עבור לתוכן

אין אחד שלא מקליט שיחות. איך אתם מקליטים?

Featured Replies

פורסם

איך פועלת התוכנה הנ"ל אם אי אפשר להקליטק מתוך המכשיר? היא מקליטה שיחה רק על ספיקר?

• תגובות 77
  • צפיות 13.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מילפורד !!

מאיפה אתה מביא את הדברים האלה ??

יש לי SGS עם רום של PilotX - יש אפשרות מובנה להקלטת שיחות.

אני משתמש בה המון!

מקליטה מעולה !!

פורסם

גוגל PilotX

פורסם

מכיר את הרום. איפה האפשרות נמצאת?

פורסם

כשאתה מדבר, יש לחצן - הקלטה.

פורסם

ואם נהיה טיפה יותר ספציפיים, זה נראה בערך ככה:

scaled.php?server=98&filename=sc20110208122420.png&res=medium

פורסם

מילפורד !!

מאיפה אתה מביא את הדברים האלה ??

מהמציאות ומההצהרות הרישמיות של גוגל. רומים לא רישמיים שפורצים את המכשיר באופן לא חוקי (?) הם נושא אחר.

פורסם

מהמציאות ומההצהרות הרישמיות של גוגל. רומים לא רישמיים שפורצים את המכשיר באופן לא חוקי (?) הם נושא אחר.

I AM THE LAW!!

2762247469_faf7e2b17d.jpg

פורסם

יש אפשרות להקליט בנוקיה 2730C?

פורסם

אם זה ככה אז יש מצב כזה שקיימת איזושהיא אופציה להקליט גם באייפון?

פורסם

לגביי הנוקיה 5800 - יש תוכנה מובנית שנקראת "recorder". אפשר להפעיל אותה בזמן השיחה ולהקליט. התוכנה מקליטה גם בלי צורך להשתמש ברמקול\ספיקר. החשוב הוא להפעיל אותה לאחר התחלת השיחה - היא חייבת להיות התוכנה "הראשית" (השיחה יכולה להיות ברקע). הקאצ' הוא שלוקח כמה שניות עד שאפשר להפעיל אותה, יש לחייג, לחזור לתפריט הראשי, להכנס לתוכנות ולהפעיל.

פורסם

הגיוני? כן.

חסום בכוונה ע"י מערכת ההפעלה? גם...

למרות שאני לא מבין את ההיגיון המעוות שעומד מאחורי ההחלטה הזאת. רוצים להגן על המשתמש? תעשו כך שמערכת ההפעלה תכפה popup שמודיע על הקלטת השיחה בזמן ההקלטה. ואז אפליקציות זדוניות לא יוכלו לנצל את זה לרעה.

אבל פשוט למנוע את זה ולא לאפשר למשתמשים להקליט את השיחות של עצמם? זה דבילי.

המטרה לההגן על זה שאתה מקליט לא עליך, למקרה שמישהו לא יודע בנוקיה יש ביפים בשביל שהצד השני בשיחה ידע שמקליטים אותו, למרות שיש כמה תוכנות שהצליחו לבטל את הביפים האלה

פורסם

לא נכון, קראתי תגובה רישמית של גוגל שאומרת שזה מוגבל בשביל "שאפליקציות זדוניות לא יוכלו להשתלט על המכשיר ולהקליט את השיחות ללא ידיעתך"..

פורסם

אני לא מבין מה מפר פרטיות ומצריך הגנה על הצד השני.

לפי החוק, מספיק שצד אחד יודע שהשיחה מוקלטת, לא? לא חייבים ליידע בכלל את הצד השני.

יש אפשרות הקלטה בנוקיה 5530? מובנית או באפליקציה חיצונית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים