עבור לתוכן

המלצה על מערכת קירור מים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות מערכת קירור מים בסביבות המחיר 500 שקל ..

לא איכפת לי אם זה יהיה קיט או לא ..

יש לי את המארז הזה: CM690II BASIC.

בעיקרון אני רוצה שהיא תחזיק OC טיפה כבד וגיימינג.. (יש לי את המעבד 2500K ואני רוצה להגיע איתו ל-4.8 או 5).

המליצו לי על המערכת הזו:

XSPC RASA 750 RS240, היא עולה 129 דולר שזה 447 שקל ..

מה אתם אומרים ?

ויש לי ספק כוח 650W ..

נ.ב.- בעתיד אני רוצה להוסיף עוד רדיאטור ובלוק לכרטיס מסך.. השאלה שלי האם המשאבה תחזיק ?

פורסם

ומה עם משלוח ומכס ? זה לא נכנס בתשלום ? תעיין בבקשה בסטיקי בפורום תקרא קצת על הנושא.

כמו כן אם העלות גבוה תוכל לרכוש קירור אוויר לדוגמאת הD14 של NOCTUA במחיר של 300+- שקלים..ולהשיג את התוצאות שתרצה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

המשלוח זה לא דבר שיעזור לי להחליט איזה מערכת לקנות, כי בסופו של דבר אני קונה את הכל יחד.

רק רציתי לדעת איך המערכת או שיש יותר טובות ממנה בסביבות המחיר הזה ..

פורסם

לא הבנתי את הקשר בקניה של הכל ביחד לזה שזה יוצא הרבה יותר יקר מ500+- שקלים, שזה התקציב שלך ?

וקיט נוסף שמשתלם גם לשידורג עתידי הוא הRX מאותה חברה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה, אבל יש הבדל גדול בין ה-RX לבין ה-RS ? כי לפי מה שהבנתי יש יותר "עיקולים" ב-RX, ואני מתכוון להוסיף בעתיד עוד רדיאטור RS240 שיקרר את המים לכרטיס מסך ואם יהיה לי אחד עם הרבה עיקולים ועוד רדיאטור זה יקשה על המשאבה לא ?

וזה הלופ שיהיה:

משאבה+מיכל > רדיאטור_1 > מעבד > רדיאטור_2 > כרטיס מסך > חזרה אל המיכל + משאבה.

המשאבה של ה-RX תחזיק ?

פורסם

מבחינת ביצועים והעדפה של מאווררים כן יש..הRX יציג ביצועים טובים יותר עם מאווררים בעלי RPM נמוך יחסית..1500+-..

ואם אתה חושב בעתיד לשדרג..החיסרון היחיד בקיטים האלה הוא המשאבה..שתתקשה להחזיק בלופ שני רדיאטורים ובלוקים למעבד+כרטיס מסך..

תעבור על התרד הזה..הוא יעניק לך הרבה תשובות

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502032.0

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה !!!!! =]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים