פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים אני כבר יודע שזה בעיה במסך כי חיברתי מסך אחר לאותו מחשב ולא היתה בעיהוחיברתי את המסך הזה למחשב אחר וכן היתה בעיהבכל מקרה הייתי רוצה עוד דעה ממכם שתגידו לי ממה יכולה לנבוע הבעיה הזאת ואם יש עוד אפשרות חוץ מלשלוח להחלפה\תיקון..במסגרת הכל פתאום נמשך, לדוגמאאני שם אייקון בשורה הראשונה (העליונה) בדסקטופואותו איקון על השורה השניה.בשורה הראשונה הוא נראה הרבה יותר דקיק, משוך כזה..אותו דבר קורה במסגרת כולה, גם בצדדיםחשבתי בהתחלה שזה אולי משהו עם הכיוונים של החציםאבל לקחתי את התזוזה, והתחלתי ללכת עם התצוגה במסך למעלה ולמטהשהוא היה באמצע המסך הכל היה טוב ויפהשעם החיצים העלתי את התצוגה עד הסוף הוא חזר להיות כזה קקהעכשיו שאני מעביר לדוגמא חלון קטן באמצע המסך בזמן שהדסקטופ מאחורהכל מה שיש בשורה של אותו חלון ניהיה קצת מוגדל.. משהו מוזרבכל מקרה מה אתם אומרים שמעתם פעם על דבר כזה?
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים מחבר לרוב המסכים יש אפשרות של ריסט בתפריט שלהם, נסה את זה.לי אין, או שיש ואני לא מוצא..
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים מחבר תלחץ על MENUלך ל Specialשם יש את הכפתור הזהתודה רבה!אבל זה לא עוזר במיוחד..מה זה הDEGAUSSRECALL?
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים מחבר ב SPECIAL יש לי ככה:DEGAUSSRECALLRESETPURITY - 48מה זה אומר, ומה זה בכללריסט הבנתי, שזה להחזיר להגדרות הראשוניות של המסך..RECALL מה זה?DEGAUSS הבנתי שזה מגנטיות או אנטיסטטי ענארף משהו כזה.. עדיף שזה יהיה על ON או OFF ?ומה זה PURITY ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.