עבור לתוכן

אין אחד שלא מקליט שיחות. איך אתם מקליטים?

Featured Replies

פורסם

במדינה שלנו, כשלכל דבר צריך הוכחה, אין אחד שלא למד שצריך

להקליט שיחה. לא משנה עם מי.

אני הפסדתי כ"כ הרבה דברים שהגיעו לי מנותני שירות רק כי לא

היתה לי הוכחה, מספר פנייה וזהו. אני מעוניין מעתה והילך תמיד

אבל תמיד להקליטה. מצידי אפילו שכל שיחה נכנסת ויוצאת תהיה מוקלטת, אני אקנה דיסק קשיח מיוחד לזה ואסנן פעם בשבועיים את השיחות הלא רלוונטיות.

עכשיו מה אני צריך לרכוש, ומאיפה? אם מישהו יוכל לתת לי קישורים ישירים לרכישה, לא חייב אתרים ישראלים. אני אשמח.

ד"א יש לי מודם של הוט, הטלפון. זה עוזר איכשהו? אפשר להעיזר בו? אם כן, אז בבקשה חברים התייחסו לזה.

מקום לשיחות זה לא בעיה, אני ארכוש דיסק קשיח של טרה, זה יספיק.

טלפון לא צריך להחליף נכון? אז מה אני צריך לרכוש? ואיך? ומאיפה אשיג תוכנה שתקליט כל שיחה שיוצאת ונכנסת אוטומטית?

תודה רבה בטוח שזה יהיה לעזר לכל מי שיחפש בגוגל הקלטות שיחות, תודה.

• תגובות 77
  • צפיות 13k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתה משתמש בסקיייפ יש מספר תוכנות חינמיות להקלטה.

בטלפון כנראה תצטרך מכשיר שיעשה את ההקלטה.

בטלפונים סלולארים לפעמים יש אפשרות להקלטת שיחה.

פורסם
  • מחבר

אני בטלפון כמובן.

פלאפון מאוד ישן SK SLIDER משהו כזה, לא רלוונטי.

סקיפי גם לא רלוונטי.

אין פתרון לטלפון? מודם של הוט הטלפון ארייס משהו כזה באנגלית

פורסם

לא הכי קשור אבל...

אם יש לך אייפון מתאר לעצמי בטוח שיש איזו אפליקציה להקלטת שיחות....

פורסם

^^

דווקא לאייפון לא מצאתי משהו נורמלי.

לNOKIA יש תוכנה מעולה שנקראת TOTAL RECALL.

היא מבצעת לבד הקלטות של שיחות יוצאות ונכנסות, וניתן להגדיר שהיא תשאל בסיום השיחה האם לשמור או לא

פורסם

אבל היא עושה ביפים כמו מנטר לב שמחובר לאדם שעישן 4 קופסאות ביום במשך 60 שנה.

(לפחות בכל גירסה שלה שניסיתי בטלפון 5800)

פורסם

הייתה לי תוכנה מעולה בנוקיה, בלי ביפים, ובאיכות מעולה. בטפלונים חדשים האפשרות הזאת לא נתמכת חומרתית (עקב תביעות אני חושב). ישנם פתרונות מבוססי ספיקר.

ישנם גם שירותים כאלה בתשלום, אתה מחייג אליהם והם מחייגים למספר המבוקש ומקליטים לך את השיחה.

אני חושב שבזק נותנת שירות כזה.

פורסם

באנדרואיד אין אפשרות להקליט שיחות כי גוגל באופן יזום מונעת את האפשרות הזאת, מטעמי "פרטיות" אעלק (כדי שאפליקציות לא יוכלו להקליט לך שיחות בלי שתדע).

יכול להיות שככה זה גם באייפון, לא יודע.

זה מאוד עצוב, ומשאיר את האופציה היחידה להקלטת שיחות במכשירי טלפון מתקדמים - לפתרונות חומרה. אני יכול לחשוב על כל מיני מקליטים שפועלים כתחנת ממסר ב-BT.. מקבלים את הסאונד, ומעבירים אותו הלאה תוך כדי הקלטה.

לא יודע אם זה קיים, אבל נשמע לי הגיוני שכן.

פורסם

אני לא מבין בפיתוח אפליקציות לאייפון, אבל נשמע לי מאוד הגיוני שיהיה אפשרי לפתח אפליקצייה כזו ללא ביפים.

או שאני טועה ?

פורסם

באנדרואיד אין אפשרות להקליט שיחות כי גוגל באופן יזום מונעת את האפשרות הזאת, מטעמי "פרטיות" אעלק (כדי שאפליקציות לא יוכלו להקליט לך שיחות בלי שתדע).

יכול להיות שככה זה גם באייפון, לא יודע.

הגיוני? כן.

חסום בכוונה ע"י מערכת ההפעלה? גם...

למרות שאני לא מבין את ההיגיון המעוות שעומד מאחורי ההחלטה הזאת. רוצים להגן על המשתמש? תעשו כך שמערכת ההפעלה תכפה popup שמודיע על הקלטת השיחה בזמן ההקלטה. ואז אפליקציות זדוניות לא יוכלו לנצל את זה לרעה.

אבל פשוט למנוע את זה ולא לאפשר למשתמשים להקליט את השיחות של עצמם? זה דבילי.

פורסם

ככל הידוע לי אין אפליקצייה כזאת אפילו שמשמיעה ביפים. הביפים שהוא דיבר עליהם בנוקיה הייתה של גרסה ללא תשלום של האפליקציה.

שוב, האפשרות הזאת מוגבלת חומרתית.

פתרון חומרתי אמור להיות פשוט מאוד.

הנה אחד מDX:

http://www.dealextreme.com/p/digital-voice-phone-call-recorder-with-1gb-flash-memory-22348

פורסם

מה שאתה מתאר ניתן לעקיפה (לסגור פופאפ בלי שהמשתמש שם לב).

בכל אופן הדבר אפשרי אבל מצריך את קוד המקור של הדריברים הקשורים לעניין אשר בד"כ לא קיימים.

אחד הקושחאות של סאמסונג לגאלאקסי אס באה עם אפשרות להקלטת שיחות מובנת שעבדה מצויין.

ההיגיון הוא כלכלי נטו, עדיף להם לבטל על פיצ'ר קטנטן שאולי 5% מהאנשים באמת רוצים מאשר להסתכן בתביעת ענק.

פורסם
  • מחבר

ההיתי בטוח שהחברה פה יציעו לי משהו עם מחשבים,

תקנה מודם זול, תחבר את הטלפון למחשב - ותקליט.

משהו כזה

בכללי אני יודע שזה אפשרי, רק מעבר לזה שאני יודע אין לי עוד מידע כלום...

ובכלל, נניח וזה לא אפשרי, או כל דבר אחר

בפלאפונים הישנים בנוקיה אתם אומרים אפשר להקליט חופשי?

אז מה הבעיה ארכוש לי נוקיה ישן עד 300 שקלים.

יש דגם בבקשה?

פורסם
  • מחבר

פתרון זול יותר, רק מה יגידו החבר'ה?

http://www.dealextreme.com/p/rj11-telephone-line-pass-thru-to-3-5mm-mini-jack-conversation-recording-line-out-adapter-18869

ללכת על זה?

האנגלית שלי חלשה, מה אומרים תגובות? מומלץ? איכות טובה? אמין?

ניראה לי שזה הפתרון הכי זול שיש, שווה לנסות. נכון?

פורסם

אם יש לך טלפון של נוקיה מבוסס סימביאן s60v3 אז מסתובבת באינטרנט גירסה של livepvr שמקליטה בלי ביפים (למרבה הצער לא נראה שהיא עובדת

עם גירסאות חדשות של סימביאן)

אני אישית מקליט איתה עם N73,רק תשים לב שאם אתה מתכוון לעשות בהקלטה שלך שימוש (למשל

לתבוע חברה שנציג המכירות שלהם שיקר לך) אז תידע את הצד השני שאתה מקליט את השיחה בתחילת השיחה

אחרת ההקלטה לא חוקית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים