עבור לתוכן

ביקורי פתע של הוט

Featured Replies

פורסם

לא יודע אפילו איך הגעתי לזה אבל רציתי לראות אם זה קרה למישהו בפורום, ביקור פתע מהוט למטרת בדיקה של חיבור פיראטי.

זה חוקי בכלל ? (הביקור מן הסתם, לא החיבור ;) )

• תגובות 39
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל דבר שהוא בתוך הבית שלך חוקי רק אם אתה מאשר להם להיכנס ולעשות את אותם דברים. (להוציא ביקורים של המשטרה עם צו בימ"ש כמובן :smile1: )

פורסם
  • מחבר

זה מה שחשבתי, אבל התחלתי לחפש כתבות בנושא ומסתבר שהם נכנסים בכול מיני טענות שווא של "בדיקות איכות האות וכו'" ... פשוט מרתיח.

פורסם

אתה יכול לתת לינקים?

אני זוכר כתבה מידיעות לא מזמן על זה שהם שלחו מכתב רשמי למישהו ואמרו לו שהוא משתמש פיראטי, כי אחד הממירים שלו קולט מעיר אחרת בנוסף לממירים שקולטים מהכתובת של הבית שלו...

פורסם

זה מה שחשבתי, אבל התחלתי לחפש כתבות בנושא ומסתבר שהם נכנסים בכול מיני טענות שווא של "בדיקות איכות האות וכו'" ... פשוט מרתיח.

זה עדיין לא הופך את זה לחוקי, יותר מכך, זה הופך אותם לשקרנים ואם אתה יכול להוכיח שהם נכנסו אליך הבייתה בטענת שווא אולי יש לך קייס נגדם (ואולי לא, זאת ההנחה שלי - אין לי ממש הכשרה בנושא).

פורסם

יש לי טריפל של הוט, ובשנתיים האחרונות קיבלתי טלפונים מהם 3 פעמים על כך שאני מחובר בחיבור פיראטי ברמת גן (כשאני והממירים שלהם בבאר שבע בכלל). בכל פעם הם הזמינו אלי טכנאי "בין 9 ל-13" שבזבז לי חצי יום שהייתי צריך לשבת בבית כדי שהטכנאי שלהם יבוא, יסרוק כמה קודים מהממיר וילך. בפעם השלישית איימתי ואמרתי שבמידה ועוד פעם אחת הם ייתקשרו בנושא הזה, אני פשוט אתנתק מהם.

מאז לא שמעתי מהם יותר :)

פורסם

זה עדיין לא הופך את זה לחוקי, יותר מכך, זה הופך אותם לשקרנים ואם אתה יכול להוכיח שהם נכנסו אליך הבייתה בטענת שווא אולי יש לך קייס נגדם (ואולי לא, זאת ההנחה שלי - אין לי ממש הכשרה בנושא).

הגונב מגנב פטור?

בנוגע לחיבור,אני מבין שהחברה מנסה לעשות צעדים נגד חיבורים פיראטיים וזה לגיטימי מבחינתם. השיטות שלהם מאוד תאגידיות ואופייניות לארץ ועל סף האפור לא חוקי. הבעיה היא שהאזרח הפשוט לא ממש יכול לעשות משהו בנידון, כי ללכת לבית משפט לא בטוח שיועיל לאדם הממוצע, ואף עשויים לפסוק נגדך. בקיצור , נמשיך לאכול חרא מהחברות הנוראיות הללו.

פורסם

מותר להם לעשות מה שבא להם- מחוץ לבית שלך.

אם אתה לא מאשר להם כניסה לבית שלך והם כן מנסים להיכנס, זו השגת גבול ואתה יכול להתקשר למשטרה. זה לא תחום אפור, זה לא חוקי נטו.

פורסם

ואני די בטוח שזה רלוונטי גם אם הם יכנסו אליך הבייתה תוך שימוש בשקר (כמובן אם תוכל להוכיח את זה).

זה בדיוק כמו שהמשטרה תכנס לבית שלך ותמצא שם ראייה שמפלילה אותך חד משמעית ברצח. הכל טוב ויפה פרט לכך שהם נכנסו לדירה שלך בלי צו בית משפט ובלי הסכמתך - ולכן הראייה הזאת לא קבילה.

פורסם

הם חתיכת ליצנים. שמעתי כבר כמה וכמה סיפורים על החברה הזאת, שאין להם מושג מה קורה אצלהם אז הם מפילים את זה על הלקוח.

אני מכיר מישהו שמשלם על טריפל ושהיו לו בעיית סיגנל רציניות. הוא התקשר אליהם כמה פעמים - פעם אחת אמרו לו שהכל בסדר וזה ייסתדר לבד, פעם אחת אמרו לו שיש בעיה וטכנאי יבוא (והבעיה עדיין המשיכה), ופעם אחת בכלל תקפו אותו שהוא מחובר פיראטית... ההגנה הכי טובה היא התקפה.

פורסם

זה בדיוק כמו שהמשטרה תכנס לבית שלך ותמצא שם ראייה שמפלילה אותך חד משמעית ברצח. הכל טוב ויפה פרט לכך שהם נכנסו לדירה שלך בלי צו בית משפט ובלי הסכמתך - ולכן הראייה הזאת לא קבילה.

אני לא בטוח שזה עובד ככה בארץ...

פורסם

זה בדיוק מה שבאתי לומר.

פורסם

אני צריך להפסיק לראות סדרות משטרה אמריקאיות :smile1: אבל בכל מקרה הוט זה לא המשטרה.

פורסם

בכל מקרה, זו דיי חוצפה לגנוב מהוט ואחרי זה להאשים אותם ב"חוצפה" וב"בריונות". ::)

אני לא נכנס פה עכשיו לתחום החוקי, אבל בשורה התחתונה, מי שגונב מהם, אני מקווה שיתפס. מי שלא - אין לו מה לדאוג.

אני מסכים שיתכנו מקרים בהם הוט לא היו בסדר כלפי אנשים שכן, אבל זה לא קשור. טעויות קורות.

הטענות של "השירות לא שווה את הכסף" לא רלוונטיות. לא שווה בשבילך - אל תשתמש בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים