עבור לתוכן

אין אחד שלא מקליט שיחות. איך אתם מקליטים?

Featured Replies

פורסם

לא נכון. ברגע שאחד מהצדדים (כלומר אתה) יודע שהשיחה מוקלטת (ומין הסתם אתה יודע) - זה חוקי לחלוטין וקביל בבית משפט.

מה שלא קביל זה אם אתה למשל מצוטט לאנשים אחרים, ומקליט שיחה של שני אנשים אחרים שלא מודעים לזה שאתה מקליט אותם.

• תגובות 77
  • צפיות 13.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תדבר על רמקול ותקליט עם טייפ מנהלים?

פורסם

אם הוא בקטע של לדבר עם ספיקר אז יש אפליקציות שכבר עושות את זה ומקליטות ככה שיחות, אבל זה טיפשי וגרוע.

פורסם

לא נכון. ברגע שאחד מהצדדים (כלומר אתה) יודע שהשיחה מוקלטת (ומין הסתם אתה יודע) - זה חוקי לחלוטין וקביל בבית משפט.

מה שלא קביל זה אם אתה למשל מצוטט לאנשים אחרים, ומקליט שיחה של שני אנשים אחרים שלא מודעים לזה שאתה מקליט אותם.

בישראל. יש מדינות אחדות בארה"ב בהן החוק מחייב ששני הצדדים יהיו מודעים לכך שהשיחה מוקלטת. אולי בגלל זה גוגל חסמו את האופציה, אבל מצד שני באייפון זה הרבה יותר פשוט (למיטב ידיעתי)...

פורסם

כדי להקליט בטלפון רגיל-חוטי של בזק אתה צריך מתאם הקלטה + מכשיר הקלטה זאת אומרת כמו

טייפ רקודר או מחשב . או שאתה יכול לקנות ערכה שלמה באיביי ראה בקישור :

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170666894713

בפלאפון אתה יכול להקליט (כמו שאמרו כאן) אם הפלאפון שלך מתקדם עם איזושהי אפליקציה שמקליטה

או שתכונת ההקלטה מובנית כבר בפלאפון אפשרות שנייה שירותים של החברות הגדולות להקלטת שיחות למשל

לפלאפון יש שירות 91* של השאר החברות אני לא יודע צריך לבדוק .אפשרות שלישית הצמדת מיקרופון זעיר

לרמקול בפלאפון ולהקליט את השיחה סתכל בקישור:

http://www.drspy.co.il/pl_product~74~11~0.htm

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3312718,00.html

פורסם

לNOKIA יש תוכנה מעולה שנקראת TOTAL RECALL.

היא מבצעת לבד הקלטות של שיחות יוצאות ונכנסות, וניתן להגדיר שהיא תשאל בסיום השיחה האם לשמור או לא

מצפצפת. אני משתמש בVOXTRACK.

פורסם

אני מדבר עם ספיקר ומקליט מה שצריך..

אגב אני בעד סתם מכשיר שמשמיע ציפצופים, שיחשבו שמקליטים אותם ויתחילו לתת יחס יותר טוב ללקוחות!

פורסם

יש אפליקציה לאייפון שמקליטה שמדברים על ספיקר?

ואם כן היא טובה?

פורסם

לאנדרויד יש את TOTAL RECALL, תוכנה מעולה שמקליטה שיחות באופן אוטומטי (או באופן ידני) ומקטלגת לפי שם, תאריך ושעה.

(טוב שהזכרתם לי לעשות סדר בכל השיחות שהצטברו לי במכשיר כבר כמעט חודשיים.)

פורסם

אבל כבר דיברנו על זה שזה לא אפשרי טכנית. אלא אם אתה מדבר על ספיקר, והיא פשוט מקליטה סאונד כמו "רשמקול", ככה שאתה גם חייב להיות במקום שקט לחלוטין ולהיות עם מכשיר בעל ספיקר חזק כדי שזה יעבוד כמו שצריך. וגם אז - עדיין אתה כנראה תשמע את עצמך בהקלטה הרבה יותר חזק מאשר את הצד השני. בקיצור, זה פשוט לא רציני..

פורסם

באייפון לא ניתן להקליט שיחות, זה חסום גם עבור טלפון שעבר JB.

יש תוכנות שונות שמה שהן עושות זה מעבירות את השיחות דרך שרת באמצע שמקליט את השיחה ולאחר מכן הקובץ נשלח אליך.

לא הייתי ממליץ על זה כל כך.

יש לי בנוסף טלפון שהיה לי לפני האייפון, nokia 6680, עם Total Recall שאיתה אני מבצע הקלטות במידת הצורך.

מה שיש לי לא מצפצף בכלל. הקלטתי איתה מלא שיחות.

בנוסף לפני כמה שנים טובות בניתי מעגל קטן מטלפון שפירקתי שמאפשר לחבר את המעגל לקו הטלפון ולכניסת ה Line In או המיקרופון

במחשב ולהקליט את השיחה.

פורסם

בנוסף לפני כמה שנים טובות בניתי מעגל קטן מטלפון שפירקתי שמאפשר לחבר את המעגל לקו הטלפון ולכניסת ה Line In או המיקרופון

במחשב ולהקליט את השיחה.

ךםך

אני חושב שיותר פשוט לקנות מתאם כזה מוכן ב-3 דולר מ-DX...

ובכל מקרה, זה רלוונטי רק לטלפון קווי. אנשים עדיין משתמשים בדבר הזה בחיים הפרטיים שלהם (כלומר שלא במשרד בעבודה או משהו כזה) ?

פורסם

ב 2000-2001 לא היה DX :)

כן, משתמשים בזה לפעמים.

פורסם

אין לי אייפון (לפחות עדיין לא) אבל ממש מאכזב לשמוע את זה שלא קיימת אופציה כזו במכשיר כזה

פורסם

אני מבצע שיחות שאני רוצה להקליט על האייפון, עם תוכנת SIP Client בשם Bria.

כמובן שאתה צריך חשבון SIP.

איכות ההקלטה מצויינת.

ישנה עוד אפליקציה של SIP Client לאייפון עם יכולות דומות בשם Groundwire. גם היא כוללת יכולת הקלטה.

Batnun

.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים