פורסם 2011 ביולי 1314 שנים לפני כמה ימים סתם טיילתי בביוס ובדקתי משהו לגבי הטורבו בווסט לא נגעתי בכלום אבל חבר אמר לי לעשות optimzed defultsכדי להחזיר הכל לקדמותו עשיתי את זה ואז המחשב עלה ורשם לי משהו שSATA לא עובד עם IDE והוא עובד על משהו ACHIלא כלכך הבנתי מזה היה לחצתי מהלחץ ישר כן ואז עלה לי ווינדוס ואמר לי לבחור או REPIR STARTUP או START WINDOWS NORMALעשיתי תרייפר זה בדק כמה דקות עשה לי הפעלה מחדש ולא סידר עשיתי תאפשרות השנייה לעלות תווינדוס נורמל זה בא לעלות וקיבלתי מסך כחול לשניה בדיוק אפילו לא שנייה וריסטרט חזרתי לביוס עשיתי עוד פעם optimzed defults ואז שהופיע לי עוד פעם הבעיה של SATA עשיתי NO וזה הסתתדר.תיקנתי תבעיה לגמרי? פעלתי נכון סידרתי את זה? עם לא איך אני עושה ריסטרט לביוס מבלי להוציא תסוללה כי אני לא אוהב להתעסק עם חלקים יש לי 2 ידיים שמאליות הלוח אם זה H67A-UD3H-B3יש אחריות בכל מקרה עם כדאי לקחת לחברה שיעשו ריסט לביוס...
פורסם 2011 ביולי 1314 שנים מחבר אה ועוד דבר מאז שעשיתי את זה אז אני רואה עכשיו במקום התמונה השחורה הרגילה שמראה לי תמפרט של המחשב אני רואה תציור שיש על הקופסא של הלוח אם..
פורסם 2011 ביולי 1314 שנים הכל בסדרהתמונה זה אופציה בביוס שאפשר לבטל ומה שעשית עם ACHI גם בסדראפשר לעדכן את חלונות שתקבל את ACHI אבל זה לא חובה
פורסם 2011 ביולי 1314 שנים מחבר אפשר לדעת איך לבטל תמונה? ומה עשיתי בכל העסק הזה? איך הגעתי למצב הזה ועם יצאתי ממנו בריא ולא נגרם שום נזק? ולמה היו כל המסכים הכחולים סליחה על כל השאלות פשוט זה מחשב חדש ואני לא רוצה לקלקל..
פורסם 2011 ביולי 1414 שנים בתפריט השמאלי של הביוס, שורה 3 או 4 או 5 (לא זוכר ) יש בתפריט הנפתח אפשרות לבטל את מסך הפתיחה, תחפש.המסכים הכחולים באים בגלל שמערכת חלונות לא מעודכנת באופציה של ACHI איזה גירסה יש לך ? , בכל מקרה זה ממש לא קריטי.
פורסם 2011 ביולי 1414 שנים http://www.ithinkdiff.com/how-to-enable-ahci-in-windows-7-rc-after-installation/
פורסם 2011 ביולי 1414 שנים מחבר אני צריך את זה או שפתרתי תבעיה? עם אני לא צריך את זה אז לא צריך סתם לגעת בדברים שעובדים..
פורסם 2011 ביולי 1514 שנים שלום,נא ערוך את הכותרת למשהו יותר אינפורמטיבי ובהתאם לחוקי הפורוםhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0
פורסם 2011 ביולי 1514 שנים מחבר אשמח עם תיהיה דרך לעשות ריסט לביוס או משהו כזה אני לא שקט עם מה שקרה אני מרגיש שהמחשב ניהיה איטי כזה אני יודע שהכל בראש אבל אני רוצה להיות בראש שקט.. עם אני יקח אותו לחברה ואבקש לעשות ריסט הם יעשו בלי לשאול הרבה שאלות?ואני לא מתכוון להוציא תסוללה אני לא מבין בזה ולא רוצה להרוס "עוד יותר"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.