עבור לתוכן

מתחים - קריאה לא טובה, או ספק שמפשל ?

Featured Replies

פורסם

אז ככה, כאשר אני על מתח Default בביוס (1.5), בכל תוכנה שקוראת מתחים מהוינדואס מוצג לי

שהמתח לליבה הוא 1.465 ~ , כאשר אני על 1.75 (לדוגמא) אני רואה בכל תוכנה שקוראת מתחים 1.65 (-0.1V !)

אז עכשיו נשאלת השאלה, מי כאן לא בסדר ? הוינדואס לא קורא נכון ? הלוח אשם ? או הספק שלא מספק מתח כמו שצריך.

הסיבה שאני חושד היא בגלל שעם המעבד שלי (1700 DLT3C) ברוב המהירויות שאני יציב ובוולטאז' שאני יציב, אנשים אחרים

שיש להם את אותו המעבד יציבים ב-0.1V פחות ~ (אם אני יציב במהירות X ב-1.75V, אז אצל בן אדם אחר המעבד יהיה יציב

ב-1.65V/1.675V)

פורסם

נסה ספק אחר על הלוח שלך ו/או נסה לוח אחר עם הספק שלך...

ככה תגלה :D

פורסם

אימתת את הקריאות של התוכנות עם הנתונים שמוצגים בביוס?

פורסם
  • מחבר

בביוס זה נראה טיפה יותר סביר, אבל עדיין יש סטייה ,למשל ב-1.725 הוא מציג לי שהליבה מקבלת 1.69

פורסם

אני מהמר שזה הספק.

חוצמיזה, שבשום מצב הלוח הזה לא קורא כמו שצריך...

איזה ביוס?

פורסם

דבר אחד ברור: הקריאות של התוכנות עם הלוח שלך לקויות --> אל תאמין להם.

דבר שני, סטייה כזו היא משני גורמים שמאוד קשה לייצב:

1) ספק שלא מספק מתחים יציבים

2) סטיות קלות גם של הלוח

קיצר.. תאמין למתח שמתקבל מהקריאות (בביוס כמובן) לא מהמתח שאתה הזנת.

פורסם
  • מחבר

אם ככה, ההק שלי נותן בהרבה מקרים (הרבה) פחות ממה שצריך.

אין לו קפיצות, פשוט הוא נותן מתח נמוך ממה שאני מגדיר.

אני אבדוק יותר מאוחר איך הוא מתפקד במתחים גבוהים יחסית, נראה אם הסטייה גדלה, או להיפך

פורסם

גם לי קרה בדיוק ככה אחרי עם הלוח הזה..

אחרי שהחלפתי ספק גם לא עזר, זה משהו בלוח...

משהו מעצבן במיוחד

פורסם

גם לי יש את אותה בעיה עם ה 8rda3+ שלי. אני מקבל תמיד 0.04 וולט פחות, לא משנה באיזה גובה מתח (1.5= 1.46). גם ה- 12V שלי עושה אותה בעייה (11.75 כל הזמן). בהתחלה חשבתי שזה הספק (ג'נרי סאנשיין 400W), אז החלפתי אותו לאינרמקס 350W, ועדיין אין שינוי. ניסיתי גם לנתק מאווררים, הארדיסקים וסידירומים כדי להוריד מהעומס על הספק, אבל זה לא עוזר. הגעתי למסקנה שמשהו דפוק בלוח אם וזהו (בלוח הקודם שלי 8rda+, לא הייתה בעייה כזו והמפרט היה בדיוק אותו דבר), כנראה שהחיישנים לא מכויילים כמו שצריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים