עבור לתוכן

עזרה בבחירת לוח אם, מחשב גיימר ב7K

Featured Replies

פורסם

היי theone89,

בבקשה אל תגיב יותר לעץ שלי, אתה שוב ושוב כותב מפרטים מלאים ללא כל התייחסות לבקשתי לא לעשות זו או התייחסות ללוח-אם שזה הדבר היחיד שרציתי.

guylederer0,

מעולם לא קראתי לאנשים בפורום הזה עצלנים ואני מביא צער אם זה מה שהבנתה מדברי.

לצערי הרב עד עכשיו אחרי 6 או 7 הודעות (שונות, העץ הזה נחשב כהודעה אחת) בפורום הזה מעולם לא קיבלתי שום יחס למה שכתבתי אלא מפרטים מלאים עם האמירות ששלי לא טוב או ששלהם יותר טוב.

למזלי מצאתי שבפורום "לוחות אם....וכל היתר" יש אנשים שכן מגיבים לשאלות שלי בספציפיות ובאמת עוזרים.

עצוב לי שהפורום היחיד שעוד פעיל בארץ (כי פורום מחשבים של תפוז מת) נשלט ביד רמה על ידי מוכרים שרלטנים ודוחפי חנויות אינטרנט זולות ובזויות.

אינני יודע איפה המנהלים של הפורום או למה זה המצב.

רק כדי שאני יהיה ברור שאני אומר ה"פורום הזה" אני מתכוון לפורום מפרטי מחשב.

אני שוקל די ברצינות לא לפנות יותר לפורום המוזר הזה, ולחפש את העזרה שאני זקוק לה על כל אחד מהרכיבים בפורום הספציפי שלו, הפורום הזה שאמור לעזור ליצור מפרט שלם רק מבלבל ונותן ל"טרולים" כמו theone89 לשלוט בו (ורק תספור כמה מפרטים מלאים הוא כתב לי פה בעץ ללא שום התייחסות להודעות החוזרות ונשנות שלי לא לעשות את זה). הדבר אולי יקח לי הרבה הרבה יותר זמן ואני לא בטוח שכל הרכיבים יתאימו האחד לשני אבל בתור אדם עם ידע כמאט אפסי בנידון אין לי אפשרות אחרת.

חבל לי,

speedy64

האמת, לי נראה שאתה טרול, מסבירים לך פה שאתה יכול לקחת מפרט הרבה הרבה יותר משתלם, במקום זה אתה ממשיך להתווכח על הלוח אם המסכן שאתה רוצה לקנות ב500 שקל

ומסבירים לך שלקחת פה חלקים לא שווים, אבל תעשה את הקניה הזאת תדפק ואז תבוא לבכות לנו ל"פורום המוזר הזה".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים