עבור לתוכן

אין אחד שלא מקליט שיחות. איך אתם מקליטים?

Featured Replies

פורסם

אאל"ט זכור לי דיבורים על ROM לSGS שמאפשר הקלטה.

• תגובות 77
  • צפיות 13.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^

היה כזה. היה לי אותו.

אין לי מושג איזה הוא היה.

פורסם
  • מחבר

בקיצור, הכי זול לקנות פלא' נוקיה עם סימביאן.

איזה גירסא הכי מומלצת? או מה המכשיר הכי זול שאני יכול להשיג עד 300 חדש? תודה לכם.

אשמח לקישור בזאפ.

תודה ענקית

פורסם

בהקשר הזה האם מישהו הצליח להקליט עם נוקיה 5800 בלי לשמוע ביפים ?

פורסם

אאל"ט זכור לי דיבורים על ROM לSGS שמאפשר הקלטה.

2.2...

פורסם

בהקשר הזה האם מישהו הצליח להקליט עם נוקיה 5800 בלי לשמוע ביפים ?

רק בעזרת תוכנת הTOTAL RECALL

פורסם

היה לי את TR על ה-E51 ולא היו צפצופים, המכשיר היה פרוץ אבל אני לא חושב שהיה קשר. אכן זה מתסכל שאין אפשרות הקלטה (או מולטיאסקינג) נורמלית באנדרויד.

פורסם

אבל כבר דיברנו על זה שזה לא אפשרי טכנית. אלא אם אתה מדבר על ספיקר, והיא פשוט מקליטה סאונד כמו "רשמקול", ככה שאתה גם חייב להיות במקום שקט לחלוטין ולהיות עם מכשיר בעל ספיקר חזק כדי שזה יעבוד כמו שצריך. וגם אז - עדיין אתה כנראה תשמע את עצמך בהקלטה הרבה יותר חזק מאשר את הצד השני. בקיצור, זה פשוט לא רציני..

לא אפשרי טכנית?

איך אתה מסביר את העובדה שהתוכנה מקליטה את הקול שלי ואת הקול של הבן אדם בצד השני בצורה ברורה ביותר, בלי לעבור לספיקר.

זו תוכנה מעולה והיא עובדת.

פורסם

איך אני מסביר את זה? לא יודע.

אני יודע שבאנדרואיד (וגם באייפון לפי מה שאומרים פה) היצרנית הגבילה טכנית את האפשרות הזאת. זה לא איזה סוד מדינה, היא אומרת את זה באופן פומבי.

אם יש work around שגם עובד טוב (בניגוד להקלטה מהספיקר), אחלה. מצויין.

אבל למיטב זכרוני TOTAL RECALL שציינת היא לא כזאת..

שתי דוגמאות מתגובות הגולשים בעמוד האפליקציה במרקט:

"On Evo it records you, but the incoming caller is so faint you can't hear clearly it at all."

"ONLY RECORDS MY VOICE INSTEAD OF BOTH, THE CALLER AND ME. TRIED ALL SETTINGS. DOES NOT WORK! HTC WILDFIRE."

פורסם

לא אפשרי טכנית?

איך אתה מסביר את העובדה שהתוכנה מקליטה את הקול שלי ואת הקול של הבן אדם בצד השני בצורה ברורה ביותר, בלי לעבור לספיקר.

זו תוכנה מעולה והיא עובדת.

אתה מתכוון לזה?

http://www.killermobile.com/applications/android/total-recall-android-|-call-recorder.html

פורסם

ברום של miui אפשר להקליט שיחות, אאל"ט

פורסם

מעקב

פורסם

זה מוזר...פעם ראשונה שאני נתקל בנושא שאומר שיש בעיה עם ההקלטות של האנדוריד וכו'.

לי יש טלפון של Meizu M9 עם מערכת אנדרויד ויש לי כבר במכשיר[איך שהוא בא] אופציה להקלטת שיחות (בלי ביפים או משהו כזה) שמקליטה באיכות ממש טובה..יכול להיות שזה בגלל שהמכשיר מיוצר בסין.. ::)

פורסם

כתוב שם שבשביל ה-ZTE BLADE שלי צריך ROM מיוחד... לא בטוח שזה מה שיש לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים