פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים רציתי לדעת האם זה הגיוני שהמאוורר אמור להפסיק את פעולתו מדי פעםשמתי לב לזה רק כאשר התחיל להיות רעש מהמארז, לא ידעתי איזה מאורר מרעיש ואז שמתי לב שהמאוורר של המעבד מפסיק לעבוד ואז ממשיך.כנראה שהוא עומד לשבוק חיים?מה לעשות?נ.ב.האם זה בסדר לנתק את המאוורר של הגשר הצפוני כדי לראות האם הוא מרעיש?
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים מתי זה קורה?הוא נכבה לגמרי אתה רואה את הלהבים לא זזים בכלל? (או כמעט ולא זזים...)
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים לא מומלץ להוציא את המאוורר אתה עלול לשרוף את המעבד והתנאי היחיד לביטוח של המעבד הוא שיהיה עליו מאוורר . בעניין ההפסקות של המאוורר הוא אמור לעשות זאת כדי לאריך את חייו כי הוא אמור לשמור את המעבד מתחת לטמפ' מסויימת
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים תנתק את ההיטסינק ואת המאוררתפריד בניהם, תנקה אבק מהכל כל במיוחד מהמאורר..אם יש אפשרות להוציא את הכנפיים ולחשוף את ה"מנוע" שלו זה יהיה בכלל מצויין..
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים מחבר מתי זה קורה?הוא נכבה לגמרי אתה רואה את הלהבים לא זזים בכלל? (או כמעט ולא זזים...)כןהם מפסיקים לגמריבדקתי עכשיו והוא הפסיק לעבוד במשך 17 שניותנשלח על ידי: bluemail נשלח ב: היום בשעה 14:25:57 לא מומלץ להוציא את המאוורר אתה עלול לשרוף את המעבד והתנאי היחיד לביטוח של המעבד הוא שיהיה עליו מאוורר . בעניין ההפסקות של המאוורר הוא אמור לעשות זאת כדי לאריך את חייו כי הוא אמור לשמור את המעבד מתחת לטמפ' מסויימת דברתי על הגשר הצפוניהאם אפשר לנתק אותו רק כדי לראות האם הוא מרעיש?נ.ב.יש לי CoreCenter של MSI ואף פעם לא קרה לי שהמאורר הפסיק לעבודכי אם הוא מפסיק אז עולה חלון ויש גם אזעקה.
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים לכמה דקות במצב מנוחה לא יקרה כלום לנתק את המאווררויש שאומרים שגם לתמיד לא ממש יזיקאבל אם יש מאורר מומלץ לא להוריד, בכל אופן זה היה שיקול של החברה ולא שלך חחחבכל מקרה לכמה דקות לנתק את המאורר מהגשר יהיה בסדר גמורבקשר למאורר של המעבד אחרי שתנקה אותו תבדוק כמובן שהוא מחובר טוב טוב עם החוטים שלו ללוח ואין שום חוט רופף בחיבור שלוואם זה ממשיך תנסה לפרק את המאורר מהסינק ולהפעיל אותו בנפרד בחיבור אחר על הלוח לא דווקא של ה CPU FANאם בכל זאת אחרי הכל זה ממשיך עם ההפסקות האלהתנצל אחריות ותחליף, או תשקל לקנות אחד חדש..
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים זה לא אמרו להיות , וההזעקה זה מהחישן שמראה לך שהמאורור הפסיק לעבוד.תקנה חדש זה לא טוב ככה .
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים מחבר אוקייאז הרעש נובע מהמאוורר של הגשר הצפוניעכשיו הוא מנותק לגמרי ועדיין ב CoreCenter התוכנה מראה על 51-47 מעלות כמו שהיה תמיד.עכשיו לגבי המעבד:איך אני מנתק את המאוורר?יש את שני המחזיקים הלבנים האלה, שחררתי אותם אבל המאוורר לא יוצא!והאם המאוורר מחובר לצלעות?כי אני לא מתכוון להוציא גם אותם!
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים לא צריך להוציא את כל הסינק, פשוט תנתק את המאוורר, הוא מחובר לסינק עם ברגים...
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים אוקיי אז הרעש נובע מהמאוורר של הגשר הצפוני עכשיו הוא מנותק לגמרי ועדיין ב CoreCenter התוכנה מראה על 51-47 מעלות כמו שהיה תמיד. עכשיו לגבי המעבד: איך אני מנתק את המאוורר? יש את שני המחזיקים הלבנים האלה, שחררתי אותם אבל המאוורר לא יוצא! והאם המאוורר מחובר לצלעות? כי אני לא מתכוון להוציא גם אותם! לא יצא לי לפרק סינק של אינטל זה שמגיע עם המעבד (האמת בכלל לא יצא לי לגעת בו.. הוא יושב במגירה בדיוק כמו ביום שהגיע..) בכל מקרה תסגור את המחשב ותוציא את כל הסינק אם אתה מדבר על מאורר של אינטל זה כולה 2 תופסים שאתה מזיז מצד לצד.. לא ביג דיל ומשם כבר תראה איך המאורר מחובר אני כמעט בטוח שהוא מתנתק מהסינק הרי אם לא יהיה אפשר לנתק איך ינקו אבק וכל מיני דברים חשובים כאלה בכל מקרה תוציא תזרוק מבט אני בטוח שזה יהיה לך יותר ברור שזה יהיה לך בידיים ולא בתוך המארז..
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים מחבר ניסתי להוציא את המאורר אבל ללא הצלחהחוץ מהשתי ידיות הלבנות יש משהו כמו מסגרת שלא הצלחתי להוציא.
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים כדי להוציא את המאורר של אינטל אתה צריך : 1. לשחרר את הידיות הלבנות (לפתוח ולהעביר לצד השני - דורש קצת כח) 2. הוציא את הקליפסים בצדדים של המאורר (בציור בצבע אפור) 3. כל צד בנפרד יש לנתק מהתושבת (אפשר בעזרת מברג) לא ממש קל לפרק את המאורר יש להפעיל מעט כח. 4. בשלב שכל ה 4 חיבורים לתושבת יצאו תוכל להרים את הצלעות וגם המאורר ביחד ולהתקין חדש. 5. בהצלחה 8)
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים Core center עוצרת את המאוורר לחלוטין אם הטמפ' נמוכה מספיק, אבל אפשר להגדיר ידנית את הסף ככה שלעולם לא יעצור לחלוטין.
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים מחבר Core center עוצרת את המאוורר לחלוטין אם הטמפ' נמוכה מספיק, אבל אפשר להגדיר ידנית את הסף ככה שלעולם לא יעצור לחלוטין.לא ידעתי שCore center עוצרת את המאוורראבל זה נראה לי מוזרכי זה לא קרה לי אף פעםכי אם זה היה קורה אז התוכנה היתה מפעילה את האזעקה
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים אבל היא כיבתה את המאוורר בעצמה, אז למה שתהיה אזעקה ?אתה יכול פשוט להשתמש בתוכנה אחרת לניטור החומרה שלא מווסתת את המאווררים או להעלות את הסף המינימלי של המאוורר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.