פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים ככהשלום...יש לי רמקולים של CREATIVE - הINSPIRE 5.1וגם כרטיס קול 5.1 של CREATIVEבבדיקה של הרמקולים, כל הרמקולים עובדים. כל רמקול מדבר.אך כשהווינאמפ מנגן, משום מה אני לא שומע כלום מהרמקול האמצעי (CENTER).צריך להגדיר משהו ספציפית בווינאמפ?תודה...
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים למה שתשמע משהו מהרמקול האמצעי כשאתה שומע סאונד בסטריאו ?גם האחוריים לא אמורים בכלל לעבוד, הם עובדים רק בגלל שאתה משתמש באפקט CMSS מטופש.
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים מחבר לא יודע על איזה אפקט "מטופש" אתה מדבר.אבל אם תוכל להסביר לי קצת יותר מפורט למה התכוונת בתגובה שלך זה יהיה נחמד.תודה.
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים סטריאו בהגדרתו=2 ערוצים.כלומר רק שני רמקולים (שמאל+ימין) מנגנים.אתה השתמשת באפקט שמדמה סראונד בשירים זה מתאים ל4 רמקולים. אבל לדעתי זה לא שווה יותר מידי וסתם הורס...
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים חיפוש קצר היה עונה על שאלתך, אבל זה לא העניין. לא מזמן למישהו הייתה את אותה בעיה, אז משתמש אחר הציע לו לחפש ולהוריד פלאגין ל- Winamp דרך האתר שלה. זה פתר לו את כל הבעיות!
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים כן. הוא הוריד Plugin מהאתר של Winamp והיה מרוצה לפי דעתי... במקרה אני זוכר את המקרה הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=17;action=display;threadid=51630
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים וואלה, זה אתה שנתת לו את הפלאגין! אישית, אף-פעם לא הצלחתי למצוא את הפלאגין, אתה יכול לתת לי לינק ישיר?
פורסם 2003 בדצמבר 921 שנים למה שתשמע משהו מהרמקול האמצעי כשאתה שומע סאונד בסטריאו ?גם האחוריים לא אמורים בכלל לעבוד, הם עובדים רק בגלל שאתה משתמש באפקט CMSS מטופש.זהו שאצלי הבעיה ??? הפוכהאני שומע מכל הרמקולים בWINAMP ובכל נגן אחר,וזה מוריד מאיכות הצליל בשירים -איך אני מבטל את זה?יש לי כרטיס קול FORTISIMO 3 7.1 עם מערכת רמקולים 5.1 של ,PEERLESS ללא מגבר.לא הפעלתי שום פילטר או אפקט שמרחיב את הסטריאו,HELP
פורסם 2003 בדצמבר 921 שנים שמעתי שווינאמפ 3 מכיל מספר לא מועט של באגים :-\האם שווה את התוכנה רק בשביל הסראונד?אני כרגע עם 2.91
פורסם 2003 בדצמבר 921 שנים עד כמה שאני יודע ווינאמפ 3 לא תומכת בסראונד,אם אני טועה, איך מפעילים אותו?
פורסם 2003 בדצמבר 1021 שנים זהו שאצלי הבעיה ??? הפוכהאני שומע מכל הרמקולים בWINAMP ובכל נגן אחר,וזה מוריד מאיכות הצליל בשירים -איך אני מבטל את זה?יש לי כרטיס קול FORTISIMO 3 7.1 עם מערכת רמקולים 5.1 של ,PEERLESS ללא מגבר.לא הפעלתי שום פילטר או אפקט שמרחיב את הסטריאו,HELPמצטער להקפיץ אבל אולי כך מישהו יראה ויענה ליחברה תעזרו,
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.