פורסם 2011 ביולי 1814 שנים אני מדבר על סרטים בהילוך ממש מהיר שבהם ישנה מזוודה עם כסף או תיק עם סמים או משהו בסגנון (בדרך כלל יש עוד תיק/מזוודה שבהם אין כלום) שכולם רודפים אחריהם ובאמצע מגיעים לביקור ההורים, המשטרה, הבוס וכו' לא "קלילים" אבל קורעים מצחוק ואיכותיים בהרבה: Lock, stock and two smoking barrels (Funny scene)
פורסם 2011 ביולי 1814 שנים סרטי קומדיה/פארודיות קלאסיותסודי ביותר עם ואל קילמר - top secretשעשועי קיץ עם ג'וני דפ- private resortנקמת היורמים1,2
פורסם 2011 ביולי 1814 שנים מחבר gili28 תודה רבה אבל בסרטים של אדם סנדלר תמיד יש קטע דרמטי מפגר. (אהבה, חברות וכו')tmpusr אני מת על הסרטים האלה (לשניהם יש קצב מהיר מאוד, והם יותר קומדיה מאקשן)גבריאל אני רואה סדרות רק אחרי שהם מסתיימות.(G) תודה רבה.
פורסם 2011 ביולי 1814 שנים tmpusr אני מת על הסרטים האלה (לשניהם יש קצב מהיר מאוד, והם יותר קומדיה מאקשן) אז יש עוד אחד - קצת פחות טוב אבל באותו סגנון. יש מעין גרסה צרפתית לז'אנר הזה... פחות מוצלחת אבל ללא ספק מהירה ומצחיקה פה ושם: Taxi ויש כמובן את לואי דה-פינס האלמותי. קלאסיקה צרפתית במיטבה: Louis de Funes dans "Le Gendarmes en balade" with English Subtitles Quatrieme Partie Part 4
פורסם 2011 ביולי 1814 שנים יש גם את הסרטים של טרנס היל ובאד ספנסר. מערבונים איטלקיים באנגלית, קלילים ומצחיקים.
פורסם 2011 ביולי 1814 שנים ^ראיתי שוב לא מזמן - קלאסיקה של ממש.My Name Is Still Trinity - Famous Gunfight Scene (1972)
פורסם 2011 ביולי 1914 שנים גבריאל אני רואה סדרות רק אחרי שהם מסתיימות.אני לא מבין מה ההגיון בזה המה גם שיש כבר 4 סדרות גמורות
פורסם 2011 ביולי 2214 שנים עוד כמה המלצות לסרטים:Layer CakeIn BrugeFargoSaving Grace (2000)Office spaceOldschoolMy cousin vinneyAnalyze ThisThere's something about maryeasy AI want candyסדרות שמצחיקות אותי:30 rockLouie - הקומדיה הכי איכותית כיום לדעתירמזורcouplingperfect coupleshappy endingsextrasעבודה ערביתentourage
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.