עבור לתוכן

מה דעתכם ? עכשיו , או לחכות...

Featured Replies

פורסם

ב 2.2.04 (עוד פחות מחודשיים) הולכת להיות ירידת מחירים של מעבדי אינטל עם יציאת מעבדי הPresscot החדשים (במהירויות 2.8 - 3.4).

אני מתכנן לקנות עוד החודש את המחשב הבא:

MSI Neo2 865PE

Intel Pentium 4 3.0Ghz

1GB DDR400

ATI Radeon Pro 128MB

Creative Audigy 2 ZS Platinum Pro

WD 120GB S-ATA HDD

Plextor 708A - DVDR/W

ומקלדת ועכבר אופטי אלחוטיים של לוג'יטק.

השאלה שלי :

האם כדאי לחכות לפרסקוט שייצא חודש אחרי שאני קונה את המחשב ? אני יודע שכל הזמן יוצאים דברים חדשים אבל בכל זאת...

(הבנתי שחלק מהפרסקוטים ידרשו גם החלפת לוח) , או שפשוט לקנות עכשיו ולהחליף כשייצאו דברים נוספים כמו כרטיסי מסך דור 4 (ATI R420, NV40) ולוחות PG775 (עם PCI EXPRESS, DDR-II וכו'), נגיד, עוד שנה או משהו כזה.

מה אתם אומרים ? אני צריך תשובה דחוף עד יום ראשון , כדי שאני אדע אם להזמין או לא.

תודה.

פורסם

קודם כל אחי תציין את המפרט כולו כתבת ראדון פרו אז איזה ראדון??

ותמיד יוצאים דברים חדשים זה לא נגמר אף פעם ככה שההחלטה שלך.

פורסם

אין לזה סוף. בעיקרון, תחכה כמה שאתה יכול, עד שהמצב נעשה בלתי נסבל, ואז תחכה עוד קצת - ואז תקנה.

כל אחד, כמובן, והבלתי נסבל שלו. אני עם אותו המחשב כבר 4 שנים - בשביל לתכנת ולשחק וורקראפט 3 (ברזולוציה נמוכה כמובן) לא צריך הרבה יותר. תחשוב כמה כסף חסכתי על שדרוגים (למרות שזו מעולם לא הייתה הכוונה - זה פשוט יצא ככה).

מה המחשב שלך כרגע?

פורסם
  • מחבר

לגבי הרדאון ... עוד לא החלטתי אבל זה גם ממש לא חשוב לדעתי.. הרי כל עוד אני לא מתכנן OC לכרטיס, מה זה משנה ?

ההבדל בין כרטיס של ATI או HERCULES או SAPPHIRE זניח לחלוטין (בסביבות 1% או פחות), וממש לא משנה לי אם אני אקבל 5200 או 5210 ב 3DMARK (אני גם ככה לא הולך לבדוק את הכרטיס בתוכנה הדפוקה הזאת).

המחשב שלי היום (שמשמש אותי כבר 2.5 שנים) :

Pentium 4 1.4Ghz

384MB RDRAM

Plextor 32/12/10A

Toshiba DVD X6

Creative Audigy Platinum

2X40GB 7200RPM

Geforce 3 Ti500 64MB.

העניין הוא שיש לי משחקים כמו מקס פיין 2 , Call of duty ועוד כל מיני שאני מתכנן לשחק אבל עובדים לא משהו עם ה GEFORCE3 ואין מה לעשות , שנתיים לכרטיס מסך זה כבר יותר מדי.. לא?

פורסם

CALL OF DUTY פעול על העגלה שלי (PIII geforce MX 128 SDRAM) אני לא אגיד מצויין, אבל על הגדרות בנוניות זה עובד חלק !

אני לא יודע בקשר לMAX PAYNE.

לדעתי אתה סתם ממהר לקנות - וחבל, הייתי מציע לחכות זמן מה (שנה פחות או יותר), ולהשקיע במחשב ששווה באמת, עם מעבד

64BIT שיעלו הרבה יותר פחות. אני לא יודע מה אתה עושה על המחשב שלך אבל לדעתי אם זה בעיקר מוזיקה ומשחקים, אפשר לחכות (אני מחכה :) )

פורסם

ניכר שלא חסר לך כסף..

אתה כנראה לא יכול לשדרג את המעבד, וחבל..

אבל שידרוג הכרטיס מסך יתן לך שיפור ניכר.

לדעתי תקנה כיום R9600XT וזהו.

תקנה את המחשב החדש לאחר שיצאו הטכנולגיות החדשות, הן יתבססו קצת, והמחירים ירדו.

אגב למה כרטיס פאלטיניום פרו של קריאטיב? הם במחירים מטורפים.. יש לך צורך בכל החיבורים הנוספים?

אם לא אז Audigy2 ZS עולה פחות מחצי מהמחיר, וזה כמעט בדיוק אותו כרטיס.

פורסם

אני גם חושב ששדרוג כרטיס מסך יעשה פלאים במחיר נמוך. קח כרטיס זול, ועם המחשב תחכה.

פורסם

ביודום צודק !

תקנה ראדון 9600XT של ספיר ב-1080 שקל יעשה נפלאות למחשב שלך!

את השאר תאגור למחשב בן זונה שתיקח בעוד כשנה ככה או קצת פחות שה-64 ביט יתחזק ויהיה זול !

בהצלחה...

;) ;) :D

פורסם
  • מחבר

אני פשוט אקנה את המחשב הזה עכשיו וזהו.

שדרוג יבוא עוד שנה - שנה וחצי.

תודה לכולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים