פורסם 2011 ביולי 1514 שנים מצב התחלתי-מחשב א':HD4650מחשב ב':כרטיס מסך מובנהלאחר שנה-מחשב א':8800GTמחשב ב':HD4650לאחר חצי שנה-מחשב א':HD4650מחשב ב':כרטיס מסך מובנההשינוי האחרון נעשה היום, הHD4650 משמיע צליל מוזר שגם משתנה אם מתנים את המסך או עושים שינויים גראפיים כלשהם.הצעדים שנעשו עד עכשיו:החזרת החלקים למצב הקודם על מנת לבדוק את התקינות של החיבורים והכרטיסיםהתקנת דריברים מעודכניםאיפוס הביוסלמישהו יש רעיונות ?
פורסם 2011 ביולי 1514 שנים בכרטיסים יש מייצב מתח עצמאי, אחד מהסלילים (chokes) יכול לעשות "טייייי" שהצליל שלו תלוי בזרם של ה GPU, כך שכל פעם שה GPU מתאמץ הצליל משתנהתקשיב לרכיבים אל ידיי צינור דק כדיי למצוא מאיפה מגיע הרעש (צינור כמו של בר מים / שרוול בידוד / אינפוזיה / צינור ירוק של בניין וכו)תבדוק אם יש בספק, בלוח ובכרטיס מסך קבלים מנופחיםיתכן שהספק הולך למות (למשל אם הוא לא איכותי ואחריי שהוא נטחן אם ה 8800 והתחיל להתדרדר) ? איזה חברה ודגם הוא ?תבדוק אם יש בכרטיס מסך קבלים שמתחממים בצורה שלא ניתן לגעת בהם בזמן שהוא עובדאם כל אלה תקינים,ואין סימני אזהרה לדעתי תתעלם
פורסם 2011 ביולי 1514 שנים מחבר dandy23לכרטיס שלי אין חיבור נוסף לספק הכוח.11010010110התיאור שלך די דומה למה שקורה, בכרטיס ובלוח לא מצאתי קבלים נפוחים ואת הספק עדיין לא פתחתי, הספק הוא EZCOOL 450W (כן זבל ג'נארי אני יודע)להקשיב לרכיבים לא יצא לי אבל זה משהו שאני אשאיר למחר בבוקר, ועד כמה טוב הרעיון לדחוף אצבעות לרכיבים אלקטרונים בזמן פעולה? יש לי נסיון רע עם זה מאז שטכנאי עוד שניה פירק אותי אחרי שסיפרתי לו שבדקתי ככה אם ההארד דיסק שלי מתחמם.
פורסם 2011 ביולי 1514 שנים אם אתה טעון בחשמל סטאטי או מגיע אם פוטנציאל שונה ממה שיש במעגל (אם למשל המעגל מקבל אדמה ו +5V, ואתה בא אליו אם מטען של -1000 V חשמל סטאטי), אתה יכול לעשות נזקאם אתה מחזיק את היד השניה אל המארז (מקום לא צבוע) בזמן שאתה בודק, אתה מוודא בכך שהפוטנציאל שלך הוא 0. מקסימום אתה יכול לעשות קצת ארטיפקטים (זמניים) אם הזזת את הכרטיס מסך והוא התנתק לשניה מהסלוט, אז תכבה ותסדר אותוהמתח במחשב 12 V, לך לא אמור לקרות כלום
פורסם 2011 ביולי 1614 שנים מחבר החלפת הספק פתרה את הבעיה, מה שמצחיק הוא שהספק ששמתי במקום עוד יותר זבל מEZCOOL ...תודה רבה על העזרה =]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.