עבור לתוכן

תראו את הבלאגן בקבוצה שבפייסבוק של "קבוצת רכישה GALAX S 2."

Featured Replies

פורסם

ידעתי שזה מה שיהיה ,רמי או חברת סמסונג תחמנים,הוא נותן להם את המכשיר במחיר 3000 אלף שקל זו ממש זילזול בבני אדם. :kopfpatsch:

http://www.facebook.com/groups/GalaxyS2Buyers

אם מישהו רוצה ליצור קבוצת רכישה לקניה בחנות פרטית ואז נקבל חתיכת הנחה אז נראה לי שזה פתרון פצצתי.

פורסם

נו זה היה ברור. טריק שיווקי שנועד למשוך זמן ולמנוע מלקוחות פוטנציאלים לרכוש אותו מחו"ל.

פורסם

רדי כבר מהקטע הכושל של קבוצת רכישה.

גם אם תארגני 1000 איש עכשיו לחנות פרטית, הם:

1- לא יוכלו לעמוד בביקוש

2- לא יוכלו לתת לכם הנחה משמעותית כי אחוז הרווח שלהם גם ככה לא גדול במיוחד. חנויות פרטיות שמייבאות צריכות לשלם מכס וצריכות לגזור לעצמן קופון לחיות עליו.

בכל מצב, הזמנה פרטית מחו"ל תהיה זולה יותר.

פורסם

3000?!?!

:lol::facepalm:

בארץ המחירים מתחילים מ- 2,900; שלא לדבר על קנייה מחו"ל..

. :lol::facepalm:

פורסם

אני לא מבין, מישהו ציפה שיהיה מחיר זול יותר מ- 3K ??

אני דווקא מופתע, חשבתי שזה יהיה יותר לכיוון של ה- 3.5K...

זו יכולה להיות דווקא עסקה טובה לאנשים שלא רוצים להמר על הזמנה מחו"ל, ורוצים להיות בשקט מבחינת אחריות בארץ (המכשיר עצמו, שזה לא חתול בשק, הרי נדיר לקבל מכשירים אטומים מהיצרן כשקונים בחנויות פרטיות בארץ ותמיד גם חסר משהו מהאביזרים...).

פורסם

גלית, מספיק עם השטויות שלך כבר :pissed:

גם ככה בגללך כבר ננעל דיון אחד, מספיק עם הרפש על המכשיר ועל הקבוצה.

בהצלחה עם רכישה קבוצתית בחנות, אף חנות לא תעמוד בקניה של מאות מכשירים.

חוץ מזה, עזבי אותך מגלאקסי אס 2, הוא מתחמם בטירוף, המחיר שלו כל הזמן יורד וזה סימן ברור שמשהו דפוק במכשיר הזה :facepalm:

נ.ב. במקום רמי הייתי תובע אותך תביעת דיבה על מה שרשמת עליו מבלי שיש לך איזו שהיא הוכחה לדברייך.

ROFL

צפוי + אמרתי לכם :)

צפוי? אולי אתה גם צופה את מספרי הלוטו ורוצה לשתף אותנו?

ולגבי המחיר, אני חושב שהוא מאוד הוגן ואם לא הייתי משיג כבר מכשיר מחו"ל במחיר אטרקטיבי הייתי בכיף הולך וקונה כחלק מהקבוצה הזו.

האכזבה היא כי המחיר הוא לא נמוך יותר, כמצופה מקבוצת רכישה. חוץ מזה, אם המכירה היתה מתקיימת במאי עם המחיר הזה כולם היו מרוצים.

האנשים בקבוצה טיפחו ציפיות מטורפות וציפיות יש רק על הכרית.... אין לסאני שום סיבה למכיר את המכשיר בפחות מ- 3000 ש"ח בהתחשב בזה שזה המחיר כרגע בחנויות אבל בלי היתרונות של קניה מיבואן רשמי. גם קניה בחו"ל + מיסים עולה דומה.

לדעתי הפאק היחיד במכירה הזו זה נושא הניתוק זיקה. אם אנשים לא יוכלו לעשות ניתוק זיקה לפי מדרגות של מכשיר לא משווק ברשתות אז הם נדפקים כהוגן.

קיצר, במקום לצחוק על המכירה הזו אתם מוזמנים לעזור לי עם google maps, ראו את הדיון בנושא ;D

פורסם

ROFL

צפוי + אמרתי לכם :)

:hizuk:

גלית, מספיק עם השטויות שלך כבר :pissed:

גם ככה בגללך כבר ננעל דיון אחד, מספיק עם הרפש על המכשיר ועל הקבוצה.

חוץ מזה, עזבי אותך מגלאקסי אס 2, הוא מתחמם בטירוף, המחיר שלו כל הזמן יורד וזה סימן ברור שמשהו דפוק במכשיר הזה :facepalm:

:lol: :lol: אני זוכר את המילים האלו.... :lol:

פורסם

לדעתי הפאק היחיד במכירה הזו זה נושא הניתוק זיקה. אם אנשים לא יוכלו לעשות ניתוק זיקה לפי מדרגות של מכשיר לא משווק ברשתות אז הם נדפקים כהוגן.

בסלקום נדפקים בכל מקרה, רק 90 החזר לשימוש של 249.

http://www.cellcom.co.il/article/pages/article.aspx?ID=eb8e6090-e9f2-4635-b493-72e914ec3df7

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחח תתבע אותי :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: אל תאיים עלי רמי, אני אמשיך לכתובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב בבבבבבבב :jump: באווץ :P חחח לאיזה ימים הגענו שמאיימים בתביעה.... חופש דיבור אני אגיד ואדבר כמה שבא לי הקבוצה הזו היא טריק שיווקי למכשיר,

פורסם
:facepalm:
פורסם

האמת.. נראה לי שאת חלק מה"תרגיל" השיווקי הזה.. כי אני לא רואה סיבה אחרת למה בנאדם ידבר על זה כלכך הרבה ויציג את זה כל פעם

ויגרום לאנשים להיכנס לשם .. ויעשה כלכך הרבה באאאז על הנושא !

ודבר שני אם את לא.. אז אני ממש לא מבין מה את רוצה, חבובה ברוכה הבאה לעולם אף חברה לא תהייה פראיירית ותמכור לך מוצר חדש שהשקיעו עליו כלכך הרבה במחיר זנות...ברור ולגיטימי ביותר שהם ירוצו לעשות את הרווח הגדול ביותר שהם יוכלים

כמו שאת רוצה לעשות את הרווח הגדול ביותר בשבילך ולקנות בהכי זול שאפשר... אבל מה לעשות... הם נמצאים במקום יותר טוב ממך (מן הסתם)

אבל בגדול אני מקווה שכן תקבלי הנחה כלשהי / הנחה עננקית ובהקדם.. (את תזכי במכשיר בזול ואנחנו בשקט ;D ).. ראבבבבק חפרת...

פורסם
  • מחבר

שלא צריך יותר להאמין לקבוצת רכישה הכל בולשיט

פורסם

ברור שזה קשקוש..את חושבת שהרוב פה / אלו בפייס לא יודעים את זה?

זה היה המחיר של המוצר עם או בלי קבוצת רכישה.. אבל מה לעשות שיש ביקוש.. אנשים רוצים את המוצר ואם הם יכולים להרשות לעצמם להוציא 3000 שח על סלולרי אז למה לא...

(* הערה תחתית : עזבי אותך מסמסונג HTC הרבה יותר טוב, מייצג את דעתי האישית בלבד.. נא לא לחפור)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים