עבור לתוכן

בעיית משאבים?

Featured Replies

פורסם

יש לי לפטופ HP Pavilion dv1000 ישן בן איזה 7 שנים .

עכשיו הוא אחרי פירמוט והתקנה בסיסית של אופיס ועוד כמה תוכנות לא גדולות במיוחד.

מתוך המחיצה של של 50 גיגה (שעליה מותקנת מערכת ההפעלה) יש לי 40 פנוי.

הרצתי סיסי קלינר וביצעתי איחוי מלא של הדיסק.

ועדין המחשב עובד לאט.

יתכן והמעבד כבר עבר כברת דרך אבל יש לי תחושה שכנראה יש לי הרבה יסומים שפועלים לי ברקע האחורי וגוזלים לי את זיכרון העבודה.

המחשב בא עם 504 mb זיכרון ram

כשאני נכנס לחלונית מנהל משימות אני רואה שיש שם תוכנות שאני מזהה שאני לא משתמש בהם כרגע או כאלה שאני לא משתמש בכלל ולא יודע איך הם הגיעו אלי.

כמו איפוד למשל.

שורה תחתונה השאלה שלי מה הגורם לאיטיות :

1) והאם זה כמו שאני חושד - ריבוי משימות שפועלות ברקע?

2) האם כדי ואיך מנטרלים חלק מהמשימות?

3) חלק מהמשימות אני לא מזהה לפי השם - איך אני אמור להתיחס אילהם?

4)האם יש פה משימות שבפרוש מומלץ לנטרל?

הקובץ השני הוא רק נועד להשלים את סוף הרשימה שלא מופיעה בקובץ הראשון.

בתודה מראש לכל המסייעים!

[attachment deleted by admin]

פורסם

קודם כל אם אין לך iTunes מותקן/אין לך צורך בו, ואין לך ipod אז את אלה מן הסתם תסיר. הם גם יפעלו אוטומטית ברגע שתצרך את הiTunes ותפעיל אותו. הmDSNResponder גם שייך לiTunes.

יש את הWLTRYSVC.EXE, הוא שייך לדרייבר של המתאם Wireless של Broadcom. אותו דבר לגבי bcmwltry.exe. יכול ליהיות שהמתאם יעבוד גם בלי שהם ירוצו ברקע... תנסה את זה.

מעבר לזה הכל נראה יחסית רגיל.

תבדוק את הטמפ' של המעבד, תבצע chkdsk להארד דיסק ותראה מה מצבו.

פורסם
  • מחבר

יש לי iTunes אבל הוא לא פועל כרגע!

אז מה שאתה אומר זה שהזיכרון של המחשב הזה לא מספיק?

זאת אומרת שאפשר לזרוק אותו לפח?? :-\

אין פה שום ישומים שסתם עובדים ברקע (כרגע (בצילום מסך) שום תוכנה לא פתוחה אצלי) שאפשר ורצוי לנטרל אותם?

פורסם

שוב אני אומר, אתה יכול לסגור את כל הProccess's של הiTunes, אבל זה לא בידיוק ישנה את המצב לדעתי.

תנסה לבדוק אולי הבעיה היא חומרתית (סביר להניח מאוד שכן) אם ההארד דיסק דפוק אז ייתכן שאפשר להחליף אותו, אבל ממש לא מומלץ להשקיע במחשב כזה.

פורסם

אם הזכרון הוא הבעיה, אז ה-iTunes לוקח הרבה מאוד זכרון גם כשהוא מכובה. אם אתה לא משתמש באיפוד/איפון (או יש לך מחשב אחר טוב יותר) הייתי ממליץ לך להסיר אותו ואת שאר התוכנות שבאות איתו (בהתקנה של iTunes הוא מתקין עוד 4 תוכנות) בנוסף ב-Ccleaner הייתי ממליץ לך לגשת לאתחול ולהסיר את כל מה שיש שם (בד"כ זה סתם איקונים בשורת המשימות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים