פורסם 2011 ביולי 1914 שנים לגביי הנוקיה 5800 - יש תוכנה מובנית שנקראת "recorder". אפשר להפעיל אותה בזמן השיחה ולהקליט. התוכנה מקליטה גם בלי צורך להשתמש ברמקול\ספיקר. החשוב הוא להפעיל אותה לאחר התחלת השיחה - היא חייבת להיות התוכנה "הראשית" (השיחה יכולה להיות ברקע). הקאצ' הוא שלוקח כמה שניות עד שאפשר להפעיל אותה, יש לחייג, לחזור לתפריט הראשי, להכנס לתוכנות ולהפעיל.או שאפשר לא להיות טמבל, ולהשתמש ב-total recall.
פורסם 2011 ביולי 1914 שנים קראתי פה את כול התגובות, הלכתם רחוק מידי, כוונתו של פותח הדיון להקליט נותני שרות למינהם שדרך אגב זה לגיטימי לחלוטין. אז יש דרך פשוטה כמובן שמצריך שימוש במחשב, לקנות כרטיס מודם פשוט לחברו למחשב, ולחבר לקו הטלפון הביתי ולחייג דרך המחשב לנותני שרות ולהקליט את השיחה דרך תוכנה שמובנת במערכת הפעלה. וכול זאת ללא הוצאה כספית גדולה. ותקנו אותי אם טעיתי...
פורסם 2011 ביולי 1914 שנים "ללא הוצאה כספית גדולה" זה יותר מאשר חינם ומסובך יותר מאשר אפליקציה יעודית. שלא לדבר על ניידות.
פורסם 2011 ביולי 1914 שנים סליחה על הבוטות, אבל להיות טמבל פירושו להתקין תוכנה כלשהי (שאין בחינם, מחירה כ-10 דולרים) כשיש לך כבר תוכנה שעושה את זה ישר מהקופסא. על Keep It Simple, Stupid שמעת?
פורסם 2011 ביולי 1914 שנים "ללא הוצאה כספית גדולה" זה יותר מאשר חינם ומסובך יותר מאשר אפליקציה יעודית. שלא לדבר על ניידות.כן ללא הוצאה כספית גדולה ולמעשה אפשר גם חינם, פשוט פרק ממחשב ישן מודם PCI ויש לך חייגן לכול טלפון.ניידות ?. לא נראה לי שפותח הטרד ביקש, אתה לא פותח משא ומתן מול נותני שרות שאתה יושב בבית קפה, או לחלופין באמצע ריצת הבוקר שלך.
פורסם 2011 ביולי 2014 שנים ומה הוא עושה אם לא תכנן להקליט את השיחה ופתאום הוא חש שיש חשיבות להקלטה? פשוט מפעיל את רשם הקול המובנה במערכת ההפעלה.
פורסם 2011 ביולי 2114 שנים ואם הוא בטלפון ציבורי (עם טלכרד)?ואם הוא השאיל טלפון ממישהו לשניה, כי הטלפון נפל לו לבריכה?
פורסם 2011 ביולי 2114 שנים ואם הוא בטלפון ציבורי (עם טלכרד)? ואם הוא השאיל טלפון ממישהו לשניה, כי הטלפון נפל לו לבריכה? ואם לסבתא שלי היה מנוע, היא הייתה נקראת סוסיתא
פורסם 2011 ביולי 2114 שנים לא יודע אם הזכירו פה, אבל יש אפשרות להקליט שיחות באנדרואיד באמצעות חלק מהמכשירים, דרך הקו, ולא דרך הספיקר. עובד מעולה.לי יש HTC Desire רום אוקסיג'ן וקרנל שעבר פאץ' בשביל לאפשר זאת.אני מקליט באמצעות תוכנת callrecorder. התוכנה משום מה לא יודעת להקליט שיחות ממספרים שמתחילים בכוכבית כגון *045 ולכן אם אני רוצה להקליט שיחות כאלה אני משתמש ב rVoix שגם עברה מודיפיקציה.פרטים כאן:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=993793&highlight=oxygen&page=31
פורסם 2011 ביולי 2414 שנים מחזק, אותו הדבר בMeizu M9, מקליט דרך הקוו ועובד מצויין (הקלטתי באמצעותו את שיחתי עם Paypal)לא כל מכשירי הAndroid חסומים לכך.
פורסם 2011 ביולי 2714 שנים באנדרויד יש "תוכנה" שמקליטה את שני צידי השיחה ברור ונקי. למעשה זה נמצא בילט אין בתוך ה Phone.apk הקאטץ הוא שזה עובד רק על 2.2.1 ואולי גם מטה. לא עובד על ג'ינג'רברד. זה הדבר שהכי חסר לי בג'ינגרברד לינק ל XDA שם יש את הלינקים להורדה , הכל חוקי.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=967297 ההתקנה מתבצעת מהרקוברי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.