCore Intel Pentium E2180, 2000 MHz (10 x 200

לוח אם/צ'יפסט -

Abit I-45CV

Intel Lakeport-G i945GC

כרטיס מסך -

NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB

זכרון (יש לי 2 סטיקים כאלה) -

Muskin 996580X2 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)

ספק כח -

Thermaltake TR2-420W

-----------------------------------------------

(הצרכים שלי הם אינטרנט, סרטים ותיכנות)

התקציב - להשתדל לא לעבור את ה700 שקל

חשוב שהלוח יתמוך במצב AHCI.

כמו כן אני רוצה להתקין על הכונן WINDOWS 7 גרסא 64 ביט, אז חשוב שתיהיה תמיכה גם בזה.

תודה מראש! :)

פורסם

אני ממש לא בטוח שאתה צריך להתעקש על עבודה במצב AHCI. לא חושב שההשפעה על ביצועי הכונן, אם בכלל, היא בכזה סדר גודל.

בכל מקרה, אני מניח שאתה רוצה לשדרג לפלטפורמה עדכנית יותר (אחרת אתה פשוט יכול לקנות לוח-אם חדש לפלטפורמה הנוכחית, לא בדיוק קנייה משתלמת) או אולי אפילו בקר SATA על כרטיס הרחבה (ממליץ להתייעץ בנושא בפורום אמצעי אחסון).

בתקציב שבו נקבת אי אפשר להכניס פלטפורמה עדכנית של AMD או Intel מכיוון שיהיה עליך להחליף גם זכרון (וגם לאל זכרון התקציב קצת דחוק מדי).

עוד אפשרות היא להעביר את מצב הבקר ל-RAID (אם את זה כן יש לך). ייתכן שזה יספיק לעת-עתה. גם על זה אני ממליץ לך להתייעץ בפורום אמצעי אחסון.

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא בטוח שאתה צריך להתעקש על עבודה במצב AHCI. לא חושב שההשפעה על ביצועי הכונן, אם בכלל, היא בכזה סדר גודל.

בכל מקרה, אני מניח שאתה רוצה לשדרג לפלטפורמה עדכנית יותר (אחרת אתה פשוט יכול לקנות לוח-אם חדש לפלטפורמה הנוכחית, לא בדיוק קנייה משתלמת) או אולי אפילו בקר SATA על כרטיס הרחבה (ממליץ להתייעץ בנושא בפורום אמצעי אחסון).

בתקציב שבו נקבת אי אפשר להכניס פלטפורמה עדכנית של AMD או Intel מכיוון שיהיה עליך להחליף גם זכרון (וגם לאל זכרון התקציב קצת דחוק מדי).

עוד אפשרות היא להעביר את מצב הבקר ל-RAID (אם את זה כן יש לך). ייתכן שזה יספיק לעת-עתה. גם על זה אני ממליץ לך להתייעץ בפורום אמצעי אחסון.

תודה על התגובה.. אני כנראה באמת אעשה שדרוג קצת יותר רציני.

המליצו לי על השילוש הבא:

205fpxt.jpg

יש לך מושג אם הספק שיש לי יחזיק את המערכת הזאת (כולל הג'יפורס שיש לי כרגע)?

תודה

[attachment deleted by admin]

פורסם

לדעתי תוכל לקבל מערכת משתלמת יותר לצרכיםשלך המבוססת על Athlon IIx3/4. גם אם אתה מתעקש רק על Intel אז ה-Core i3-2300 יהיה די והותר עבורך.

בנוגע ללוח האם. אם אתה מתכוון בעתיד להתקין במערכת SSD? האם יש עבורך חשיבות לחיבורי USB 3.0?

לגבי הכרטיס הגרפי. אין בו צורך לשימושים שלך. אם תבחר בפלטפורמת Sandy Bridge של Intel אז הליבה הגרפית המובנית מספיקה לכל שימוש מלבד משחקים ברזולוציה והגדרות גבוהות. וכנ"ל לגבי מערכת AMD.

והספק מספיק. לא תהיה שום בעיה (בהנחה שהוא תקין).

פורסם

השילוש הבא יהיה מעל ומעבר לצרכים שלך ועם פלטפורמה עדכנית. בנוסף אתה מקבל USB3 וחשוב יותר, SATA3 בו תומך ה-SSD:

מעבד:

[..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY - זמין במלאי ₪486

לוח אם:

[..] INTEL COLD LAKE : BLKDH67CL-B3 ₪477

זיכרון:

[..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪170

קרור למעבד:

[..] SCYTHE KATANA III - זמין במלאי ₪115

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪1248

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים