עבור לתוכן

איך הקירור Zalman CNPS10X Extreme "מחודש"

Featured Replies

פורסם

התייאשתי מלחפש קירור זול אך עדין איכותי בארץ אחרי שגם ביד-2 לא מצאתי כלום (עניין של תקציב :P ). בקיצור מצאתי את זה ב EBAY

http://zalman.com/ENG/product/Product_Read.asp?idx=350

הוא במכירה פומבית, שמתי עליו הצעה. אבל וזה אבל גדול: אחרי ששמתי הצעה פתאום ראיתי את המילה "Seller refurbished" :

http://cgi.ebay.com/Zalman-CNPS10X-Extreme-powerful-CPU-Cooler-Refurb-/350477012911?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item519a0ecfaf

בעברית זה אומר מחודש. השאלה היא האם אני צריך לפחד מיכך? זה מוצר חצי פגום או שלם? והאם הוא מגיע עם כל החלקים?

אה וכמובן איך הקירור עצמו? ביחס לנינגה או לשני שמוזכר פה הרבה בפורום? ושאלה נוספת כדרך אגב: מה קורה אם אני זוכה במכירה פומבית ב EBAY אבל בסוף לא קונה את המוצר? יש קנס או משהוא? אני חסר ניסיון ב EBAY.

עידכון:

איך זה בהשוואה אליו? :

http://cgi.ebay.com/Zalman-CNPS9900-MAX-Blue-LED-CPU-Cooler-Refurb-/350477012909?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item519a0ecfad#ht_4259wt_1139

גם כן מחודש.

פורסם

למה לך להסתבך? קנייה מחו"ל של הרבה דברים, משתלם מאוד. גופי קירור - לא.

אתה תשלם הרבה כסף משלוח. ההפרש במחיר לא גבוה. אין משהו שבאמת שווה את זה.

מה התקציב שלך?

פורסם
  • מחבר

דווקא לא נכון. ב KSP ה- Zalman CNPS10X Extreme עולה 295 ש"ח. אני יכול להביא אותו מחול ב- 170 ש"ח כולל משלוח!

ה- Zalman CNPS9900 MAX עולה 315 ש"ח ב- KSP ואותו אני יכול להביא ב- 160 ש"ח כולל משלוח. משמעותי בשני המקרים.

דבר אחד שכבר רשמתי, הם מחודשים. אני לא יודע מה המשמעות של זה אבל חיפוש באינטרנט מצא אנשים שקנו מחודש ומרוצים. מה דעתך על השניים מי יותר טוב? על ה- CNPS10X שמתי כבר הצעה! אבל נראה שהשני עולה יותר בארץ ואני יכול להביא אותו בפחות.

לגבי תקציב, נמוך כמה שאפשר. אני מתכנן O.C כבד בעתיד (אגב פנום 2 965) ושלא ירעיש יותר מידי (כמו הסטוק). כמובן שקה למצוא בארץ משהוא טוב שלא יעבור את ה- 180 ש"ח למטרות אלו. חוץ מיזה אני לא ממש לחוץ על הקנייה עכשיו כי אני לא הכי מומחה ב OC עדיין, אז אפשר לומר שאני מחפש "מציאה" שתאפשר לי OC משמעותי לעתיד הרחוק!

דבר נוסף שלא ניכנסתי אליו הוא מה ייכנס למארז/לוח מבלי לחסום את הזיכרונות שממש צמודים למעבד.

מארז: http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjEyMQ==&lan=us

לוח: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3475#ov

פורסם

את הקירורים הללו אתה יכול לקנות בארץ ב230 ו-250 ש"ח בהתאמה. השני ישן מאוד ולא משתלם. השני לא טוב יותר מ-mugen2

שאותו ניתן להשיג בפחות מ-200 ש"ח.

פורסם

לא הייתי לוקח את ה-CNPS10XExtreme, בכלל הייתי מתרחק מהקירורים של Zalman.

אם תרצה לקרוא עליו:

http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2475&page=5

אפילו ה-Hyper212 עוקף אותו בביצועים וגם בפחות רעש.

פורסם
  • מחבר

את הקירורים הללו אתה יכול לקנות בארץ ב230 ו-250 ש"ח בהתאמה. השני ישן מאוד ולא משתלם. השני לא טוב יותר מ-mugen2

שאותו ניתן להשיג בפחות מ-200 ש"ח.

עדין יש חיסכון של לא קטן. אבל מצד שני יש את עניין האחריות שלא יהיה מחול. איפה ראיתה אותה במחיר כזה וכמה זמן אחריות?

ובגדול הקירור ה- CNPS10XExtreme טוב יותר מה- Yasya , Ninja 3, Mugen II כי אם הייתי קונה בארץ כנראה הייתי הולך על אחד מאלו. אז אם אני מזמין מחול לפחות שיהיה טוב יותר בביצועים משלושתם, כך המצב?

לא הייתי לוקח את ה-CNPS10XExtreme, בכלל הייתי מתרחק מהקירורים של Zalman.

אם תרצה לקרוא עליו:

http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2475&page=5

אפילו ה-Hyper212 עוקף אותו בביצועים וגם בפחות רעש.

חשבתי שזלמן זה הטופ בקירורים. מה זה סתם שם? השאלה היא אם הוא יאפשר לי OC משמעותי על המעבד?

חוץ מיזה קראתי בלינק שקישרתה ואומרים עליו דברים טובים בסיכום! אני גם רואה שהוא די בראש הרשימה בביצועים. הבעייה היחידה היא הגודל שלו (לפי מה שהם רושמים) וכמו ששאלתי כבר הוא אמור להיכנס לי במחשב או שתהיה בעייה?

אגב מה זה ה- Hyper212 וכמה עולה בארץ (לשם השוואה). ודבר נוסף הוא אם מישהוא יודע מה ייקרה אם אני ייזכה במכרז ובסוף לא ייקח את הקירור? אני מקבל קנס מ- EBAY?

פורסם

פותח התרד אני באמת לא מבין אותך..אתה פותח תרדים כל כמה ימים עם קירור אחר שמצאת..

שואל איך הקירור בלי בכלל הריץ חיפוש או אפילו לעיין בביקורות באתר!

אין שום סיבה לרכוש קירור מחו"ל במיוחד לאור העובדה שזה יצא לא רחוק מהמחיר בארץ.

על כל מקרה, תיסגר בבקשה על תקציב שאתה רוצה להשקיע ואז תחליט על קירור שניתן לרכוש בארץ!

עד אז כל שאלה פשוט מיותרת וזה נראה כמו בדיחה!

פורסם
  • מחבר

פותח התרד אני באמת לא מבין אותך..אתה פותח תרדים כל כמה ימים עם קירור אחר שמצאת..

שואל איך הקירור בלי בכלל הריץ חיפוש או אפילו לעיין בביקורות באתר!

אין שום סיבה לרכוש קירור מחו"ל במיוחד לאור העובדה שזה יצא לא רחוק מהמחיר בארץ.

על כל מקרה, תיסגר בבקשה על תקציב שאתה רוצה להשקיע ואז תחליט על קירור שניתן לרכוש בארץ!

עד אז כל שאלה פשוט מיותרת וזה נראה כמו בדיחה!

לי זה כן משמעותי ההבדל במחיר אולי בשבילך לא. לא פתחתי את התרד כדי שלהכניס אנשים לכיס שלי.גם 70 שקל זה חיסכון ובפועל מדובר ביותר (295 ש"ח ב- KSP שמימנו הייתי קונה בכל מקרה ומחול 170 ש"ח). הייתי רוצה לקבל חוות דעת מקצועית או מניסיון על קירור ספציפי (CNPS10X). אני לא מבין כלום בקירורים וכל הטבלאות האלו עם טמפרטורות לא אומרות עבורי יותר מידי לגבי הקירור והביצועים הכלליים (אם הייתי מבין לא הייתי משאיר את הסטוק עוד שקניתי את המחשב לפני 3 חודשים). עובדה שיש פה אנשים שאומרים לי שזלמל לא משהוא בעוד שחשבתי שזה הכי טוב שיש. התקציב שלי הוא 180 ש"ח ואני כבר יודע מה מומלץ במחיר הזה Yasya , Ninja 3, Mugen II אז בגלל זה שאלתי ספציפית האם ה- CNPS10X טוב יותר מהם? כי אני יכול להביא אותו בזול מהם ואולי גם לקבל תוספת ביצועים. זה תרד שלישי שאני פותח על קירור למעבד במשך שלוש חודשים מקניית המחשב (שרוקן אותי כלכלית), אני פשוט לא רוצה ליפול ולקנות דבר לא טוב כי אני לא מבין גדול בעניין.

פורסם

שוב, תרד שלישי שאתה פותח ומבקש שוב המלצה לקירור, כאשר יש לך את כל התשובות בחיפוש קצר..

הייתי מוצא שהZALMAN לא מומלץ..שהMUGEN 2 ושאר הקירורים של SCYTHE כן מומלצים..

הכיס שלך או המחשב רוקן אותך או לא..מצטער אבל זה לא עניין שלנו וגם לא אמור לעניין אותנו...

ציינת תקציב הומלץ לך דגמים וקירורים ספציפים אז תרכוש אותם וזהו, שלושה חודשים אתה מחפש קירור שהומלץ לך כבר מזמן על קירור!

לי זה נראה כמו חוסר רצינות, אין לך את הסכום אין בעיה, אז אל תפתח תרד ותשאל, במיוחד שיש המון המלצות שאפשר למצוא כבר בפורום.

שורה תחתונה שיהיה לך את הסכום, או שבאמת תרצה לרכוש קירור, תריץ חיפוש תבדוק קצת, במידה ולא מצאת מידע בפורום (מה שמאוד קשה לי להאמין) אז תפתח תרד ובאמת תשאל, כל עוד אין לך את הסכום או שאתה לא באמת מתכנן לרכוש אחד..אני לא רואה ענין בתרדים האלה.

פורסם
  • מחבר

אתה רושם ורושם מבלי להתייחס לכתוב. מצד אחד אתה אומר שענייני תקציב לא קשורים אליך, יפה אז תן חוות דעת על הקירור שרשמתי. מה זאת אומרת זלמן לא טובים, זה כלל ולא חשוב דגם? מצד שני כבר שאלתה תקציב ועניתי למרות שלא ביקשתי המלצה על קירור בתקציב מסוים אלא שאלתי על קירור ספציפי במחיר ספציפי. השאלה היא כזאת סך הכל: האם משתלם לקנות את הזלמן CNPS10X במחיר של 170 ש"ח? או שאלו בארץ במחיר של 180 ש"ח עדיפים מבחינת ביצועים? אם אפשר בבקשה תשובה בהתיחסות לביצועים של הקירור ולא לשם של המותג, זה הכל.

תקרה את מה שרשמתי בפתיחת התרד ותבין ששמתי הצעה על הקירור הנ"ל ואני צריך להחליט אם אני לוקח אותו היום בערב בסגירת המכרז או שלא. ככה שאני שואל ממש רגע לפני הקנייה, אבל באמת שזכותך להגיב או לא, אני לא מצליח להבין על מה אתה מתרעם או מה נראה לא רציני.

פורסם
:kopfpatsch::bash::s07:
פורסם

אא נכון זה אני שלא מתייחס :s07:

בכל מקרה זלמן מזמן לא מובילים, וזאת בעיקר בגלל מחיר מופרז וביצועים בינונים שכוללים רמת רעש מוגזמת.

כמו כן אני בספק שתזכה בקירור הזה במחיר שציינת, כמו כן הסחבת של הקניה וכו פשוט לא משתלמים.

ב180 שקלים בארצנו אתה כבר ידוע איזה קירורים..תבחר אחד מהם ותתחדש.

פורסם
  • מחבר

:facepalm: בשביל מה לעלות עוד ועוד תגובות מבלי לתת תשובה :bash:

אני יכול לקנות את הקירור הזה במחיר הזה! לא אכפת לי לחכות חודש שיגיע, בשביל מה אתה נכנס לדברים כאלו בכלל.

מה אני אמור להבין מהתגובה? ספק אם תקנה כזה במחיר כזה ז"א הוא טוב וכדאי למחיר הזה? ב-180 ש"ח אתה יודע מה יש בארצנו, ז"א הם עדיפים וטובים יותר למרות המחיר של הזלמן או שאתה יוצא מנקודת הנחה שאני חייב לקנות בארץ?

ארבעתם עולים אותו הדבר מבחינתי (170-180 ש"ח). הזלמן טוב יותר מהשלוש האחרים?

פורסם

כבר אמרו לך שהזלמן פחות טוב מה212 מה שאומר שגם פחות טוב מהקירורים של scythe.

זלמן זה שם שהיה בטופ עד לפני 5-6 שנים, עד שחברות כמו thermalright ו-sunbeam הציגו קירורים טובים יותר עם ה-TRUE והTUNIQ

ואפילו thermaltake עם הbig typhoon המהולל. מאז הם לא הוציאו שום דבר מעניין ולא כבשו את ראש טבלת הביצועים.

דרך אגב - לאיזה אחריות אתה מצפה על גוף קירור? מי ש"התקלקל" לו גוף קירור שירים יד

:-X

פורסם

http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2597&page=5

הנה תראה בעצמך איך הקירור נפל בהרבה מקומות למטה, הטבלה לא הייתה מעודנת פשוט בביקורת על הזלמן.

אתה משום מה מתעקש לקחת אותו אז תעשה לנו חיים קלים ותיקח אותו, לא סתם כולם אומרים לך שיש הרבה יותר משתלמים ממנו במיוחד כאשר על אותו התקציב יש את הMugen 2 או אפילו אפשר לקחת Thermalright Ultra Extreme עם מאורר GentleTyphoon1850 ואז בכלל יש לך שילוב מנצח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים