עבור לתוכן

חצי שנה מלווה

Featured Replies

פורסם

נאמר יל שבסוף החודש הנוכחי, ביום תחילת 2004 נכנס החוק החדש שקובע חצי שנה מלווה, עם עוד הגבלות מסוימות...

נאמר לי גם על שהחוק תקף רק על ילידי 87 ולא על 86... הרבה דברים נאמרו לי.

אם משהו יודע זה... אני ישמח.. תודה

פורסם

גם שנה שעברה אמרו אותו דבר...

תשכח מזה, הכל שמועות.

פורסם

הייתי מתאבד!!!

מזל שהמלווה שלי נגמר ב-17 לינואר :auto:

פורסם

אם עברת כבר טסט, אז זה היה ממש לא רלוונטי בשבילך גם אם היו מאריכים את המלווה.

פורסם

בולשיט.

לא יכנס ולא נעליים, למה? בגלל שאנשים הולכים לצבא, וצבא צריך נהגים.

זה מה שהבנתי ממורה אחד אצלנו בביצפר שגם בזמנו החופשי מלמד נהיגה מונעת.

פורסם

אם כבר משהו פה זה בולשיט אז זה מה שאמרת עכשיו

לפני 3 שנים המלווה היה עד לגיל 17 וחצי או חודשיים, הארוך מביניהם.

כלומר אם מישהו הוציא רישיון רגיל 17 הוא היה צריך חצי שנה חונך ואם מישהו הוציא רישיון בגיל 17 ו-5 חודשים הוא היה צריך חודשיים חונך. זה הפתרון הטוב ביותר.

כל הטיעון של הצבא ממש מפגר, רישיון מוציאים בגיל 17, לצבא מתגייסים אחרי גיל 18. שום קשר אין בין השנתיים.

כמה נהגים כבר צריך הצבא? אחד לכל 100 מגוייסים? אחד לכל 1000 מגוייסים? בטוח ימצאו מישהו עם רישיון

פורסם

לא יודע מה נכון ומה לא נכון, אני רק אגיד את העובדות שהיו לי:

תאריך לידה 30.5.86

תאריך הטסט 3.6.03

נגמר המלווה 3.8.03

כפי שאתם רואים עדיין אין לי 17 וחצי וגם אין מלווה...

עכשיו המורה שלי אמר שהצעת החוק הזה כבר יושבת בכנסת הרבה זמן (חוק לחצי שנה מלווה), אבל העניין כל פעם צץ מחדש ונעלם באותה המהירות שבה הוא הופיע...

ואם חוק כזה כן יעבור, אז אני מניח שתיהיה איזו כתבה בחדשות, זה לא כזה עניין קטן, זה דבר דיי משמעותי...

אז בינתיים אני מניח שאין לך מה לדאוג...

פורסם

מה?! מה קשור אנשים עם רשיון?! לוקחים אנשים בלי רשיון וממנים להם לימודי נהיגה במסגרת הצבא...

פורסם

לא יודע מה נכון ומה לא נכון, אני רק אגיד את העובדות שהיו לי:

תאריך לידה 30.5.86

תאריך הטסט 3.6.03

נגמר המלווה 3.8.03

כפי שאתם רואים עדיין אין לי 17 וחצי וגם אין מלווה...

עכשיו המורה שלי אמר שהצעת החוק הזה כבר יושבת בכנסת הרבה זמן (חוק לחצי שנה מלווה), אבל העניין כל פעם צץ מחדש ונעלם באותה המהירות שבה הוא הופיע...

ואם חוק כזה כן יעבור, אז אני מניח שתיהיה איזו כתבה בחדשות, זה לא כזה עניין קטן, זה דבר דיי משמעותי...

אז בינתיים אני מניח שאין לך מה לדאוג...

היום המלווה רק חודשיים.

מה שאני אמרתי שלפני 3 שנים היה עד גיל 17 וחצי או חודשיים.

יושבת כבר הרבה זמן הצעת חוק לשנות את תקופת המלווה.

פורסם

בולשיט אחי, המורה שלי שהוא במקרה גם יושב ראש מורי הנהיגה בצפון אמר שייקח עוד המון זמן לחוק הזה לעבור אם בכלל ככה שאתה יכול להפסיק לדאוג, וגם לי יש טסט ככה בתחילת ינואר :)

פורסם

חברה' תרגעו, החוק הזה לא יעבור עד שלא תהיה פה תאונה רצינית ממש שפשוט תרעיד את המדינה (כמו שיהיה לפני כמה חודשים את התאונה של החברה בטירה שבה נהרגו 4 צעירים - דבר שהוביל לקידום החוק). ככה שאי אפשר לדעת באמת מתי יחזירו אותו לסדר היום. מה שיש לעשות זה רק להתפלל שלא תקרה כזאת תאונה.

נ.ב. עברתי טסט ראשון ביום חמישי! :) :) :) :) :)

פורסם

(על אוטומט...)

פורסם

חברה' תרגעו, החוק הזה לא יעבור עד שלא תהיה פה תאונה רצינית ממש שפשוט תרעיד את המדינה (כמו שיהיה לפני כמה חודשים את התאונה של החברה בטירה שבה נהרגו 4 צעירים - דבר שהוביל לקידום החוק). ככה שאי אפשר לדעת באמת מתי יחזירו אותו לסדר היום. מה שיש לעשות זה רק להתפלל שלא תקרה כזאת תאונה.

נ.ב. עברתי טסט ראשון ביום חמישי! :) :) :) :) :)

באמת המקרה של החבר'ה מטירת כרמל ( המקום שבו אני מתגורר ) זעזע את המדינה ואת העיר בו זמנית , באותו שנה כבר לימדו זה"ב בכל כיתות ט' , אך שנה לאחר מכן רק שתי כיתות לומדות זה"ב , זה מחזק את הטענה שבאותה מהירות שזה עולה כך זה יורד .

נ.ב

מזל"ט .

פורסם

על אוטומאט?!?!?!?

חחחחחח..... ::):D

פורסם

על אוטומאט?!?!?!?

חחחחחח..... ::):D

אני לא למדתי סתם על אוטומט, זה בגלל שאני חייב.

עזוב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים