עבור לתוכן

המלצה לסמארטפון

Featured Replies

פורסם

היי,

טוב יש לי חבר שנוסע לאמריקה עוד מעט, אז אני אנצל את ההזדמנות ואתחדש לי בסמארטפון.

כעקרון אני לא מבין כלום בתחום, יש לי סוני אריקסון ישן, ככה שזה די חידוש.

חשבתי ללכת על הגלאקסי החדש, אבל שוב זה כי שמעתי עליו מאנשים אחרים פה ושם. אין לי דרישות מיוחדות מהמכשיר ולמעשה אני קונה אותו גם כי המכשיר הנוכחי מתחיל להרגיז אותי, וגם אולי בתקווה שהוא יהווה כלי עזר ללימודים שלי (שוב אין לי מושג בנושא, אני מתחיל בירור- על כן הת'רד) וכמובן כדי להתלהב :) (אה וצפייה בסרטים ומשחקים ואם אפשר צפייה במסמכים- אני לא רוצה טאבלט אז בבקשה לא להציע)

הבנתי שבתקופה הקרובה הולכים לצאת מספר מכשירים אז רציתי לדעת אם להגיד לו לחכות מעט, או פשוט לקחת את הדגם הנ"ל או משהו אחר אם למישהו יש הצעות אחרות. אני רוצה לציין שאני די מתנגד למכשירי אפל, כעקרון אני לא רוצה שיהיה לי קשר כלשהוא לתוכנת האיטונס שלהם.

טוב, זה פחות או יותר

אז תודה מראש.

פורסם

שים לב שהסלולריים בארה"ב לא תמיד יותר זולים או יותר זולים בצורה משמעותית (הפרש של 100 שקל) מאשר בארץ, כמו כן חשוב מאוד לבדוק שהוא מגיע בגרסה התומכת בתדרי דור 3 בארץ (עם דור שני בד"כ אין בעיה).

מה התקציב? איפה החבר הולך לטייל שנוכל להסתכל בחנויות שונות?

הגלקסי החדש הוא מכשיר נפלא אבל בדוק אם הוא באמת יותר זול שם מאשר בארץ בזמן הרכישה (כי מחירו בחנויות הפרטיות כרגע עומד על 3000-3100 שקל, וזה כנראה יירד ברגע שהרשתות יחלו למכור אותו).

פורסם

אני לפני כמעט חצי שנה קניתי בארה"ב את המוטורולה אטריקס..

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16875209266&cm_re=atrix_4g-_-75-209-266-_-Product

היום הוא עולה 1870 שקל בערך בארה"ב.. סים פתוח. הוא מגיע עם מערכת הפעלה 2.2 אבל כיום כבר אפשר לפרוץ אותו לגמרי לכל צרכיך. בארץ אני רואה בזאפ מחיר מינימלי של 2500 שקל, ככה שלגביו לפחות יש הבדל זה בטוח. יש גם סיכוי שהוא יכנס באופן רשמי לרשתות התקשורת אוראנג' וכו' אז בכלל זה טוב כי יהיה אפשר לקבל סוג של תמיכה נראה לי..

זו סתם אופציה שכדאי לך לבחון. אני לא ממליץ עליו אבל גם לא אומר משהו נגדו. פשוט זו אופציה ששוה לראות לפני שעושים עסקה כלשהי. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים