עבור לתוכן

מה לעשות אם איבדתי קבלה ואני צריך אותה בשביל לספק הוכחת תשלום למימוש אחריות?

Featured Replies

פורסם

אכלתי איבר מין?

פורסם

איך העסקה בוצעה, באשראי/מזומן?

החנות שממנה רכשת את המוצר. עדיין קיימת?

פורסם

אם העסקה בוצעה באשראי אתה יכול להביא להם את דף פירוט החשבון שלך, וגם מרבית בתי העסק יכולים לחפש לפי כרטיס האשראי שלך אצלהם במערכת ולראות שהעסקה בוצעה.

אם זה במזומן, זה כבר בעייתי.

פורסם
  • מחבר

העסקה בוצעה באשראי, החנות עדין קיימת, אבל האשראי כבר לא קיים (הכרטיס)

והמוצר נרכש מזמן (בין שנה וחצי לשנתיים וחצי)

פורסם

אז תתקשר לחברת האשראי ותשאל אותם מה היה המספר הכרטיס הקודם שלך..

אני יודע שלאומי קארד שומרת את כל מספרי הכרטיסים שהיו ברשותך איי פעם, כולל אלו שלא בשימוש כיום , ל"הפתעות" עתידיות אז כנאה שכולן עושות את זה.

פורסם

החנות גם יכולה לבדוק לפי המספר הסידורי של המוצר ולראות שהוא נקנה אצלה וע"י מי, כמובן במידה ומדובר במוצר עם מספר סידורי (לא מאוורר או משהו בסגנון).

פורסם

יכול להיות, שמספר כרטיס האשראי שלך נשאר זהה לכרטיס הקודם. ומה שהשתנה זה רק ה- CVV (שלושת הספרות האחרונות בגב הכרטיס) שלו.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות, שמספר כרטיס האשראי שלך נשאר זהה לכרטיס הקודם. ומה שהשתנה זה רק ה- CVV (שלושת הספרות האחרונות בגב הכרטיס) שלו.

גם המספר השתנה.

מדובר על אוזניות ב400 ש"ח בערך

SS Siberia הדור הראשון בצבע לבן, איפה ניתן למצוא את המספר הסידורי על גביהם?

פורסם

כל חנות חייבת לשמור נתונים על מכירות שהיא בצעה (כדי לשלם על זה מיסים). אתה יכול ללכת לשם ולהגיד להם שיבדקו ברישומים שלהם.

פורסם

תביים סצנה שבה אתה הולך לחנות ונעשה עימך צדק.

כולם שחקנים בהצגה, ובסיפורים הפרוטגוניסט לרוב מנצח.

פורסם

אספר לך סיפור שקרה לי כדי שלא תאבד תקווה..

קניתי אוזניות בקרביץ-במזומן וגם איבדתי את הקבלה.

אחרי כמה חודשים האוזניות ניגנו עם רעשים מציקים,הלכתי לחנות ליד הבית (אפילו לא החנות שקניתי אצלה ,אבל אותה רשת)

מנהל החנות אמר שהוא ינסה למצוא את הקבלה במחשב ואכן אחרי כמה ימים הוא אמר שזה נמצא והוא שלח את זה למעבדה,המעבדה קבעה שהאוזניות תקולות וקיבלתי זיכוי ..

אז לפעמים זה תלוי כמה רוצים לעזור לך בחנות ..תיתן להם תאריך קניה פחות או יותר זה יעזור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים