פורסם 2011 ביולי 1414 שנים לא נכון. ברגע שאחד מהצדדים (כלומר אתה) יודע שהשיחה מוקלטת (ומין הסתם אתה יודע) - זה חוקי לחלוטין וקביל בבית משפט.מה שלא קביל זה אם אתה למשל מצוטט לאנשים אחרים, ומקליט שיחה של שני אנשים אחרים שלא מודעים לזה שאתה מקליט אותם.
פורסם 2011 ביולי 1414 שנים אם הוא בקטע של לדבר עם ספיקר אז יש אפליקציות שכבר עושות את זה ומקליטות ככה שיחות, אבל זה טיפשי וגרוע.
פורסם 2011 ביולי 1414 שנים לא נכון. ברגע שאחד מהצדדים (כלומר אתה) יודע שהשיחה מוקלטת (ומין הסתם אתה יודע) - זה חוקי לחלוטין וקביל בבית משפט.מה שלא קביל זה אם אתה למשל מצוטט לאנשים אחרים, ומקליט שיחה של שני אנשים אחרים שלא מודעים לזה שאתה מקליט אותם.בישראל. יש מדינות אחדות בארה"ב בהן החוק מחייב ששני הצדדים יהיו מודעים לכך שהשיחה מוקלטת. אולי בגלל זה גוגל חסמו את האופציה, אבל מצד שני באייפון זה הרבה יותר פשוט (למיטב ידיעתי)...
פורסם 2011 ביולי 1414 שנים כדי להקליט בטלפון רגיל-חוטי של בזק אתה צריך מתאם הקלטה + מכשיר הקלטה זאת אומרת כמו טייפ רקודר או מחשב . או שאתה יכול לקנות ערכה שלמה באיביי ראה בקישור :http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170666894713בפלאפון אתה יכול להקליט (כמו שאמרו כאן) אם הפלאפון שלך מתקדם עם איזושהי אפליקציה שמקליטה או שתכונת ההקלטה מובנית כבר בפלאפון אפשרות שנייה שירותים של החברות הגדולות להקלטת שיחות למשללפלאפון יש שירות 91* של השאר החברות אני לא יודע צריך לבדוק .אפשרות שלישית הצמדת מיקרופון זעיר לרמקול בפלאפון ולהקליט את השיחה סתכל בקישור:http://www.drspy.co.il/pl_product~74~11~0.htmhttp://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3312718,00.html
פורסם 2011 ביולי 1414 שנים לNOKIA יש תוכנה מעולה שנקראת TOTAL RECALL.היא מבצעת לבד הקלטות של שיחות יוצאות ונכנסות, וניתן להגדיר שהיא תשאל בסיום השיחה האם לשמור או לאמצפצפת. אני משתמש בVOXTRACK.
פורסם 2011 ביולי 1414 שנים אני מדבר עם ספיקר ומקליט מה שצריך..אגב אני בעד סתם מכשיר שמשמיע ציפצופים, שיחשבו שמקליטים אותם ויתחילו לתת יחס יותר טוב ללקוחות!
פורסם 2011 ביולי 1414 שנים לאנדרויד יש את TOTAL RECALL, תוכנה מעולה שמקליטה שיחות באופן אוטומטי (או באופן ידני) ומקטלגת לפי שם, תאריך ושעה.(טוב שהזכרתם לי לעשות סדר בכל השיחות שהצטברו לי במכשיר כבר כמעט חודשיים.)
פורסם 2011 ביולי 1414 שנים אבל כבר דיברנו על זה שזה לא אפשרי טכנית. אלא אם אתה מדבר על ספיקר, והיא פשוט מקליטה סאונד כמו "רשמקול", ככה שאתה גם חייב להיות במקום שקט לחלוטין ולהיות עם מכשיר בעל ספיקר חזק כדי שזה יעבוד כמו שצריך. וגם אז - עדיין אתה כנראה תשמע את עצמך בהקלטה הרבה יותר חזק מאשר את הצד השני. בקיצור, זה פשוט לא רציני..
פורסם 2011 ביולי 1414 שנים באייפון לא ניתן להקליט שיחות, זה חסום גם עבור טלפון שעבר JB.יש תוכנות שונות שמה שהן עושות זה מעבירות את השיחות דרך שרת באמצע שמקליט את השיחה ולאחר מכן הקובץ נשלח אליך.לא הייתי ממליץ על זה כל כך.יש לי בנוסף טלפון שהיה לי לפני האייפון, nokia 6680, עם Total Recall שאיתה אני מבצע הקלטות במידת הצורך.מה שיש לי לא מצפצף בכלל. הקלטתי איתה מלא שיחות.בנוסף לפני כמה שנים טובות בניתי מעגל קטן מטלפון שפירקתי שמאפשר לחבר את המעגל לקו הטלפון ולכניסת ה Line In או המיקרופוןבמחשב ולהקליט את השיחה.
פורסם 2011 ביולי 1414 שנים בנוסף לפני כמה שנים טובות בניתי מעגל קטן מטלפון שפירקתי שמאפשר לחבר את המעגל לקו הטלפון ולכניסת ה Line In או המיקרופוןבמחשב ולהקליט את השיחה.ךםךאני חושב שיותר פשוט לקנות מתאם כזה מוכן ב-3 דולר מ-DX...ובכל מקרה, זה רלוונטי רק לטלפון קווי. אנשים עדיין משתמשים בדבר הזה בחיים הפרטיים שלהם (כלומר שלא במשרד בעבודה או משהו כזה) ?
פורסם 2011 ביולי 1414 שנים אין לי אייפון (לפחות עדיין לא) אבל ממש מאכזב לשמוע את זה שלא קיימת אופציה כזו במכשיר כזה
פורסם 2011 ביולי 1414 שנים אני מבצע שיחות שאני רוצה להקליט על האייפון, עם תוכנת SIP Client בשם Bria.כמובן שאתה צריך חשבון SIP.איכות ההקלטה מצויינת.ישנה עוד אפליקציה של SIP Client לאייפון עם יכולות דומות בשם Groundwire. גם היא כוללת יכולת הקלטה.Batnun.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.