עבור לתוכן

צפצוף מעצבן מהכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

מצב התחלתי-

מחשב א':HD4650

מחשב ב':כרטיס מסך מובנה

לאחר שנה-

מחשב א':8800GT

מחשב ב':HD4650

לאחר חצי שנה-

מחשב א':HD4650

מחשב ב':כרטיס מסך מובנה

השינוי האחרון נעשה היום, הHD4650 משמיע צליל מוזר שגם משתנה אם מתנים את המסך או עושים שינויים גראפיים כלשהם.

הצעדים שנעשו עד עכשיו:

החזרת החלקים למצב הקודם על מנת לבדוק את התקינות של החיבורים והכרטיסים

התקנת דריברים מעודכנים

איפוס הביוס

למישהו יש רעיונות ?

פורסם

בכרטיסים יש מייצב מתח עצמאי, אחד מהסלילים (chokes) יכול לעשות "טייייי" שהצליל שלו תלוי בזרם של ה GPU, כך שכל פעם שה GPU מתאמץ הצליל משתנה

תקשיב לרכיבים אל ידיי צינור דק כדיי למצוא מאיפה מגיע הרעש (צינור כמו של בר מים / שרוול בידוד / אינפוזיה / צינור ירוק של בניין וכו)

תבדוק אם יש בספק, בלוח ובכרטיס מסך קבלים מנופחים

יתכן שהספק הולך למות (למשל אם הוא לא איכותי ואחריי שהוא נטחן אם ה 8800 והתחיל להתדרדר) ? איזה חברה ודגם הוא ?

תבדוק אם יש בכרטיס מסך קבלים שמתחממים בצורה שלא ניתן לגעת בהם בזמן שהוא עובד

אם כל אלה תקינים,ואין סימני אזהרה לדעתי תתעלם

פורסם
  • מחבר

dandy23

לכרטיס שלי אין חיבור נוסף לספק הכוח.

11010010110

התיאור שלך די דומה למה שקורה, בכרטיס ובלוח לא מצאתי קבלים נפוחים ואת הספק עדיין לא פתחתי, הספק הוא EZCOOL 450W (כן זבל ג'נארי אני יודע)

להקשיב לרכיבים לא יצא לי אבל זה משהו שאני אשאיר למחר בבוקר, ועד כמה טוב הרעיון לדחוף אצבעות לרכיבים אלקטרונים בזמן פעולה? יש לי נסיון רע עם זה מאז שטכנאי עוד שניה פירק אותי אחרי שסיפרתי לו שבדקתי ככה אם ההארד דיסק שלי מתחמם.

פורסם

אם אתה טעון בחשמל סטאטי או מגיע אם פוטנציאל שונה ממה שיש במעגל (אם למשל המעגל מקבל אדמה ו +5V, ואתה בא אליו אם מטען של -1000 V חשמל סטאטי), אתה יכול לעשות נזק

אם אתה מחזיק את היד השניה אל המארז (מקום לא צבוע) בזמן שאתה בודק, אתה מוודא בכך שהפוטנציאל שלך הוא 0. מקסימום אתה יכול לעשות קצת ארטיפקטים (זמניים) אם הזזת את הכרטיס מסך והוא התנתק לשניה מהסלוט, אז תכבה ותסדר אותו

המתח במחשב 12 V, לך לא אמור לקרות כלום

פורסם
  • מחבר

החלפת הספק פתרה את הבעיה, מה שמצחיק הוא שהספק ששמתי במקום עוד יותר זבל מEZCOOL ...

תודה רבה על העזרה =]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים