פורסם 2011 ביולי 1714 שנים אני מניח שיהלום ישרוט. לאשתי יש נוקיה N8 עם זכוכית גורילה כבר כחצי שנה.שום שריטה
פורסם 2011 ביולי 1714 שנים יש סין ויש סיןכנראה שאתה לא מזמין דברים כדי להבין את זה.יש לי מגנים ל E72 ול SGS מ DE.לא מצאתי בהם דבר אחד רע. פשוט עושים את העבודה כראוי.(אם כי אני מסכים שמן הסתם, יש סיני מאוד זבל ויש סיני..פחות זבל)
פורסם 2011 ביולי 1714 שנים טוב כנראה תלוי, אני שמעתי הרבה אנשים עם גורילה שנשרט להם המסךאחרי הכל גורילה לא אמור להיות מאבטח שיגן עליו ב-100%, זה פשוט מונע שריטות קטנות שפלסטיק רגיל היה נשרט בקלותמה ששורט את הגורילה ישרוט גם דרך מגן מסך.
פורסם 2011 ביולי 1714 שנים ראיתי בXDA שאנשים התלוננו שהמסך גורילה שלהם נשרט ממפתחות וכד'אז פשוט לא שמים את הפלאפון יחד עם המפתחות.אני חייב לציין לטובת מסך הגורילה שבזמן נסיעה בקורקינט חשמלי (~30 קמ"ש), המיילסטון שלי נפל עם המסך למטה ו"גיהץ" את הכביש שהיה מלא באבנים קטנות לאורך של 2 מטר, מעבר לפגעים בפלסטיקה של המכשיר ושריטה באורך של 3 מ"מ על המסך - שום נזק לא נגרם למסך.
פורסם 2011 ביולי 1714 שנים אני לא מבין מה כבר יכול להיות במגן מסך. אני עם מגן של 3 חתיכות בדולר, כבר שנה+ ואין לי שום שריטה.
פורסם 2011 ביולי 1714 שנים מחבר אני לא מבין מה כבר יכול להיות במגן מסך. אני עם מגן של 3 חתיכות בדולר, כבר שנה+ ואין לי שום שריטה.מה שיכול להיות זה שהוא מגיע ולא נדבקחרא של דבק!
פורסם 2011 ביולי 1714 שנים יש לי SGS ומגיני מסך בדולר (יש לי מיליונים...). עד כה (קצת פחות משנה) אף מדבקה לא עשתה לי בעיות מכל סוג שהוא. הכל בסדר, מתפקד כראויי, ואם משהו קורה, אין בעיה, מחליפים. כמה שקלים לכל מדבקה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.