עבור לתוכן

הרבה not responding בדפדפן - מעוניין בטכנאי מחשב :(

Featured Replies

פורסם

קודם כל שלום. שמי אופיר.

אני לא יכול להגיד שאני ספץ בעניין המחשבים, אני רק יכול להגיד שאני מאוד קפדן ומסודר ובד"כ אני יודע לדאוג לעצמי בכל מה שנוגע לבעיות מחשב.

לצערי קיימת אצלי בעיה נורא מטרידה שאני פשוט לא מספיק מקצועי בשביל להבין או לאתר את הגורם שלה.

הפיירפוקס/אקספלורר/כרום עושים לי המון not responding ופשוט קופאים למשך כמה שניות. לפעמים זה בא והולך, לפעמים זה יכול להמשך הרבה יותר זמן.

הדבר היחידי ששמתי לב אליו הוא שזה בד"כ קשור לפלאש. אני משתמש בעיקר בפיירפוקס אך הייתי חייב לנסות את שני הדפדפנים האחרים לראות אם זה קורה גם בהם. כשזה קורה הרבה פעמים ניתן לראות שהחלון של הפיירפוקס קופא ולא מגיב ובתחתית המסך, בtask bar, נראה שנפתח עוד חלון ומייד נסגר. קרו לי כמה פעמים שהצלחתי לראות בוודאות שהחלון הזה שנפתח ומייד נסגר שייך לתוכנת הפלאש.

אני לא יכול להיות בטוח בכך שהפלאש הוא הגורם היחידי כי קיימת אצלי עוד בעיה מוזרה שעלולה להיות קשורה לבעיה הראשית.

לפעמים בזמן ההדלקה הווינדוס 7 נתקע בשלב שבו רואים את הסמל של ווינדוס ושלושת הנורות במקלדת מהבהבות יחדיו ונכבות. שם המחשב קופא ורק ריסט דרך המארז מחזיר אותו לדרך הישר. התופעה עלולה לקרות שוב ושוב עד שהווינדוס מועיל בטובו לעלות ולציין כי הבעיה הייתה מה שנקרא "מסך כחול". לפעמים מספיק ריסט אחד.

ניסיתי ללכת אחרי מדריך מסויים לפיירפוקס שמראה איך מקנפגים אותו להיות מאוד לא סלחן כלפי תוכנות שלא מגיבות ו"לחסל" אותן תוך -1 שניות או משהו בסגנון. לא יכול להגיד שהבנתי לחלוטין מה משמעות המשתנים ששיניתי. אני פשוט מאוד נואש :-\ .

אני לא באמת רוצה להבין את הבעיה. הבנתי שזה גדול עלי. מה שאני רוצה זו המלצה מכם לטכנאי מחשבים שאפשר לסמוך עליו שיימצא לי את הפתרון. אני לא מפחד לשמוע שיש לי חומרה דפוקה. אני פשוט נורא סובל מזה והגעתי לשלב שאני מוכן לשלם בשביל לפתור את זה. ואני לא בחור עשיר במיוחד :-\

מפרט המחשב:

לוח אם: Asus p5qpl-am

מעבד: Intel core 2 quad q8200

4GB RAM שניים של 2G של אותה חברה (ניסיתי להחליף את הזיכרון, הוא לא הבעיה בוודאות)

הספק הוא לא "סטוק". 500 וואט של חברה מסויימת.

כרטיס מסך: Geforce 465 Inno3d שמחובר בDVI למסך מחשב רגיל ובHDMI לרסיבר שמשורשר לטלוויזיה ושולח גם אודיו וגם וידאו. הטלוויזיה מוגדרת שמסך הראשי ואני משתמש בשכפול של המסך.

יש לי גם כרטיס קול חצי מקצועי : e-mu 1212m שבתכלס הדרייברים שלו נקראים בטה למערכות 64 ביט כי הוא דיי ישן.

משמעות הדבר שאכן יש לי שתי יציאות קול, ואני צריך לבחור אחת שתהיה ברירת מחדל כל פעם שאני רוצה לעבור מהHDMI לכרטיס קול ולהפך.

אני משתמש כרגע בווינדוס 7 אוילימט 64 ביט עם כל העדכונים שאפשר להוריד.

יש לי שני כוננים קשיחים. זה של מערכת ההפעלה הוא חצי טרה והשני הוא טרה. אחד בלאק קאוויאר והשני בלו קאוויאר.WD כמובן.

יש כונן צורב דיוידי אחד ועוד כונן בלו-ריי וצורב דיוידי אם זה משנה. לא, אין לי צורך בשני כוננים באמת. פשוט השארתי את הצורב דיוידי כשקניתי את הבלו-ריי.

אה כן, אני מראשל"צ

פורסם

שלום,

אני לא חושב שמקומו של הפורום הזה הוא להמליץ לך על טכנאי כזה או אחר

זוהי תיבת פנדורה שכדאי להמנע ממנה

לך לכל מעבדה - או תשמע המלצות מחברים\משפחה ותגיע למסקנה לבד

נושא זה ננעל.

בהצלחה,

גבריאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים