עבור לתוכן

טמפרטורת מעבד תקינה לאחר OC מיזערי...?

Featured Replies

פורסם

שלום לפני כיומיים שמתי לב שיש ל תוכנה שבאה עם הלוח אם SMRAT6 של gigabyte

ויש שם אופצייה לעשות OC "קליל" למעבד ולעלות אותו ל 2.97MHZ עשיתי זאת והכל אכן תקין בבדיקה שעשיתי עם OCCT המעבד שלי מגיע בזמן מאמץ

ל62 מעלות גג ....

לפני הOC הוא היה מגיע ל58-59 מעלות גג בזמן מאמץ....

ברשותי מעבד I5 760 2.8

קירור מעבד

cooler master hyper tx 3

לוח אם GA-p55a-ud3

במידה שהכל תקין האם כדי לשקול לעשות OC יותר גדול? :xyxthumbs:

פורסם

אין בעיה להגיע עד אזור ה70-75+- במאמץ מלא..

מה שכן לא הייתי ממליץ לעשות OC מתוכנה..שכן לרוב הוא לא הכי יציב..

פורסם

אני מסכים עם taotao שהוא אמר שעדיף ומומלץ לעשות אוברקלוק מהביוס ולא מתוכנות מסויימות , וגם עם האוברקלוק ''הקטן'' שעשית וקיבלת מקסימום 62 מעלות זה גם בסדר גמור , השאלה היא אם ותרצה לעשות אוברקלוק יותר ''רציני'' איך העניין יתקדם הלאה מבחינת המעלות של המעבד כי לא אמרת לנו מה היו מעלות המקסימום לפני האוברקלוק וזה חשוב כי כך תוכל בערך להעריך לאיפה תוכל להגיעה עם הקירור הנ''ל , מה גם שהמארז גם משפיעה על הקירור של המערכת , אם במארז יש סירקולציית אוויר טובה או לא.

לדעתי האישית אם ותרצה לעשות אוברקלוק ''רציני'' למערכת שלך אני חושב שהקירור שלך לא כל כך מצויין למטרה זה אלא רק לא אוברקלוקים קטנים והייתי שוקל להחליפו באחד שיותר מתאים למטרות אלו , אבל עוד פעם בקשר לקירור שלך זה מה שאני חושב ויכול ליהיות שאני טועה , אתה פשוט יכול לנסות ולראות לאיזה מעלות ואיזה אוברקלוק של המעבד תוכל להגיע עם הקירור שברשותך , אם יתברר שאתה לא מרוצה אזי אני צדקתי שהקירור שלך קצת ''חלש'' לאוברקלוק ''רציני'' אבל זה בכלל תלוי בך אם תרצה לעשות אחד כזה או לא , הכל קטע של ''משחק'' , לעלות-לבדוק , לעלות-לבדוק , לא יציב-להוריד-לבדוק וכך הלאה ואז כבר תחליט האם אתה רוצה לשדרג את הקירור עקב הרצון להגיעה לאוברקלוק יותר גבוה או לא . בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים