פורסם 2011 ביולי 1514 שנים מחבר אני מניח למשו כללי אבל בעיקר שוק ההון וסחר ואם מישהו יודע על סדנאות/מידע מעמיק על מחסר באופציות? [מידע חינמי] לא הצלחתי למצוא משהו מעמיק באמת בגוגל חוץ מקורסים שעולים מלא כסף
פורסם 2011 ביולי 1514 שנים לא מבין בזה.אבל הניסוח של השאלה שלך מראה על טעות בסיסית.החיים זה לא משחק שחמט שבו אתה צריך לחשוב כמה מהלכים רחוק יותר.הכי חשוב זה להבין דברים לעומק ולרוחב.מי שמבין את מורכבות הדברים יוכל גם לראות לאן הם הולכים ואיך לפעול כדי לכוון את המצב לטובתך.בשוק ההון כמעט תמיד יש אנשים שיודעים יותר ממך כי הם קרובים יותר לאירועים ויש להם גישה ליותר מידע ממך.ויש גם את אלו שנמצאים בעמדה ליצור שינויים עם השפעות כלכליות.קשה מאוד להרוויח כשאתה למטה כי כל המציאות בנויה להשתמש להטעות ולהרוויח מאותם מסות של אנשים שאינם בראש הפירמידה.אם תרדוף אחרי הלוויתן עם סירת מפרש, הרוח והגלים יטביעו אותך.
פורסם 2011 ביולי 1514 שנים חישוב צעדים קדימה תלוי רק בידע שלך בנושא מסוים. זו לא יכולת כללית שאפשר להשתמש בה על כל דבר.
פורסם 2011 ביולי 1514 שנים אני מניח למשו כללי אבל בעיקר שוק ההון וסחר תעבור על הספר/סרטונים של פרופ' דן אריאלי.
פורסם 2011 ביולי 1514 שנים דן אריאלי מדבר על אי-ראציונליות בקבלת החלטות, בעיקר כאלו יום-יומיות - אני חושב שהמימוש של הנושא בשוק ההון והחסר לא חזק במיוחד...
פורסם 2011 ביולי 1514 שנים אם אני לא טועה אפשר לפתוח חבילת השקעת דמה קטנה בבורסה באיזושהי תוכנה ולשחק בכאילו
פורסם 2011 ביולי 1514 שנים ספר מומלץ לשוק ההון: הליכת אקראי בוול סטריט.לפתח את היכולת לחשוב קדימה: שחק שח.
פורסם 2011 ביולי 1614 שנים תעבור על הספר/סרטונים של פרופ' דן אריאלי.הספרים/סרטונים של דן אריאלי ממש לא קשורים למה שהוא מבקש. אם הוא יקרא אותם הוא אולי יבין טיפה יותר בכלכלה התנהגותית ויעשיר את ידיעותיו בכל מיני מחקרים נחמדים - לחשוב קדימה זה לא יעזור לו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.