פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים למשל במפרט של כרטיס מסך הופיע לי דבר כזה:0.13u process technology64/128-bit memory interface 256-bit graphics architecture235 MHz engine clock400 MHz memory clock 400 MHz internal RAMDAC81 Million vertices/ sec1.3 Billion texels/ sec fill rate3.2 GB/sec memory bandwidth (64-bit) 6.4 GB/sec memory bandwidth (128-bit)4 pixels per clock rendering engine16 texels per pixel with 8 textures applied per clockCineFX Shading Architecture128-bit studio-precision color בגלל שאני לא מבין בגרוש אני לא יודע אם זה טוב או רעהייתי רוצה שקצת תסבירו לי מושגים ומה נחשב טוב מה רעעכשיו מה זה NP PRO XT ULTRA שיש לכרטיסי ג'יפורס ורדאון..
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים 0.13 מיקרון זה טכנולוגית היצור של הכרטיס מסך ככל שהמספר יותר קטן כך גם גודלו של הכרטיס והוא גם פחות מתחמם כל שאר הדברים שכתבת זה מהירויות של הכ.מסך ומהירות הזכרונות לNוידיה סדר הכרטיסים הולך ככה מהגרוע ועד לפחות גרוע : FX5200 FX5200 Ultra FX5600 FX5600 Ultra FX 5800 FX 5800Ultra FX 5900 Value FX5900 FX5900 Ultra FX5950 לATI סדר הכרטיסים הולך ככה: יש גרסת SE שהיא הכי חלשה ולא שווה שקל יש את הגרסה הרגילה שהיא טובה ויש את גרסת הPRO שהיא עוד יותר טובה אבל רק בגלל מה''צ ויש את הגרסה הכי טובה שהיא נקראת XT והיא יותר טובה מהפרו רק בגלל מה''צ כשאתה רואה NP אז תידע שזה הגרסה הרגילה של הרדאון ואל תבקש בחנות רדאוןNP
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים מחבר 0.13 מיקרון זה טכנולוגית היצור של הכרטיס מסך ככל שהמספר יותר קטן כך גם גודלו של הכרטיס והוא גם פחות מתחמם כל שאר הדברים שכתבת זה מהירויות של הכ.מסך ומהירות הזכרונות לNוידיה סדר הכרטיסים הולך ככה מהגרוע ועד לפחות גרוע : FX5200 FX5200 Ultra FX5600 FX5600 Ultra FX 5800 FX 5800Ultra FX 5900 Value FX5900 FX5900 Ultra FX5950 לATI סדר הכרטיסים הולך ככה: יש גרסת SE שהיא הכי חלשה ולא שווה שקל יש את הגרסה הרגילה שהיא טובה ויש את גרסת הPRO שהיא עוד יותר טובה אבל רק בגלל מה''צ ויש את הגרסה הכי טובה שהיא נקראת XT והיא יותר טובה מהפרו רק בגלל מה''צ כשאתה רואה NP אז תידע שזה הגרסה הרגילה של הרדאון ואל תבקש בחנות רדאוןNP תודה רבה פשוט ראיתי בKSP ובאתר של CHAINTECH גירסא : GEFORCE FX 5600XT ולא הבנתי מה קשור XT הרי ידעתי שזה בדרך כלל לכרטיסי רדאון ולא ג'יפורס..
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים שכחתי לציין שבכרטיסים של נווידיה הXT הוא דבר ממש גרועזה כרטיס מוחלש מאוד ובחיים אל תיקנה אותו
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים מחבר חחחחחח אוקי תודה רבה רבההייתי ככה קרוב לקנות אותולא הבנתי איך 5600 כל כך זול..תגידו זה נכון שכרטיסי CHAINTECH מתחממים מאוד ?לחבר שלי יש שתי סלרון 2000 אחד לוח אביט אחד צ'אינטקוהצ'אינטק מחמם לו את הכל בצורה נוראיתכל המחשב בלהבות, שהוא מחזיר את הלוח אביט הכל רגוע וחביב...והיה לי כרטיס מסך גיפורס 4 של CHAINTEC נראה לי שהיה מתחמם הרבה יותר מה SPARKLE שיש לי כרגע(שקיבלתי בהחלפה אחרי שהתקלקל הצא'ינטק..)
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים אתה מדבר על לוחות אם? למרות שזה לא ממש הפורום לכל לוח אם יש קריאה אחרת של הטמפ' יכול להיות שהטמפ' אותו דבר וכל אחד מעוות אותה אחרת
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים מחבר שאלתי על החימום בכרטיסי מסך של חברות שונותלדוגמא של שינויים הבאתי את הלוחות האלהאבל לא בדקנו בכלל בתוכנות או ביוס..אחרי שהמשחקים התחילו להתקע בצ'אינטק , מה שעבר מצויין באביטפתחנו את המארז ובדקנו טמפ עם פאנל של VANTEC וגם מגיע עם האצבע מרגישה את ההבדל המשמעותיהחלפנו והחזרנו 3-4 פעמים להיות בטוח במאה אחוז.. וכן הצ'אינטק ממש ממש חימם הכל, גם הגשר שלו התחמם בטירוףוגם הוא חימם בצורה נוראיתתתתתת את הכרטיס מסךאבל זאת לא הנקודה, אני שואל על הכרטיסי מסך של צ'אינטקאיך הם נחשבים, גם מבחינת ביצועים, וגם עמידות, אמינות, חימום..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.