עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט מחשב למשחקים, 4k-5k

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5500 זה כבר חריגה מהתקציב המקורי שלי.

2. מה שימושי המחשב? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Deus Ex: Human Revolution, S.T.A.L.K.E.R., The Witcher 2, Modern Warefare 3, Mass Effect 3, Elder Scrolls V Skyrim והלאה.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב . 1680x1050, יש לי כבר מסך 22 אינץ' של Asus.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אין שום צורך בציוד הקפי.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 ? לא ממש חשוב לי השקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בעתיד אולי, כרגע לא כי אני לא מתמצא בזה. ברמה בינונית.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה רק אם זה בחינם, והרכבת מחשב כן.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? רצוי מ-TMS כי זאת החנות הכי זולה שנתקלתי בה כרגע. גר באזור הצפון (קרית שמונה).

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? בעתיד הרחוק רחוק (3+ שנים) אני כבר בטח אקנה מחשב חדש.

פורסם

בהתאם לכמות האופציות החוו"ד הוא לא רע / לא משתלם / אין עדיין מפרט סופי אז קשה להגיד אם הוא יוצא משתלם או לא.

אחרי שאתה מקיף את האופציה שאתה בוחר בכל מקרה, ציין גם איזה קירור אתה שם למעבד.

וכדי לעשות את כל הסיפור פחות ערטילאי, כדאי לקרוא את הסטיקי, לענות על השאלות שבו ולערוך בהתאם.

פורסם
  • מחבר

בהתאם לכמות האופציות החוו"ד הוא לא רע / לא משתלם / אין עדיין מפרט סופי אז קשה להגיד אם הוא יוצא משתלם או לא.

אחרי שאתה מקיף את האופציה שאתה בוחר בכל מקרה, ציין גם איזה קירור אתה שם למעבד.

וכדי לעשות את כל הסיפור פחות ערטילאי, כדאי לקרוא את הסטיקי, לענות על השאלות שבו ולערוך בהתאם.

sorry about that, I updated the main post. the most I'm willing to spend it 5k, it will be mostly used for video games, already got a monitor so no need for that too. what are you thoughts about it now?
פורסם
  • מחבר

מקפיץ את הנושא כי לא הגיבו לי בכלל..

פורסם

סה"כ בסדר גמור, אתה יכול בשקט לקחת לוח הרבה יותר זול.

אם אין לך בעייה עם מערך CF, שני 6850 יעלו אותו דבר ויהיו חזקים הרבה יותר.

בנוסף, 2 סטיקים של 4GB יעלו לך אותו דבר.

פורסם

אם לא מתוכנן OC או CF או שידרוג עתידי ... הייתי הולך על לוח אמ פחות יקר מ Z68 בכמה מאות ...

אבל אם כן מתוכנן OC או CF הייתי בהחלט הולך על ספק יותר חזק ...

אישית אני לא אוהד CF בגלל הצריכת חשמל + חום

סה"כ אחלה מפרט ...

פורסם
  • מחבר

סה"כ בסדר גמור, אתה יכול בשקט לקחת לוח הרבה יותר זול.

אם אין לך בעייה עם מערך CF, שני 6850 יעלו אותו דבר ויהיו חזקים הרבה יותר.

בנוסף, 2 סטיקים של 4GB יעלו לך אותו דבר.

איזה לוח אם יתאים? הבנתי שחלק מהמשחקים בינתיים לא תומכים בכרטיסי מסך כפולים, או שאני טועה? וסטיקים של איזה חברה?

אם לא מתוכנן OC או CF או שידרוג עתידי ... הייתי הולך על לוח אמ פחות יקר מ Z68 בכמה מאות ...

אבל אם כן מתוכנן OC או CF הייתי בהחלט הולך על ספק יותר חזק ...

אישית אני לא אוהד CF בגלל הצריכת חשמל + חום

סה"כ אחלה מפרט ...

כרגע לא מתוכנן אבל אני לא רוצה סתם לסגור אופציות בינתיים, אז אני מעדיף להשאיר את זה פתוח. ספק כוח של כמה, 700? 800?
פורסם

בשביל 570 + OC כבד אתה לא צריך יותר מ-620W איכותי. הנה מפרט דומה עם יותר זיכרון ב-200 ש"ח פחות:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1125

לוח אם:

Gigabyte GA-Z68P-DS3

כמות: 1 - מחיר: ₪518

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window

כמות: 1 - מחיר: ₪395

ספק כוח:

Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪397

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333

כמות: 2 - מחיר: ₪154

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪252

כרטיס מסך:

Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1349

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪99

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4443

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4355 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/5pbm34lw

פורסם
  • מחבר

בשביל 570 + OC כבד אתה לא צריך יותר מ-620W איכותי. הנה מפרט דומה עם יותר זיכרון ב-200 ש"ח פחות:

לוח אם:

Gigabyte GA-Z68P-DS3

כמות: 1 - מחיר: ₪518

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333

כמות: 2 - מחיר: ₪154

מה זה הלוח אם הזה? לא מצליח למצוא עליו ביקורות בכלל ב-newegg. והמחיר לקינגסטון זה 154 לכרטיס אחד לפי מה שבדקתי.
פורסם

מדובר בלוח חדש יחסית, הכולל כניסת mSATA לצורך חיבור SSD. ככל שיעבור הזמן אתה תראה יותר ביקורות.

הזיכרון עולה 154 ש"ח לסטיק של 4GB. שניים כאלה יעלו 308 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים