עבור לתוכן

איך התפקיד מ'צ או תקשוב בצבא?

Featured Replies

פורסם

לא רוצה להעליב אבל המ.צ. אצלי במעבר (אל זעיים) מעבירים מכוניות שגוררות את עצמן על הכביש מרוב משקל על הסרנים.

אז מפה עד למציאת מפגע, קצת רחוק.

פורסם

^

גם אני אף פעם לא ממש הבנתי את זה. איך אפשר לקבוע אם רכב כלשהו "נקי" רק ע"י זה שמסתכלים על הנהג. ברוב המעברים לא מתבצעת שום בדיקה מעבר לבדיקת מסמכים והצצה חפוזה לתוך הקונטיינר, אם מדובר במשאית. אבל קצת חרגנו מהנושא... :P

תפסיק לשאול לגבי משכורות. אתה לא מחפש עבודה.

אתה צריך להבין גם שאם תלך על קורס תקשובי כלשהו זה לא אומר שתהיה שתשאר בבסיס שהוא רק "תקשוב". אתה עובר הכשרה, ואז משבצים אותך כבעל תפקיד במגוון רחב של יחידות. בגלל התש 3 זה לא יכלול יחידות שדה אני מניח, אבל עדיין יש סיכוי שתמצא את עצמך באיזו חטיבה במידה והיא ממוקמת יחסית קרוב לביתך.

נ.ב- אתה יכול לקרוא על תפקידים פה : http://www.tikshuv.idf.il/Site/default.aspx

פורסם
  • מחבר

התייאשתי כבר מהצבא... ???

דיברתי עם איזה מישהו שהיה במג'ב בצבא ואחרי זה עשה קבע ונהיה שוטר(יס'מ),אמר לי הכי טוב בשבילך תהיה שח'מ אם אתה יכול,אפילו שזה תפקיד של מניאק זה יסדר אותי לחיים לטענתו.

אבל תפקידים כאלה מתאימים בכלל לכאלה שהם לא חזקים פיזית?(גם כאלה שהם נמוכים)

אני בתסביכים עם עצמי בקיצור.

פורסם

יסדר אותך לחיים? זה כולה עבודה בתחנת משטרה אזרחית, מה בדיוק אתה מצפה שזה יסדר? (אלא אם אתה רוצה להיות שוטר)

אני לא ממש יודע על שח"מ אבל כן פגשתי מישהו שכוח פיזי זה ממש לא הצד החזק שלו והוא היה בשח"מ, נראה לי כפקיד. רק קח בחשבון שיש סיכוי שלא תעבוד עם אנשים בגילאים שלך אלא עם מבוגרים יותר (שוטרים...).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים