פורסם 2011 ביולי 1514 שנים מחבר אני לא מתכוון לעכשיו אלא לעתיד ייתכן שיכולות ה TURBO CORE יהפכו את האוברקלוק ללא משתלם במיוחד?ממש לא הרשמת אותי עים ה"לא" אים יש לך דעה בנושא תרחיב.
פורסם 2011 ביולי 1514 שנים זה בדיוק אותו סיפור כמו הTURBO BOOST של INTEL.פונקציה נחמדה שמפצה תוכנות חד ליבתיות במעבר לריבוי ליבות.זה לא OC, זה איזון גלגלים.
פורסם 2011 ביולי 1614 שנים OC טוב נותן לך בסביבות ה50% תוספת לביצועים (ללא אבחנה בין כמות הליבות העובדות והעומס על המעבד).כל עוד OC אפשרי זה יהיה דבר משתלם לעשות.
פורסם 2011 ביולי 1614 שנים אתה שוכח שזה תדר ברגע מאוד מסוים לזמן די קצר..ולא כמו OC שאתה מקבל את התדר הזה בכל הליבות מתי שצריך.
פורסם 2011 ביולי 1614 שנים מחבר עד עכשיו המטרה היתה להגיע עים SB לאיזור ה 4GHZ מבלי לגעת המתחים,עכשיו יצא מעבד שבעזרת TURBO CORE מגיע לאיזור ה4.2GHZ, מה שנותן פייט למעבדי ה K של SB.עריכה: אני לא חושב שזה הסוף לאוברקלוק, אבל אין ספק שזה התדר הגבוה ביותר שיצא למעבד.אים אני טועה שאני יהפוך לאישה עים שפם חחח
פורסם 2011 ביולי 1614 שנים אם היה לי מעבד של 4.2GHZ והייתי יכול להגיע ל5-6GHZ לא הייתי חושב פעמיים.זה שאתה לא צריך ביצועי מעבד לא אומר שכל שאר העולם גם לא צריך.לא חסר מצבים שבהם עוד 50% ביצועי מעבד עושים הבדל גדול.
פורסם 2011 ביולי 1614 שנים אם אין צורך בעוד כח עיבוד, גם אם היית יכול לקבל 100% שיפור כאמור, אתה לא צריך. אבל מצב כזה לא ימשך לנצח. בשלב מסוייםאתה תצטרך עוד כח עיבוד וכאן OC נכנס לתמונה.אם היה לי היום 2500K, לא הייתי מבצע לו OC בתקופה הקרובה.
פורסם 2011 ביולי 1614 שנים אני מאוד בספק שנראה את המעבדים של הבולדוזר מגיעים ל5+ בכזו קלות, אל תשכחו שאפילו עם הPhenom II 980 מאוד קשה להגיע למעל 4.2 אפילו כשהוא מגיע בברירת המחדל ל3.7Ghz
פורסם 2011 ביולי 1614 שנים מחבר אם אין צורך בעוד כח עיבוד, גם אם היית יכול לקבל 100% שיפור כאמור, אתה לא צריך. אבל מצב כזה לא ימשך לנצח. בשלב מסוייםאתה תצטרך עוד כח עיבוד וכאן OC נכנס לתמונה.אם היה לי היום 2500K, לא הייתי מבצע לו OC בתקופה הקרובה.זאת פחות או יותר גם הדעה שלי.עריכה: לדוגמא מה שאמר Gil28 לא היתי עושה OC ל2500K רק בגלל שאפשר להעלות לו את התדר,אים המחשב מתיישן וחסר לו כוח עיבוד זאת סיבה טובה.
פורסם 2011 ביולי 1614 שנים זאת לא הדעה שלך, וזאת גם לא הדעה שלו.זאת הדעה של מי שמריץ כמה משחקים ותוכנות קלות בוינדוס.תתחיל לעשות קימפרוסים ועיבודים והמרות וקרינצ'ורים ואז ה"דעה" "שלך" "תשתנה".
פורסם 2011 ביולי 1614 שנים מחבר עריכה: לדעתי למטרות האלו לליבות יש משתמעות גבוה יותר מתדר, אים אני טועה תקנו אותי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.