פורסם 2011 ביולי 1614 שנים מה המצב ??תגידו איך אפשר לדעת מיקום מדוייק של אנטנה סלולארית ?? הם היא מותקנת בבית של מישהו ??תודה
פורסם 2011 ביולי 1614 שנים לעיתים מציבים את האנטות על גגות הבתים. לעיתים גם משלמים לאנשים על זה. בהאתר לאיכות הסביבה יש מפה אינראקטיבית ומשוכללת (לשנות התשעים ) http://gis.sviva.gov.il/ צריך לבחור הכי למעלה נושא- "קרינה ורעש", תת נושא: "מוקדים לשידור סלולרי- פעילים" ואיזור בארץ. יש לאפשר פופ-אפים. אם הפופ אפ לא נפתח- "אם ברצונכם לפתוח שוב את חלון המפה לחצו כאן". נבדק על גוגל כרום ולא עבד, ב-IE עובד. הערה: מעולם לא הוכח שקרינה סלולרית מסוכנת או מזיקה בכל צורה שהיא!!!!
פורסם 2011 ביולי 1614 שנים הוכיחו? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: חוץ מלצעוק: "זה מסוכן!" ו- "אתם עוד תראו!" לא היה שם הרבה. לא היה שם כלום. אתה מוזמן להביא לינק לדיון, אני ועוד רבים טענו שאין סכנה (לפחות לא משהו שהוכח), באותה הלשון שלך: shay1098 ורבים אחרים מהפורום כבר הוכיחו.
פורסם 2011 ביולי 1614 שנים אתה יודע, אני וכל אלו שטענו שאין סכנה בעצם חולים בסרטן המוח שנגרם כתוצאה מאנטנות וטלפונים סלולריים. הגידול לוחץ על אזורים במוח שלנו וגורם לנו לטעון שאין סכנה ודברים כאלו. זה גאוני! נזק שגורם לנו להכחיש את הנזק!
פורסם 2011 ביולי 1714 שנים מחבר גם אם זה לא הוכח , אתה רוצה לקחת סיכון על החיים שלך ?? שיציבו אנטנות אבל לא בין הבתים ובמקומות מגורים .המפה ששמת לא עובדת , אם מישהו יכול לתת מקור אחר אני אודה לו מאוד .
פורסם 2011 ביולי 1714 שנים היא כן עובדת, ניסיתי אתמול.אתה מנסה עם IE?זוכר את הפרסום של ארגון ה-WHO?הם הוסיפו את הסלולרי לרשימה של דברים שביניהם גם מלפפונים חמוצים וקפה.אתה רוצה לקחת סיכון על החיים שלך ??חדול לשתות קפה ולאכול מלפופונים חמוצים.באותה הרשימה יש גם בנזין. מהיום אופניים בלבד!אתה רוצה לקחת סיכון על החיים שלך ?? אתה משוגע ??גם לחצות את הכביש או ללכת ברחוב זה מסוכן מאוד.אתה רוצה לקחת סיכון על החיים שלך ??
פורסם 2011 ביולי 1714 שנים מחבר שי יש דברים שאפשר להימנע מהם ויש דברים שלא יש דברים בסיסיים שאיי אפשר בלעדיהם והאנטנות הן לא דבר בסיסי , בוא אני אגיד לך קפה , אלכוהול , מלפפונים חמוצים אני לא אוכל ולא שותה רק שתדע . לגבי המפה , השתמשתי בכרום אני אנסה ב IE .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.