עבור לתוכן

איך הקירור Zalman CNPS10X Extreme "מחודש"

Featured Replies

פורסם

הזלמנים לא פונקציה.

יש המון חברות וקירורים שלא מהווים תחרות לא בקטגורית הביצועים ולא במחיר, והם לא משתלמים.

בגלל שהם לא משתלמים הם גם לא נמכרים ולכן המחיר שלהם סובל מיוקר יבוא מצומצם.

פורסם
  • מחבר

דרך אגב - לאיזה אחריות אתה מצפה על גוף קירור? מי ש"התקלקל" לו גוף קירור שירים יד

:-X

אם לא צריך אחריות אז זה עוד משהוא חיובי לקנות מחול בנוסף למחיר.

בכל מקרה אני מבין מימכם שהדגם הזה נופל מהשלוש האחרים. כמובן שאני לא מחפש קירור שכובש את ראש טבלת הביצועים, אלא כזה שיהיה איכותי ויאפשר OC משמעותי. חשבתי שהזלמן ברמה אחרת מהשלוש האחרים ובמיוחד הדגם הזה, אבל האמת שזה ביגלל המחיר שלו בארץ יחסית אליהם ולא בהסתמך על נתונים בגלל זה שאלתי פה. שמצאתי אותו באותו מחיר שלהם אז נותרה רק שאלת הביצועים. בקיצור כדאי לי למשוך את ההצעה מהמכרז וב-170 שקל האלו לקנות אחד מהשלוש בארץ? ואני יקבל אפשרות ל- OC חזק יותר וביצועים טובים יותר מהזלמן?

פורסם

בגלל המחיר? באמת? אני אפילו לא אגיד את חוות דעתי על היציאה הזו.

רק לשם השוואה הCorsair H70 עולה כמעט 500ש"ח אבל נופל מהקירור Noctua NH-D14 שעולה 310 ש"ח, אז צר לי להגיד לך אבל ההגיון שלך מאוד מעוות.

פורסם

הכי משתלם זה כנראה המוגן (תלוי איפה אתה קונה).

פורסם
  • מחבר

בגלל המחיר? באמת? אני אפילו לא אגיד את חוות דעתי על היציאה הזו.

רק לשם השוואה הCorsair H70 עולה כמעט 500ש"ח אבל נופל מהקירור Noctua NH-D14 שעולה 310 ש"ח, אז צר לי להגיד לך אבל ההגיון שלך מאוד מעוות.

האמת שזה ביגלל המחיר שלו בארץ יחסית אליהם ולא בהסתמך על נתונים בגלל זה שאלתי פה.

בגלל זה שאלתי פה ולא הסתמכתי על מחיר! מה לעשות שלא כולם מומחים לגופי קירור ואז הם ניגשים לפורום לשאול. בגלל שאני לא מבין אני פה מקבל חוות דעת ולא רץ ישר לקנות אפילו שמצאתי אותו במחיר ממש טוב מהרגיל.

טוב אני קבלתי תשובה מימכם ואני לא קונה את הזלמן. לא מבין איך השאלה שלי אם כדאי או לא לקנות אותו גרמה לאנשים להתעצבן על כך שאני לא מומחה בעניין ובכלל משווה אותו לדגמים אחרים. תירגעו בשביל זה יש פורום ואם אתם לא רוצים להעניק מהידע שלכם וסתם לעקוץ אז אתם לא חייבים להגיב על כל דבר! בסופו של דבר מצאתי פה דבר שעולה חצי מהמחיר הרגיל שלו ונראה לי הגיוני לשאול אם הוא שווה קנייה או גם איכותי בנוסף למחיר.

Art Tatum תודה על ההמלצה. אני קונה ב KSP.

פורסם

אני שמח שאחרי 3 דיונים 3חודשים ושני עמודים של תגובות בתרד הזה החלטת באמת לרכוש קירור.

תעדכן אותנו בתוצאות :facepalm:

פורסם

עידן כבר העליתי פעם הצעה לעשות מבחני קבלה לפורום...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים